За ползата от зарибяването...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

sapuna1971 написа:Започнахме да оспамваме на човека хубавата тема май! :wink:

:smt017 Сапуне....... никой не оспамва ...... просто доразвиваме темата :smt017 Едвали КЪРЦАТА ЩЕ ИМА ПРОТИВ ....... Не ни срязвай още в началото :oops: отивай за риба и като се върнеш може да прециним на бистър ум дали правим нещо или пак си чешем езиците :smt024
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

браво за улова и зарибяването! :D
дано намалеят "месарите" !
напролет пуснах 5 щукички на Кътина и сега чувам,че го заградили и не пускат риболовци заради голф игрището :?: :!: :evil:
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:idea: :idea: :idea: :idea:
Малко съм песимистично настроен към мнението на колегата Диканаров, не че не съм готов веднага да дам 100 лв за идеята, но подобни инициативи са много трудни за осъществяване. Аз лично съм възприел почина на Кърцата още преди много време, когато имаше доста гьолчета по канала на Червенков и като деца се бяхме заели да ги зарибяваме с различни видове риба, хваната на други места. Не съм се отказал и до днес, миналата година даже няколко пъти мъкнах бидон с мрени от Струма за един гьол в който смятам, че рибата има условия да се размножава, а тази три пъти пусках платики от яз. Искър в Панчарево. Не казвам, че това е начина да се напълнят язовирите с риба, но всички знаем много хубави водоеми в които няма, или почти няма риба и нищо не ни пречи да пуснем в тях колкото е възможно от успешния си улов.
И да не забравяме, че освен да зарибяваме, не трябва и да обезрибяваме водоемите!
Lax
новобранец
новобранец

Re: За ползата от зарибяването...

Мнение от Lax »

Кърцата написа: Както съм писал и преди тук, преди 3 години пуснахме в един гьол 11 щуки
Може ли малко повече инфо за водоема? Площ, дълбочина и какво е имало в него преди да пуснете щуката.

Мерси
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”