Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Фиксере , Саше , помисли по въпроса плииз ;-)
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
понеже нямаше особен интерес за модове, или по-скоро темата не стана достатъчно известна бях принуден да избера модератори са най-посещаваните подфоруми, ако все пак някой има желание да бъде/не бъде мод да ми пише.
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Фиксере,Саше....
Нещо не вдявам.Посещавам този сайт,защото ми харесват много неща в него,за разлика от другите.Какво си мислите?Че сайт се прави добър с магическа пръчка?Оставете Фиксера да си върши работата,а си помислете какво провокира лошо поведение.И друго.Откъде накъде да се трият бракониерските изказвания.Питам ви умни глави.Как тогава да разберем какво е бракониерското мислене,начините и местата където ходят.Май някои уж се борят с бракониерите.Мисля,че тук има някаква нагласа за апострофиране,унижаване и тн. на мненията на риболовците.Запазете добрия тон,защото това е май единственото истинско нещо което ни остава на този свят.Наслука колеги.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ся това за бракониерските мнения да не се трият - ама ич не съм съгласен
Ш ме извиняваш ама това ми прозвуча като да седнеме да ги анализираме , да им съставим профили та да разбереме че кат са биле малки " тати им е обещал да им купи колело , ама друг път " та за това са станале бракониере
Въх тва Фройда голема работа ама в случая по ме кефи другарят Макаренко
Иначе за добрият тон - Напълно съгласен

Иначе за добрият тон - Напълно съгласен

- Cougar
- ще става разбирач
Според мен форума е отворен за всякакви мнения.Павел Иванов написа:Ся това за бракониерските мнения да не се трият - ама ич не съм съгласен![]()
Темата за серкмето си беше много добра. Аз не знам защо трябваше да обяснявам как се хвърля серкме след като накрая всичко бе затрито.
По тази причина съм против всякакво модераторство и придаване на лично отношение към теми които някои от вас не разбират.
Ако има мнение от рода "УУУУУУУУ========ААААААА" каквито се бяха появили, разбирам някой да ги очисти. Но нормално заформени теми, да бъдат трити защото на някой си му се е сторило нещо....
Просто хората ще спрат да изказват мения повече.
- Павел Иванов
Беше отворен Жельо , бешеCougar написа:Според мен форума е отворен за всякакви мнения.Павел Иванов написа:Ся това за бракониерските мнения да не се трият - ама ич не съм съгласен![]()
............................................
Просто хората ще спрат да изказват мения повече.

Забелязваш ли тенденцията за увеличение на пишещите хора които виждат че вече може да попитат нещо и да им бъде отговорено смислено и по въпроса ( е малце ОФФ за разведряване

- Cougar
- ще става разбирач
Да, заяданията обикновенно тръгваха от теб. Можеш да си преговриш темите за освежаване на паметта.Павел Иванов написа:Цоугар написа:Павел Иванов написа:Ся това за бракониерските мнения да не се трият - ама ич не съм съгласен![]()

Като си пиеш бирата със Сашето, можеш да си плескаш каквито искаш мнения из форумчето.
Аз пък мога да си забъркам мое форумче в което съм сигурен не се съмняваш

- Павел Иванов
Жельо айде да ти отговарям ама в обратен ред
:
Ма немаш ядове да си отвориш форум ( то всеки който има неограничен достъп до нет би могъл
) , даже ще ми е интересен
Тъй със Сашо се познавам само задочно от форума
Айде ся да не говорим за заядания :
http://forum.nariba.com/viewtopic1143.html
а колко други има
апропо : много ма накефи те тоя превод - quote="Цоугар

Ма немаш ядове да си отвориш форум ( то всеки който има неограничен достъп до нет би могъл

Тъй със Сашо се познавам само задочно от форума

Айде ся да не говорим за заядания :
http://forum.nariba.com/viewtopic1143.html
а колко други има

апропо : много ма накефи те тоя превод - quote="Цоугар
- Павел Иванов
Жоре ! Попрестараваш се с изказванията
Никой в Манията не е изливан по калъпа на никой и няма никакви гурута
Сам знаеш много добре от къде и защо се почна
Айде маааалце по кротко
нема ама никъф смисъл да се тупаш в гърдите " Кой съм аз " и " Знаете ли какво мога да направя "
Не задруго ама ми се струва че тъй падаааааш ама доста ниско
Е може пък да искаш да фпечетлиш определена аудитория ама айде
НАСЛУКА!!!

НАСЛУКА!!!
Браво, браво!!!!
И да спукате сомовете тая година!!!!! По-голям екип- повече сомове.
И да не пускате
само по една снимка на уловената риба във форума!!!
- снимки на мястото, на въдиците, на лодките, на рибите, на масите и палатките и най-вече на стажантките- абе на всичко. Репортажът да е пълен!!!!!!
Хайде на слука и само големи сомове!!!!!!!!!

Хайде на слука и само големи сомове!!!!!!!!!

- Cougar
- ще става разбирач
Zhoro,
Wsichko tochno si konstatiral za modowe i forumite. Tukashnite sa totalitarni, no na chowek da ne mu puka.
Nqkoi chlenowe sa dosadni kato konski muhi - ej go nash Pavel do dupka si e izbral s drugi imena da me naricha, no nqma da im se wruzwame q?:
Samo shte ti kazha che twoq awator bi smutil nqkoj ot moite kolegi ako si otworq sita w rabotno wreme. nqmash li neshto po neutralno, che kakto ne razbirat bulgarski i ako sluchajno PENN ti e otgoworil s negowiq awator sywsem shte me zagledat podozritelno.
Wsichko tochno si konstatiral za modowe i forumite. Tukashnite sa totalitarni, no na chowek da ne mu puka.
Nqkoi chlenowe sa dosadni kato konski muhi - ej go nash Pavel do dupka si e izbral s drugi imena da me naricha, no nqma da im se wruzwame q?:
Samo shte ti kazha che twoq awator bi smutil nqkoj ot moite kolegi ako si otworq sita w rabotno wreme. nqmash li neshto po neutralno, che kakto ne razbirat bulgarski i ako sluchajno PENN ti e otgoworil s negowiq awator sywsem shte me zagledat podozritelno.