"Ураган"- Гецово - възроди се най БЪЛГАРСКИЯТ ...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

"Ураган"- Гецово - възроди се най БЪЛГАРСКИЯТ ...

Мнение от dimitar_ »

Първо искам да се извиня на тези колеги , които биха ме упрекнали , че тази тема няма нищо общо с риболова и ще са прави , но си мисля, че това което ще напиша може и да е интересно за някои , все пак аз смятам , че го споделям с приятели , пък и тези хора за които ще спомена , заслужават и непознати хора да знаят за тях ... !
След 15 год . се възроди най - българският отбор на Лудогорието - "Ураган"Гецово . В далечната 1992 г. ние бяхме последните които имахме щастието да сме част от този отбор с над 50-сет годишна история .
Вчера с помоща на млади хора с добри финансови възможности , повечето от тях , свързани с този отбор и като играчи от близкото минало , и като хора обичащи спорта и родното си място , доведоха днешният "Ураган" до първи съдийски сигнал на терена на село Трапище (може да не сте го чували , но не сте загубили нищо от това ).
Казвам ви резултата 4:2 , разбира се за нашите . Просто нашият отбор се славил през всичките тези години с едно , винаги сме били в състояние да бием който и да е , където и да е , но и винаги може да паднем от всеки , нещо като гецовски вариант на "Славия". Винаги отборите са се съобразявали с нас и никой не е идвал на "разходка"в Гецово , а когато сме гостували , де на шега , де на истина публиката казваше ... "играят България - Турция " !
Но стига толкова , ето малко снимки от вчерашният лош ден за българският футбол , но добър за гецовският ... !
Изображение
Ето го отбора , №4 и двамата клекнали вляво и вдясно от топката са връзката между двата отбора , само дето тогава бяха по на 20 години , а сега ... ! Това между другото не е титулярният екип , екипа сега шие и за домакинският мач ще бъде готов !
Изображение
Чест им прави на съдийте че свираха "резон" и мача стана повече от интересен ...
Изображение
А публика имаше почти колкото ходят на "Славия"...
Изображение
Ето ни и всички , така наречените -ветерани...
Изображение
Вижте ги , и на седемдесет са готови да облекат фланелката ...
Изображение
ЕТо ни и нас , част от ядрото на отбора от 1992 година ...
Изображение
Години съотборници , приятели и сега ...
Изображение
Винаги ще имат "живеца" в душата си ...
Изображение
Ето кои от тримата имаше "сили" да празнува и с двата отбора...
Изображение
Ами то няма футболист който да не знае "ганкиното", играли сме го по терените , играем го и по кръчмите ...
Дано не съм ви отегчил , но щом имате сили да пишете за ЦСКА и Левски , ще изтърпите и Ураган , пък знае ли човек , може и да се съберат някога в една група ... !
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Незнам дали играят добре,но на масата се държат мъжки :lol:
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

Вино, ракия и ром - ръгаме всеки сезон
мента, мастика, коняк - селски хоремак :partyman: :smt023
Поздравления адаш това е за хубаво...
Изображение
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Така трябва да е!"Ураган" на терена,"Ураган" и на масата!
Летете със скоростта на Калин Орела и отнасяйте всичко по пътя си!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Браво на "Ураганите"Гецово , а бе жив е народния дух за хубав и масов футбол. :lol:
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Брех сериозни хора :D , в днешно време да се организира нещо такова е доста трудно :?
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

Само нашите-и да минавате като ураган през съперника!!! :wink:
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Много хубаво събитие!Наистина в днешно време възраждането на един легендарен отбор е голямо събитие,но по важното е,че бившите му играчи го възраждат и доказват на по младите,че на времето се играеше с дух и желание а не само за пари.Успех на Урагана през целия сезон.
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

