Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

НОВА ГОДИНА!!!
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Здравейте колеги!!
Сега току що се прибирам от хижите.Трябва да ви кажа че сме закъсняли с резервацийте.Почивната станция на стъкларския е много хубава но тази година е резервирана цялата от тяхни служители .
На Копривките свободни места няма .
Ще проверя и другаде ако се сетя за някоя добра хижа.
Сега току що се прибирам от хижите.Трябва да ви кажа че сме закъсняли с резервацийте.Почивната станция на стъкларския е много хубава но тази година е резервирана цялата от тяхни служители .
На Копривките свободни места няма .
Ще проверя и другаде ако се сетя за някоя добра хижа.
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Дедо това е много добре,ама представиси за двама човека от семейство поне два дена+бензина,то горе долу си излиза над 500лв.Dedy написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Колеги, на хотел "Панорама" на Цигов чарк, може да се уреди и с по-малко нощувки! Цената за двойна стая на вечер е 36 лв., куверта за новогодишната нощ е 80 лв. Искат потвърждение възможно най-скоро!
Просто много хора а включително и аз не мога да си го позволя за което съжелявам,нека да е нещо по скромно,важното е не къде а ской сме

Например теб ще те направим на Дядо Мраз

Nedeltcho Delev написа:Например теб ще те направим на Дядо Мраз

За Дед Мороз съм навит на 100%, той е моя човек, много як пич! Няма нищо общо с Дядо Коледа, който според мене е дърт US педал! Но трябва да ви предупредя, че около полунощ Дед Мороз, т.е. аз, ще бъде прилично почерпен, така че подаръците може да не стигнат до всеки! Очаквам предложения за Снегурочка!
Продължавам да търся хижа, но изглежда няма да се намери, така че давайте други предложения!
Последно промяна от Dedy на Пон Ное 26, 2007 2:14 pm, променено общо 1 път.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

http://btsbg.org/modules/addresses/ .... адреси, цени и контакти на хижи в цялата страна

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Сори батко,всичко заето,само хижа "Васил Левски"над Карлово има свободни места АМА 4 часа пеш до тамANGEL 123 написа:Аз не мога да присъствам.... ама викам да ви помогна малко!
http://btsbg.org/modules/addresses/ .... адреси, цени и контакти на хижи в цялата страна![]()
и не остава време.... като се почудите още някой ден и.....