Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Вече мога да се похваля
Модератор: dantho.mihov
- Диканаров
- кандидат преподавател
Вече мога да се похваля!
Честито колега! Само с приятни хора да си около масичката му! Да не затъваш в кал и много риба да изловиш на нови места! 

- чуруликпенчо
- сериозен играч
-
- и господ не е толокова добър
Колеги днеска съм бесен,отивам да взема буса а той още не е изтъркан.Направо ми е омръзнало да се занимавам с малоумници в тази държава.Искаше ми 700лв аз му ги направих 1000лв да свърше за 3 дена а той се мота,нямам думи.Ако утре не е готова ще има кютек и без пари.Знам,че не ва интерсуват моите проблеми ама аз да си кажа да ми олекне.
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Moже наистина да има причини за забавянето. Не го защитавам майстора, но като погледнеш външно ,уж ръждата е малко,а като удариш с чука се оказва,че под боята ,здраво място няма. Все пак ,ти си го познаваш човека и сам ще прецениш ситуацията,но моя съвет е да не се ядосваш чак толкова. И с ядове,и без ядове нещата няма да се променят. Успех,и като стане кемпера,щракни една снимка да му се накефим и ние!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- Николай Неделков
- учете се от него
аз предлагам да му теглиш и един здрав секс,та да си знае за следващия път да не се ебава с риболовци 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- MITKO70
- кандидат преподавател
Здрасти Shegk!Честита придобивка и с здраве да я ползваш.Много са практични и удобни,защото са на базата на бус/не са с надстроиките над кабината/.Баща ми кара същия ,но е дизел,93г. и си минаваме на всякъде.За късмет твоя го знам.Миналата година по тава време купих караваната от Русе и на връщане минах през Свищов ,бащами да го гледа.Но не му хареса точно външния вид/беше му казал че има тук там ръжда,но от зад и от ляво си беше за цяла боя на буса/.Иначе вътре е добре ,може би ще му трябва една газова уредба на мотора.Но щом си майстор и мераклия всичко се оправя.После е удоволствието на язомира,няма дъжд,няма няма вятър.А,един съвет-отзад винаги зимни гуми/може и регенерат/,защото е малко "лигав"на мокро/кал,трева,ит.н./Още веднъж честито. П.С.Та не се сърди на майстора,може да се е отворила работа по боята.
Всичко може,но не всеки го можe.

Бе то тия бояджии са голяма работа.Днес казват едно утре друго,а истината е че когато дойде някой само за козметично боядисване и оставят голямата поръчка за сметка на малката.Но за нашата родина това е нормално.
Вървял приятел през реката,видял приятеля в реката рак,посегнал приятеля с ръка да хване рака............
- MITKO70
- кандидат преподавател
Точно така беше цената,но ни я свали на 7200лв.Абсолютно си беше за цяла боя,отзад нямаше и броня май.Но след 1месец по нагоре на реката,от Лом го взехме нашия за 7000лв.Същите хора сега продават един червен с бяло,но е със стария дизелов мотор за6500лв,даже разпродаваха оборудването,че го продават вече година.
Всичко може,но не всеки го можe.