"Ураган"- Гецово - възроди се най БЪЛГАРСКИЯТ ...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Браво на"Ураган" ! Само победи и челно класиране и ако имат сили да продължават нагоре.До "А" група пътят все пак е много а и е продължителен. :smt034 :smt035
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

Браво за победата :wink:
А няма лошо да бъдеш кореспондент от Гецово,поне за мен е удоволствие,а скоро може и фен да стана на Ураган :wink:
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

:) За тези които не знаят и без да засягам никого: Гецово е българската махала на Разград. :lol: :lol: :lol: Да живее Гецово!
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Много сте прави , хора , да не казвам голяма дума , но това е единственият стадион , където може да видите БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ развято !!!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

sestrata написа::) За тези които не знаят и без да засягам никого: Гецово е българската махала на Разград. :lol: :lol: :lol: Да живее Гецово!
Бре чак сега включих, още веднаж БРАВО БЪЛГАРСКИ ЮНАЦИ! :lol:
Gogata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Gogata »

Евала! :)
Воблера
новобранец
новобранец

Мнение от Воблера »

Евала на Урагана. След година, две - в А група, след още толкова - в Шампионската лига.
На кьоравото врабче Господ му свива гнездото.
Аватар
Джамбазов
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Джамбазов »

Ураган оле,оле,оле! Българи юнаци!
Изображение
Изображение
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Re: "Ураган"- Гецово - възроди се най БЪЛГАРСКИЯТ ...

Мнение от dimitar_ »

Макар че не е дошъл края на сезона , "Събуждам" темата , защото вече със сигурност може да се поздрави отбора на "Ураган" , с място в призовата тройка !
Причината поради която пиша днес е вчерашният мач на отбора с вторият във временното класиране отбор от гр. Кубрат . Ако някой е гледал мача "Челси - Тотнъм" , ще ме разбере защо споделям това свас , просто това е мача на сезона за "Ураган", ето накратко развитието на резултата .
Гостите от Кубрат , започнаха с гол от "съблекалнята", директно от центъра , топката изненада всички , никои не беше мръднал и крачка на терена , а вече имаше гол . За беда след едно разбъркване в 10 - тата минута , топката отново беше зад гърба на вратаря , просто гостите два пъти уцелиха нашата врата , и двата гола бяха факт . Въпреки подкрепата на публиката и колоритната агитка , първото полувреме завърши така .
Второто полувреме , беше съвсем друго , нашите преминаха към тактиката "грабвайте телата ..." и стана мач !
Около 60-та минута , най - сетне падна гол във вратата на гостите , но радоста беше кратка , отново падна гол в нашата врата и резултата стана 3 : 1 , всички увесиха носове , все пак отбора като видя че няма какво да губи , тръгна "ва банк" напред . И имало защо , съдията свирна дузпа , при това беше истинска , нашите вкараха , минутата беше около 80 - та , след това прехвърчаха "бутони" , два червени картона , съдийте бяха "благославяни до "девето коляно" , публиката пощуря , и всичко стана като на голям мач ...
Имало господ , нашите вкараха още два гола и никой след това не можеше да отнеме радоста от победата ... 4 : 3 за "Ураган" !!!
Ето и няколко снимки ...
Изображение
И Кака беше там , на червена топка седеше , съдийте благославяше и на головете викаше ...
Изображение
Победният гол накара всички да тръгнат към терена ...
Изображение
Радостта от гола ...
Изображение
А ето и агитката , която "изпращаше" гостите да си ходят ...
Сега ще добавя нещо за агитката !
Най - вече пиша и заради нея сега , защото за наша радост нейното ядро е от членове на нашият форум , имах късмета да ги видя на живо , да ги снимам и да ви ги покажа ... !
Да знаете няма да ни посрамят , нито на мач , нито покрай водата !!!
Бъдещето винаги е принадлежало на младоста ...
Аватар
Chester
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Chester »

