След Жребчево 17-21.10 '07

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Re: След Жребчево 17-21.10 '07

Мнение от ivan_yo »

gogolisec написа:Чудя се дали да пиша в този раздел, ама рекох си, че още не съм писал тук и затова! Не мога да кажа, че рибата не е била активна, защото си пипаше от време на време, но надеждите ми бяха да извадя нещо по-голямо напр. амур или шаран.Ето го мястото:
Изображение
Изображение

Ето ни и нас:

Изображение
Изображение

Питам се обаче къде сбъркахме- ето монтажа:

Изображение
Изображение

И така 3 бр. на царевица и 3 бр. на топчета, вкарани на около 150М.
Дълбочината беше около 10 М. Седяха 4 дена (на втория презаредихме - всичко си стоеше на ккосмите) и резултата е нулев - няма пипане!!!
Добре, че бяха пружинките да се отчетат подобаващо, че иначе щяхме да останем капо:

Изображение
Изображение
Изображение

И на края за капак хванахме и една бяла риба, смятам, с прилични размери на дъно на 300М вкарана на рибка-уклей и една по голяма платичка:

Изображение
Изображение
Изображение

А иначе не сме скучали през останалото време:
Изображение
Изображение
Изображение

И накрая за капак в петък вечерта се изви страхотен вятър и вечерта дъжд - така цяла нощ и в събота решихме да вдигаме гълъбите. Но в мойто съзнание остана един приятен спомен от първото ми посещение на този водоем. Ако имаме възможност преди да подне снега може и да го повторим!!!
Защо небяхте на острова (полуострова) или аз бъркам нещо
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

dimitar_ написа:Наистина "пружината" е залагалка , но като и омачкаш кал(глина) със суха царевица и сложиш такава на куките , понякога се получава "шоу"... !
Колкото до излета , изкарали сте хубаво , аз специално и другото лято , ако сме живи и здрави , смятам пак да "прескоча" до този язовир и най - сетне да се отсрамя , пък ако не , остава екскурзията , язовира си е прекрасен !!!
Така че , хубаво сте изкарали , другият път по - голяма слука ... !!!
Няма да е зле ако чукнеш и на мен една покана за него излет там. Еее ще ми се и излет в вашия регион но това ако щеш ще го решим в последствие.
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Защо небяхте на острова (полуострова) или аз бъркам нещо
Точно там бяхме и хвърляхме по посока на отсрещния бряг.
Ако знаеш само моята Бетина как трепетно очакваше твоя Бък...! Ама нейсе, следващия път може би! :smt023 :smt041 :smt023
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Ей с тва репортажче забравих всички кахъри,мина ми кръвното,спря да ме боли кръста,мина ми и зъбобола,а бе почуствах се нов човек,само дето вътре в мен остана една тъъъъъжна носталгия,че не съм бил там :cry: :cry: :cry: този язовир наистина има някаква магия в него,дори и нищо да не хванеш пак те влече с нещо да отидеш пак и пак.... :wink: :wink: :wink:
вълк1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от вълк1 »

Колега gogolisec не казваш нищо за мидите?Интересно ми е как си
събра монтажите!Би ли описал монтажа за Бялата?Благодаря!
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Няма проблем , Ванка , ще се обадя задължително , а колкото до нашият регион , винаги сте добри дошли , но както казваш , ще се договорим на място , живот и здраве да има , другото ще го натаманим ... !
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

вълк1 написа:Колега gogolisec не казваш нищо за мидите?Интересно ми е как си
събра монтажите!Би ли описал монтажа за Бялата?Благодаря!
В интерес на истината не съм имал никакви проблеми с мидите и охлювите - всички въдици ги вадихме без проблем. Изключение прави една от тези дето бяха вкарани на вътре на хранилката след като се изви ураганен вятър и предполагам, че оловото е поддало и се беше заклещило на някой камък или нещо друго - скъсах я! А на пружините имаше случаи да не ги вадим с часове, а след като ги извадим на куките си стояха и бели и торни без да са пипани. Е имаше от време на време липсващи куки с поводи, но аз си мисля, че това се дължи на старото струно, което използвам за поводи.

Монтажът за бялата риба бе на дъно с 3 куки - най отдолу попово прасе, след това по на метър и половина другите 2 на уклей и след това на около 2 метра потъваща тапа т.е. оловото я потопява, но същевременно тя държи куките почти вертикално нагоре. Ами това е - на слука на всички, които ще се пробват!!! :lol:
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

dimitar_ написа:Няма проблем , Ванка , ще се обадя задължително , а колкото до нашият регион , винаги сте добри дошли , но както казваш , ще се договорим на място , живот и здраве да има , другото ще го натаманим ... !
:supz: :smt041 :partyman:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Последният емотикон е просто СИГУРЕН! :lol:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”