Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА МЯСТО НА СРЕЩА!
Модератор: sapuna
Като гледам как съфорумниците си правят срещи постояно в София,Пловдив,Варна,Русе и др.градове ми изникна идеята,да си направим и ний една среща или в Хасково или в Д.град.
Предлагам веднъж в месеца на определена дата и избор на заведение да се срещаме.
Мисля,че не малко хора членуват тук от региона и навярно няма да се откажат от идеята,затова Ви моля ако тази идея Ви се вижда приемчива да пишите тук и за в бъдеще ще решим кога и къде.
Това не значи,че тук неможе да дават мнения хора от други региони,всички са добре дошли,но съгласете се че една среща в София или Варна на мен а и на много хора би била малко далеч,въпреки желанието ми.
За това давайте предложения

Предлагам веднъж в месеца на определена дата и избор на заведение да се срещаме.
Мисля,че не малко хора членуват тук от региона и навярно няма да се откажат от идеята,затова Ви моля ако тази идея Ви се вижда приемчива да пишите тук и за в бъдеще ще решим кога и къде.
Това не значи,че тук неможе да дават мнения хора от други региони,всички са добре дошли,но съгласете се че една среща в София или Варна на мен а и на много хора би била малко далеч,въпреки желанието ми.
За това давайте предложения

- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Идеята ти е страхотна колега,
лично според мен е добре сбирката да е в Петък или Събота защото повечето колеги са на работа през седмицата. Или всеки първи или последен Петък или Събота на всеки месец примерно.
Последно като си бях в Димитровград седнах на Бедни и богатаи, но и на Амиго което е в близост също не е лошо от гледна точка на кухнята. Има разбира се и много други хубави кръчми, но нека колегите от Димитровград, които си живеят в града, а не като мен които си идват 2-пъти в месеца да си кажат мнението и да дават предложения.
Аз съм за и те ПОДКРЕПЯМ!!!!!!!!!!
Айде със здраве и НАСЛУКА!!!!!!!!!!
лично според мен е добре сбирката да е в Петък или Събота защото повечето колеги са на работа през седмицата. Или всеки първи или последен Петък или Събота на всеки месец примерно.
Последно като си бях в Димитровград седнах на Бедни и богатаи, но и на Амиго което е в близост също не е лошо от гледна точка на кухнята. Има разбира се и много други хубави кръчми, но нека колегите от Димитровград, които си живеят в града, а не като мен които си идват 2-пъти в месеца да си кажат мнението и да дават предложения.
Аз съм за и те ПОДКРЕПЯМ!!!!!!!!!!
Айде със здраве и НАСЛУКА!!!!!!!!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
- ivan_yo
- разбира нещата
Неделчо, подостри ОСТЕНА
още малко и току виш потръгнала работата със срещата 

Последно промяна от ivan_yo на Сря Окт 17, 2007 7:08 pm, променено общо 1 път.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- ivan_yo
- разбира нещата
И виното почти стана, пък още ракия ще варна към края на месецаNedeltcho Delev написа:Ша потрая още една,две седмици и са местя да живея в Карловоivan_yo написа:Неделчо, подостри ОСТЕНАоще малко и току виш потръгнала работата със срещата

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Само не разбрах диво или питомно, щото тук при нашите авджии имаше един случай гърми го един път,след това пак и пак и накрая вади ножа от ботуша и го приклал като домашноsapuna1971 написа:А бе я ме пишете и мен!Аз пък колнах едно онзи ден!Едно преспиване ми трябва само!

П.П. Само да не се засегнеш нещо!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"