НОВА ГОДИНА!!!

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Nedeltcho Delev

НОВА ГОДИНА!!!

Мнение от Nedeltcho Delev »

Малко плахо я пущам тази тема,защото се очертава,че и тази година ще се кара пак сами с жената,ама хич не ми се иска да е така.
Дали нещо не може да се спретне за тогава,може и още някой да има като мен на който не му се седи в къщи :roll: :roll: :roll:
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

И при мене май се очертава на домашна обстановка със семейството,някой приятели и роднини.Но важното е да е весело и да започне добре новата година.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

На мен тази идея много ми хареса :roll: И точно сега му е времето, ако трябва да се наеме някоя хижа например. Мисля, че ще си изкараме страхотно!
Nedeltcho Delev

:D :D Въх кви сте готини,две инжекции днес за живот :smt023 :smt026
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:smt111 :smt111 :smt111 :smt111

И аз все още нямам планове за прекарване на новогодишната нощ, така че ако се организираме с удоволствие ще се включа (е, трябва да говоря със съпругата)! Колега Delev, скоро спомена нещо за хижа на яз. Батак!?
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

И аз бих дошъл ако е по на близо защото и на 31-12 2007 сме на работа с жената в панаира-новогодишния базар до 19ч.
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Nedeltcho Delev

Dedy написа::smt111 :smt111 :smt111 :smt111

И аз все още нямам планове за прекарване на новогодишната нощ, така че ако се организираме с удоволствие ще се включа (е, трябва да говоря със съпругата)! Колега Delev, скоро спомена нещо за хижа на яз. Батак!?
За бунгалата на Батак още не мога да кажа нищо,защото човека който отговаря за тях си е сменил телефона,упорито го търся и ако го намеря веднага ще ви дам информация.

п.п.Ако някой пътува за Батак нека ми пише на лични,човека който отговаря за станцията е лично магаре така че всички го познават в Батак и може да се докопаме до телефоно му.
Аватар
Тони 72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Тони 72 »

Наслука!
Аватар
Тони 72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Тони 72 »

Здравейте.Препоръчвам ви я тази вила.На скоро мои приятели баха там и бяха останали възхитени от условията.Могат да спят около 10 човека и цената за една нощ е 100лв.Ще направя всичко възможно и аз да пресъствам на купона.
Наслука!
Аватар
riboxva6tacha
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от riboxva6tacha »

аз имам 4рд на 31.12.2007,много се кефя и ще го празнувам с приятели в Димитровград :D бат Неделчо можем,да се видиме ако искаш в Димитровград,защото в софия ми писна вече,искам да си почина там,аз няма да мога да дойда колеги,защото сам на 15 години и нямам кола,а на 31 декември права 16 години,а на 1 имам имен ден :wink: :P
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:( :( :( :(

Кофти новини за Батак колеги! Имам контакти там и доколкото разбирам всички хижи са заети. Единствената възможност е хотел "Панорама" на Цигов чарк, но там предлагат пакет с 3 нощувки на цена 260 лв. с включена новогодишна програма в ресторанта. Дори да уредим една или две нощувки в хотела на 31 януари няма да работи нито едно от заведенията.
Давайте предложения! Колега георгиев59 чувал съм, че над Пловдив има много хубави хижи, но не знам нищо за там, измисли нещо, ако имаш възможност.
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

Ще посрещам новата година на хижа Ивайло в Стара планина цялата хижа е запазена от компанията... верно няма риба но ще има много ама много много... голяма веселба :lol:
Изображение
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:?: :?: :?: :?:

Колега Mitak,
ще се намери ли място за още 15-тина човека?
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Митак-кво стана :?: :idea: :?: :idea:
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Колега Dedy ,около Пловдив най добре е на местноста ;хж.Здравец"но до колкото знам всичките почивни станций са на полицай и на предприятия.
Днес мога да се кача до горе и да проверя на място.
http://www.journey.bg/hotels/hotel.php?hotel=2437
http://www.skikoprivki.com/hoteli.htm
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”