Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

През зимата с воблери
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Да не съм те чул, ем късметлий ем нагли,
Какво да направя, че следващия живот да се родя по дунава

Какво да направя, че следващия живот да се родя по дунава

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Ивчо, съсипаха местата около Цибрите, а имах голям мерак да обменим там малко опитIvak написа:С големите Ратлини на Рапала нямам никакъв проблем с дистанцията и облавянето на дъното.
А ловят много добре щука![]()
Намерих някакви ментета с добра игра и мнооого тежки (ратлини) с който мятането на 60-70 метра с плетеняк не е никакъв проблем

Ще ме караш да изровя някой РР от гардероба за събота, макар да не вярвам много в смисъла от тях точно в момента

Поздрави

П.П. Ще споделиш ли какви са ментетата, които си открил? Може на ЛС, да не спамиме тука

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Казвате,че силикона е по-удачен за бялата риба през зимата.Тези рибки са с много реалистична окраска и форма и определено ме изкефиха,стига да са достатъчно меки и да имат добра игра.Някой случайно да има мнение?Във Варна пак казвам,че не съм ги видял никъде.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
Нещо марка, размер?Камбата написа:
Казвате,че силикона е по-удачен за бялата риба през зимата.Тези рибки са с много реалистична окраска и форма и определено ме изкефиха,стига да са достатъчно меки и да имат добра игра.Някой случайно да има мнение?Във Варна пак казвам,че не съм ги видял никъде.

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!