НОВА ГОДИНА!!!

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

m_nanchev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от m_nanchev »

идеята е чудесна и аз бих се включил ако има места.
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Споменах идеята си на жена ми и тя се зарадва повече от мен така че аз са сега съм 99% готов,само незнам къде.
За сега всичките предложения ми харесват за хижи които сте казали,явно ще си спретним хубаво купонче.... :wink:
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Здравейте колеги!!
Сега току що се прибирам от хижите.Трябва да ви кажа че сме закъсняли с резервацийте.Почивната станция на стъкларския е много хубава но тази година е резервирана цялата от тяхни служители .
На Копривките свободни места няма .
Ще проверя и другаде ако се сетя за някоя добра хижа.
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Nedeltcho Delev

Бреййй,Коце ти ни отряза главата от кръста бе браточка,кво ще правим сега,Айде народе помагайте че време няма,според мен може и някоя вила да е,ний ще си спретнем и пиене и ядене и представление може да си направим.
А бе нямаше ли някой от Смолян :idea: :idea: :roll:
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

На Цигов чарк по миналата година си намерихме места по коледа,имаше и за нова година.Завиденията работеха всичките.Хижи има много,но трябва човек,местен.
Nedeltcho Delev

Ей хора помагайте,с Коцето проверихме на две три места за които се сещаме и навсякъде капо,всичко заето за нова година :twisted: :twisted:
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:!: :!: :!: :!:

Колеги, на хотел "Панорама" на Цигов чарк, може да се уреди и с по-малко нощувки! Цената за двойна стая на вечер е 36 лв., куверта за новогодишната нощ е 80 лв. Искат потвърждение възможно най-скоро!
m_nanchev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от m_nanchev »

давайти да правим нешто докато някъде все още има свободни места
Nedeltcho Delev

Упорито търся нещо което ще ни задоволи,най вече вили или хижи за които не се искат коверти,няма смисъл някой друг да ни прави веселбата а и да хвърляме излишни средства,но за съжаление за сега удрям на камък навсякде,продължавам да търся.
Nedeltcho Delev

Dedy написа::!: :!: :!: :!:

Колеги, на хотел "Панорама" на Цигов чарк, може да се уреди и с по-малко нощувки! Цената за двойна стая на вечер е 36 лв., куверта за новогодишната нощ е 80 лв. Искат потвърждение възможно най-скоро!
Дедо това е много добре,ама представиси за двама човека от семейство поне два дена+бензина,то горе долу си излиза над 500лв.
Просто много хора а включително и аз не мога да си го позволя за което съжелявам,нека да е нещо по скромно,важното е не къде а ской сме :wink: примерно нещо кътето се плаща само нощувка а веселата част ще е от нас.
Например теб ще те направим на Дядо Мраз :wink: :wink: :wink:
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:!: :!: :!: :!:

Колега Delev,
и аз не съм фен на тази идея, но това е единственото което успях да открия в региона. Естествено предпочитам ние да си организираме веселбата, че то за тези пари (80 лв. за вечеря) ...!
Търсете колеги, явно няма да е лесно!
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Много готино-ДЕДИ МРАЗ :lol: :lol: :lol:
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

Nedeltcho Delev написа:Например теб ще те направим на Дядо Мраз
:smt111 :smt111 :smt111 :smt111

За Дед Мороз съм навит на 100%, той е моя човек, много як пич! Няма нищо общо с Дядо Коледа, който според мене е дърт US педал! Но трябва да ви предупредя, че около полунощ Дед Мороз, т.е. аз, ще бъде прилично почерпен, така че подаръците може да не стигнат до всеки! Очаквам предложения за Снегурочка!

Продължавам да търся хижа, но изглежда няма да се намери, така че давайте други предложения!
Последно промяна от Dedy на Пон Ное 26, 2007 2:14 pm, променено общо 1 път.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:lol: Аз не мога да присъствам.... ама викам да ви помогна малко!
http://btsbg.org/modules/addresses/ .... адреси, цени и контакти на хижи в цялата страна :lol: :lol: и не остава време.... като се почудите още някой ден и..... :lol:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Nedeltcho Delev

ANGEL 123 написа::lol: Аз не мога да присъствам.... ама викам да ви помогна малко!
http://btsbg.org/modules/addresses/ .... адреси, цени и контакти на хижи в цялата страна :lol: :lol: и не остава време.... като се почудите още някой ден и..... :lol:
Сори батко,всичко заето,само хижа "Васил Левски"над Карлово има свободни места АМА 4 часа пеш до там :twisted: :roll: никъв път.
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”