Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

След Жребчево 17-21.10 '07
След Жребчево 17-21.10 '07
Чудя се дали да пиша в този раздел, ама рекох си, че още не съм писал тук и затова! Не мога да кажа, че рибата не е била активна, защото си пипаше от време на време, но надеждите ми бяха да извадя нещо по-голямо напр. амур или шаран.Ето го мястото:

Ето ни и нас:

Питам се обаче къде сбъркахме- ето монтажа:

И така 3 бр. на царевица и 3 бр. на топчета, вкарани на около 150М.
Дълбочината беше около 10 М. Седяха 4 дена (на втория презаредихме - всичко си стоеше на ккосмите) и резултата е нулев - няма пипане!!!
Добре, че бяха пружинките да се отчетат подобаващо, че иначе щяхме да останем капо:

И на края за капак хванахме и една бяла риба, смятам, с прилични размери на дъно на 300М вкарана на рибка-уклей и една по голяма платичка:

А иначе не сме скучали през останалото време:

И накрая за капак в петък вечерта се изви страхотен вятър и вечерта дъжд - така цяла нощ и в събота решихме да вдигаме гълъбите. Но в мойто съзнание остана един приятен спомен от първото ми посещение на този водоем. Ако имаме възможност преди да подне снега може и да го повторим!!!

Ето ни и нас:

Питам се обаче къде сбъркахме- ето монтажа:

И така 3 бр. на царевица и 3 бр. на топчета, вкарани на около 150М.
Дълбочината беше около 10 М. Седяха 4 дена (на втория презаредихме - всичко си стоеше на ккосмите) и резултата е нулев - няма пипане!!!
Добре, че бяха пружинките да се отчетат подобаващо, че иначе щяхме да останем капо:

И на края за капак хванахме и една бяла риба, смятам, с прилични размери на дъно на 300М вкарана на рибка-уклей и една по голяма платичка:

А иначе не сме скучали през останалото време:

И накрая за капак в петък вечерта се изви страхотен вятър и вечерта дъжд - така цяла нощ и в събота решихме да вдигаме гълъбите. Но в мойто съзнание остана един приятен спомен от първото ми посещение на този водоем. Ако имаме възможност преди да подне снега може и да го повторим!!!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

-
- ще става разбирач
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
забележка кьм модераторите
как може да се допускат вьв форума такава наглост без даго изтриете ида забраните на този човек достьпат до този саит става вьпрос за израза ; смьрт за турците ;
ckorpion
И какво от това! Аз никога не съм претендирал, че съм шаранджия или нещо подобно! Ходя за риба за удоволствие, да ми почине психиката и да се откъсна малко от всекидневните проблеми, с които сигурно се сблъскват всички колеги! Е, направил съм почти всичко като професионалистите ама...! Мисля, че е крайно време да си вземам сонар за да се информирам за дъното в непознатите водоеми - мисля,че има значение този факт (дънни ями, подводни скали и т. н.).milo69 написа:"Добре, че бяха пружинките да се отчетат подобаващо, че иначе щяхме да останем капо"това дано не го видят модерните шаранджии, че веднага ще те заклеймят
Към всички останали - радвам се, че съм Ви доставил удоволствие с репортажа си

"

-
- ще става разбирач
Никога,ама никога не съм твърдял че на пружина не се ловят каракуди,платики и т.н.Твърдя само че за големи шарани,примерно над 5 кг,пружината е абсолютно неудачна...Но всеки си лови както предпочита...Съжалявам че оспамих темата на колегатаmilo69 написа:а вярно че няма шаран на пружината ама все пак са хванали някаква риба на нея

Stand and fight
- riboxva6tacha
- ще става разбирач
Значи да поясня на колегите Екзекутор и Мило 69 - тези дето са вкарани на хранилката бяха монтаж само на косъм (на снимките вирнати нагоре на стойки), а на пружинка бяхме хвърлили от страни от ръка за убиване на времето и за занимавка (ниските въдици на колчета)

"

-
- разбира нещата
- dimitar_
- сериозен играч
Наистина "пружината" е залагалка , но като и омачкаш кал(глина) със суха царевица и сложиш такава на куките , понякога се получава "шоу"... !
Колкото до излета , изкарали сте хубаво , аз специално и другото лято , ако сме живи и здрави , смятам пак да "прескоча" до този язовир и най - сетне да се отсрамя , пък ако не , остава екскурзията , язовира си е прекрасен !!!
Така че , хубаво сте изкарали , другият път по - голяма слука ... !!!
Колкото до излета , изкарали сте хубаво , аз специално и другото лято , ако сме живи и здрави , смятам пак да "прескоча" до този язовир и най - сетне да се отсрамя , пък ако не , остава екскурзията , язовира си е прекрасен !!!
Така че , хубаво сте изкарали , другият път по - голяма слука ... !!!