ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА МЯСТО НА СРЕЩА!

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

gogolisec написа:
sapuna1971 написа:А бе я ме пишете и мен!Аз пък колнах едно онзи ден!Едно преспиване ми трябва само! :wink:
Само не разбрах диво или питомно, щото тук при нашите авджии имаше един случай гърми го един път,след това пак и пак и накрая вади ножа от ботуша и го приклал като домашно :lol: :D :lol: !

П.П. Само да не се засегнеш нещо!
:roll: :roll: Майтапа си майтап,ама в тая тема става въпрос за нещо друго,и аз като хората реших да се съберем и опознаем повече хора в нашия край ама то се видя кво стана,май никой няма желание :cry: :cry:
Ще почакам още малко,и ако не излезе нищо вземам си жената,водя е на "среща "и ще и обеснявам колко много мераклии е имало но поради една или друга причини не са могли да дойдат.
Ми поне пишете,че няма да стане или не ви харесва темата или не ви е прятно да се срещате на местно ниво.
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Колега Неделчо, искренно съжалявам, дето ти оспамихме темата, но ми се искаше да бъзикна Сапуна - нали е и ловец, та затова :prayer: .Заслужавам :axe: , признавам си!
А по въпроса за сбирките нямам нищо напротив. И на мен ми се иска да организираме по нашия край такава, но като гледам никой от нашия регион не се включва във форума. Още един път много сори!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

gogolisec написа:Колега Неделчо, искренно съжалявам, дето ти оспамихме темата, но ми се искаше да бъзикна Сапуна - нали е и ловец, та затова :prayer: .Заслужавам :axe: , признавам си!
А по въпроса за сбирките нямам нищо напротив. И на мен ми се иска да организираме по нашия край такава, но като гледам никой от нашия регион не се включва във форума. Още един път много сори!
Според мене нее това проблема. Просто несте ни канили :wink:
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Nedeltcho Delev

Иване,Иване,все четеш последните редове :roll: :roll: :roll:
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

ivan_yo написа:
gogolisec написа:Колега Неделчо, искренно съжалявам, дето ти оспамихме темата, но ми се искаше да бъзикна Сапуна - нали е и ловец, та затова :prayer: .Заслужавам :axe: , признавам си!
Е направо оспамихме темата ма колегата Делев, но Иване съгласи се,че между Карлово и Ловеч не са 20 - 30 км, пък и Балкана трябва да се минава, така че и да те поканя ще си помислиш преди да тръгнеш, а и на другия ден ще те мъчи едно главоболие... след :partyman: Защо не дойде на Жребчево тя и Бетина как те чакаше само...! :lol:
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

gogolisec написа:
ivan_yo написа:
Е направо оспамихме темата ма колегата Делев, но Иване съгласи се,че между Карлово и Ловеч не са 20 - 30 км, пък и Балкана трябва да се минава, така че и да те поканя ще си помислиш преди да тръгнеш, а и на другия ден ще те мъчи едно главоболие... след :partyman: Защо не дойде на Жребчево тя и Бетина как те чакаше само...! :lol:
ЗАЩОТО ЗАРАДИ едни много студени бири се обърках( :oops: ) та още, много много несъм в наред.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Nedeltcho Delev

Няма проблем за вас момчета,неависимо от къде сте вий винаги сте добре дошли на срещите,аз просто исках да организирам един път в месеца да се виждаме да споделяме и повече да се зближим,според мен това не е чат форум,а форум на хора които се познават а тези които не се познават са затова срещите да се запознаят.
Едно е да седиш сам пред компа,друго си е да ТИ стисна ръката и да кажа една наздравица.....
ionko
новобранец
новобранец

Мнение от ionko »

извинявай Неделчо,чак сега видях темата. . .. просто не сам свикнал да гледам най долу в форума като знам че в нашиа край нема да има такива срещти,изненадах се положително разбира се,брои и мен. . . . ништо че сам нов тук :cry:
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

Само трябва да знам предварително , да съм свободен , или да се освободя от работа ,че се съсипвам тези седмици от бачкане ! иначе и аз съм за !
пишете ме ! :wink:
malkata marancika
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от malkata marancika »

А мен каде ма забравихте? и аз сам с вас само казваите каде и кога
Nedeltcho Delev

[яуоте=&яуот;малката маранcика&яуот;]А мен каде ма забравихте? и аз сам с вас само казваите каде и кога[/яуоте]

:винк: :винк: Радвам се че има такива хора като теб,и знаешли какво ще стане :ролл: Среща на северняците в южна Б-я,голям кеф,кво от това,още малко чакам и обевявам датата.
Аватар
велчев62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от велчев62 »

Неделчо още какво чакаш,а не казваш датата на сбирката
Как ми се иска да се съберем на маса и да видим какво има по Марица около вашия край
Чакам!!!!
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Ние с Неделчо сбирките си ги правим и без оговорени дати :lol: :lol:
Изображение
Това вече е на ФИНАЛА :lol: :lol: :lol:
Изображение
Нека Неделчо да казва дата час и място и аз съм там;ей го къде е Димитровград :wink[/img]
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

А бе за Вас двамата вече знам,ама как може на Коки така да сте му зачервили носа!В наше село таквиз няма! :lol: :lol: :lol:
Спрятайте я тая среща де!Малко ми е припряно в момента,ама може и да измисля нещо и да се промъкна през Боаза! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Nedeltcho Delev

ГЛЕДАЙТЕ И СЛУШАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО,НАПРАВО ЗАЧУКВАМ ДАТАТА НА 23.11.2007 ПЕТЪК ОТ 7ч. :prayer: :partyman:[/size]

Града-Демитровград
Заведение-ще го измислим последните два три дена,зависи колко желаещи има.
Ако някой има претенции за нещо моля да казва докато има време.
ДАВАЙТЕ,ВИЙ СТЕ

п.п.Много ми се въртеше в главата за Никулден,ама си рекох,че много хора ще са по именни дни и няма да има много желаещи :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”