Пожелавам ви успех в мачовете :)
Само да кажа,че отбора в който играя аз играе ан по-хубав стадион :roll: :roll: :roll:
То риба има ама водата е повече.
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Да ви кажа честно , преди малко с притеснение седнах пред компютъра , за да прочета отзивите , все пак това беше тема , която не задължава никого за мнение .
Много неща съм пропуснал да ви пиша , снимките са над сто , но се реших да ви пиша за този мач и за тази среща на ветераните (правим я на всяка трета година ) , защото наистина тука става въпрос за това , че по нашият край има и такива отбори ... !
Пък и някои от нас се канеха сутринта да нарамят въдиците , въпреки тежкият мач и още "по - тежката дълга вечер" и да разтоварят на язовир , та и за това се осмелих да пусна темата , заради общо взето около 7 - 8 човека , които сме болни и от тази наша краста !
Едно голямо "БЛАГОДАРЯ" на всички вас !!!
Пък ако кръчмата ви харесва (особено на ловджийте , има доста трофеи ), ако сме живи и здрави до догодина , може и да ви почерпя в нея , казва се "Капански стан", защо не казвам , като му дойде времето ще разберете ... !
Още веднъж , благодаря на всички , бъдете живи и здрави !!!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Дооооооолу-горе се досещам!
Повечето сме след теб! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

Браво Митак,едно такова възраждане на отбор пък бил той и сега прохождаш в съвременни условия е голямо начинание.

Евала на хората нагърбили се с тази трудна задача.

Като бивш волейболист и възпитаник на спортно училище съм съпричастен с вашите емоций.
Едно такова начинание е добро за децата в региона,дано повече се запалят да спортуват,и да престанат да се мотаят безцелно по улиците
Още веднъж:БРАВО

п.п.Това Трапище май беше някаде около Търговище?Нали? :wink:
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Точно така , по пътя Разград - Търговище, след него е с . Бистра и яз . "Бистра" или както го пишат по картите "Съединение" ...
Никога не съм спирал , адашче , да вярвам в хората след мен , защото знам , че те се справят по - добре от нас .... , за НАС е удоволствие да бъдем с ВАС !!!
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

С Урагана сме, напред! И да паднем и да бием, пак ще се напием :lol: с вода от Дунава поне :lol: Радвам се, че правите велики дела Митко, и че ние дето сме прехвърлили 40-те лазарника не сме стока за изхвърляне - гъбари и рибари :lol: :lol: :lol:
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Само да си довърша темата и ви обещавам , че за този отбор ще пиша когато завърши първенството !
Наистина беше като празник , днес на новият терен , който беше направен на мястото където до скоро се провеждаха конни състезания от републикански мащаб , но за съжеление както още много неща в тази наша държава , конният спорт бе почти закрит , и добре че началника на конната база даде съгласие за направата на този терен , та да има тази радост отново по трибуните !!!
Мача беше повече от интересен , гостуваше отбора от с. Дянково , един от лидерите и с претенции за челно място , млади момчета които явно имат бъдеще , но в крайна сметка си тръгнаха победени от "опита" и желанието за победа на домакините , които имаха в редиците си играчи "вкусили" от футбола на някогашната "Б" - група.
Крайният резултат се оформи в 85 мин. с победен гол на домакините , като резултата беше низ от обрати в едната или другата посока но остана 3 : 2 за "Ураган" , няма да ви казвам каква беше публиката в последните минути ...
Ето и малко снимки ...
Изображение
Отбора на свои терен , цветовете на другият екип са "жълто - зелено" ...
Изображение
Преди първият съдийски сигнал на домакински мач , след 15 годишно прекъсване ...
Изображение
Агитката , чест им прави че не приличат на тия , които виждаме на телевизионният екран ...
Изображение
Няма нужда от коментар , а и за сега важи с пълна сила ...
Изображение
Как да не играеш пред такава публика ...
Изображение
Голът на победата , вярно , изстрадана , но сладка ...
Това от мене , благодаря ви на всички , че ме изтърпяхте !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”