dimitar_ написа:Макар че не е дошъл края на сезона , "Събуждам" темата , защото вече със сигурност може да се поздрави отбора на "Ураган" , с място в призовата тройка !
Причината поради която пиша днес е вчерашният мач на отбора с вторият във временното класиране отбор от гр. Кубрат . Ако някой е гледал мача "Челси - Тотнъм" , ще ме разбере защо споделям това свас , просто това е мача на сезона за "Ураган", ето накратко развитието на резултата .
Гостите от Кубрат , започнаха с гол от "съблекалнята", директно от центъра , топката изненада всички , никои не беше мръднал и крачка на терена , а вече имаше гол . За беда след едно разбъркване в 10 - тата минута , топката отново беше зад гърба на вратаря , просто гостите два пъти уцелиха нашата врата , и двата гола бяха факт . Въпреки подкрепата на публиката и колоритната агитка , първото полувреме завърши така .
Второто полувреме , беше съвсем друго , нашите преминаха към тактиката "грабвайте телата ..." и стана мач !
Около 60-та минута , най - сетне падна гол във вратата на гостите , но радоста беше кратка , отново падна гол в нашата врата и резултата стана 3 : 1 , всички увесиха носове , все пак отбора като видя че няма какво да губи , тръгна "ва банк" напред . И имало защо , съдията свирна дузпа , при това беше истинска , нашите вкараха , минутата беше около 80 - та , след това прехвърчаха "бутони" , два червени картона , съдийте бяха "благославяни до "девето коляно" , публиката пощуря , и всичко стана като на голям мач ...
Имало господ , нашите вкараха още два гола и никой след това не можеше да отнеме радоста от победата ... 4 : 3 за "Ураган" !!!
Ето и няколко снимки ...
Изображение
И Кака беше там , на червена топка седеше , съдийте благославяше и на головете викаше ...
Изображение
Победният гол накара всички да тръгнат към терена ...
Изображение
Радостта от гола ...
Изображение
А ето и агитката , която "изпращаше" гостите да си ходят ...
Сега ще добавя нещо за агитката !
Най - вече пиша и заради нея сега , защото за наша радост нейното ядро е от членове на нашият форум , имах късмета да ги видя на живо , да ги снимам и да ви ги покажа ... !
Да знаете няма да ни посрамят , нито на мач , нито покрай водата !!!
Бъдещето винаги е принадлежало на младоста ...
И аз бях там обаче на снимката защо ме нема нз :)
Хвани и Пусни !
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Явно вината е моя , има още две снимки но те са почти идентични с показаната !
Но твоето не се губи , на следващият мач ще наваксаме пропуснатото , важното е че се видяхме ...
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

Браво Митак,добър репортаж :D
Сигурно в тези дивизии се играе най истинския футбол в БГ,и не е така опорочен като в групите на "майсторите"
Радвайте се и продължавайте да подкрепяте ентусиазма на момчетата.
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
Аватар
Chester
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Chester »

dimitar_ написа:Явно вината е моя , има още две снимки но те са почти идентични с показаната !
Но твоето не се губи , на следващият мач ще наваксаме пропуснатото , важното е че се видяхме ...
Абсолютно!
Хвани и Пусни !
Gogata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Gogata »

Ами Мимо(chester), ти избяга някъде точно когато той ни снима! Между другото аз съм от ляво на плаката - от горе до долу съм облечен в черно :lol: ! :P :P :P :) Искам да изкажа голяма благодарност към колегата Митко за това, че добавил информацията тук! :prayer: И много се радвам, че се видяхме! :smt038
Християн А.
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Християн А. »

И преди и сега Гецово е на Върха....УРААААА!!и мен ме има там на снимката заедно с колегата "гогата" :lol: ,радвам се,че се запознахме и с колегата Димитар, който виждахме всяка седмица на стадиона ,но чак сега се заприказвахме и така стана тема дали има риболовци и ние бяхме двама на чело.Големи благодарности на колегата Димитар,че написа тази тема и качи снимките на НАЙ-БЪЛГАРСКОТО място в нашата страна. :smt023 :prayer:
Искам Ланец Вместо ВРАТ ! ! !
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”