Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА МЯСТО НА СРЕЩА!
Модератор: sapuna
gogolisec написа:Само не разбрах диво или питомно, щото тук при нашите авджии имаше един случай гърми го един път,след това пак и пак и накрая вади ножа от ботуша и го приклал като домашноsapuna1971 написа:А бе я ме пишете и мен!Аз пък колнах едно онзи ден!Едно преспиване ми трябва само!![]()
![]()
!
П.П. Само да не се засегнеш нещо!

Ще почакам още малко,и ако не излезе нищо вземам си жената,водя е на "среща "и ще и обеснявам колко много мераклии е имало но поради една или друга причини не са могли да дойдат.
Ми поне пишете,че няма да стане или не ви харесва темата или не ви е прятно да се срещате на местно ниво.
Колега Неделчо, искренно съжалявам, дето ти оспамихме темата, но ми се искаше да бъзикна Сапуна - нали е и ловец, та затова
.Заслужавам
, признавам си!
А по въпроса за сбирките нямам нищо напротив. И на мен ми се иска да организираме по нашия край такава, но като гледам никой от нашия регион не се включва във форума. Още един път много сори!

А по въпроса за сбирките нямам нищо напротив. И на мен ми се иска да организираме по нашия край такава, но като гледам никой от нашия регион не се включва във форума. Още един път много сори!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- ivan_yo
- разбира нещата
Според мене нее това проблема. Просто несте ни канилиgogolisec написа:Колега Неделчо, искренно съжалявам, дето ти оспамихме темата, но ми се искаше да бъзикна Сапуна - нали е и ловец, та затова.Заслужавам
, признавам си!

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Е направо оспамихме темата ма колегата Делев, но Иване съгласи се,че между Карлово и Ловеч не са 20 - 30 км, пък и Балкана трябва да се минава, така че и да те поканя ще си помислиш преди да тръгнеш, а и на другия ден ще те мъчи едно главоболие... следivan_yo написа:Според мене нее това проблема. Просто несте ни канилиgogolisec написа:Колега Неделчо, искренно съжалявам, дето ти оспамихме темата, но ми се искаше да бъзикна Сапуна - нали е и ловец, та затова.Заслужавам
, признавам си!

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- ivan_yo
- разбира нещата
ЗАЩОТО ЗАРАДИ едни много студени бири се обърках(gogolisec написа:Е направо оспамихме темата ма колегата Делев, но Иване съгласи се,че между Карлово и Ловеч не са 20 - 30 км, пък и Балкана трябва да се минава, така че и да те поканя ще си помислиш преди да тръгнеш, а и на другия ден ще те мъчи едно главоболие... следivan_yo написа:Според мене нее това проблема. Просто несте ни канилиgogolisec написа:Колега Неделчо, искренно съжалявам, дето ти оспамихме темата, но ми се искаше да бъзикна Сапуна - нали е и ловец, та затова.Заслужавам
, признавам си!
А по въпроса за сбирките нямам нищо напротив. И на мен ми се иска да организираме по нашия край такава, но като гледам никой от нашия регион не се включва във форума. Още един път много сори!Защо не дойде на Жребчево тя и Бетина как те чакаше само...!

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Няма проблем за вас момчета,неависимо от къде сте вий винаги сте добре дошли на срещите,аз просто исках да организирам един път в месеца да се виждаме да споделяме и повече да се зближим,според мен това не е чат форум,а форум на хора които се познават а тези които не се познават са затова срещите да се запознаят.
Едно е да седиш сам пред компа,друго си е да ТИ стисна ръката и да кажа една наздравица.....
Едно е да седиш сам пред компа,друго си е да ТИ стисна ръката и да кажа една наздравица.....
-
- научил се да хвърля
-
- разбира нещата
ГЛЕДАЙТЕ И СЛУШАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО,НАПРАВО ЗАЧУКВАМ ДАТАТА НА 23.11.2007 ПЕТЪК ОТ 7ч.
[/size]
Града-Демитровград
Заведение-ще го измислим последните два три дена,зависи колко желаещи има.
Ако някой има претенции за нещо моля да казва докато има време.
ДАВАЙТЕ,ВИЙ СТЕ
п.п.Много ми се въртеше в главата за Никулден,ама си рекох,че много хора ще са по именни дни и няма да има много желаещи

Града-Демитровград
Заведение-ще го измислим последните два три дена,зависи колко желаещи има.
Ако някой има претенции за нещо моля да казва докато има време.
ДАВАЙТЕ,ВИЙ СТЕ
п.п.Много ми се въртеше в главата за Никулден,ама си рекох,че много хора ще са по именни дни и няма да има много желаещи