Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Скобари в центъра
- Диканаров
- кандидат преподавател
скобари в центъра
Минах през Пловдив, но водата бе много висока и невидях колеги да мятат на скобар. Кофти, че непогледах малко риболов! 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
В неделята отново имаше разстрел в центъра.С Илийката Агронома си спретнахме страшно риболовче.Аз лових с мача,че ме мързеше да сменям плувката на болото,Илийката ловеше с проксимата,ловяхме близо до брега,ловях със стик на миди 0.9,основно 0.14,повод 0.10.Храната която ползвах е Джаксън-река и два хляба прекарани през сито,доутежнена с глина.Ловихме на троха от френско хлябче,скобарите бяха среден размер,като цяло си кълвяха през целия ден.Имах и два еднолитрови,които ми доставиха огромно удоволствие.Завърших риболова с над 40 риби.Последните риби ги лових на бяло мънисто-перла,че ми свърши филията,гарнирано с пинки,червено.Интересаното е,че мои приятели предпочетоха друго място на което предния ден имаха добра слука и направиха капо.И Коце другия път като си публика се обаждай,бе майна. 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- разбира нещата
Ех Боби ако знаеш как си мечтая за този момент и съм сигурен че ще стане след нова година на Струма .Аз и Бутника сме сигурни .bkd написа:Бравос ,БУТНИК![]()
Отодавна съм те включил в списъка на разбирачите/без майтап/ за речен риболов и се стягайте с КОЦЕТО за много Маришки и Струмски съвместни излети през новата 2008-ма
![]()
![]()

На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Опита се един,беше в ляво от мен,гледам вади един през г..а боднат,взех си живарника и го поканих да си избере риба като му се е прияло толкоз.тройката беше заменена с нормална кука,но действително тук се ползва по-малко.рибата си взимаше перфектно,няма нужда от похвати които ми са неприятни за обсъждане.maver13 написа:Браво Бутников!! За пореден път се доказа, че Пловдивската школа е ненадмината на Марица!! А и което Ви прави голяма чест - рядко се ползват голи тройки зиматаУспехи през новата 2008
-
- разбира нещата
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Сигурно имаш предвид моста на Герджика,ами около всички мостове е бъкано с риба,днес се успах и намерих свободно място.......
на 4-ти км.С голям зор спасих капото с една риба.Дано утре да чуя будилника,че нещо съм гроги тия дни.

Колега butnik,
в събота бях в Пловдив. Не познавам местата в града, но на един от мостовете имаше много народ и погледнати от далече си ловеха сериозно. Явно имаше много риба. Имах голямо желание да отида при колегите, но нямах никакво време.
Искам да ти припомня, че имаш да ми доказваш нещо, така че като се поосвободиш от работа, свиркай (ако имаш желание, разбира се), идвам веднага. На Марица съм ловил само 3-4 пъти преди доста време и ще се радвам да науча туй-онуй.
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
:)
и аз бих се включил с директната 6 -ца стига да се решиш друдите почивни дни да дадеш някои платен ( захранка и сръв от мен) урок. ще се радвам да се вклуча , че не съм помирисвал риба вече цял месец 

- rosboz
- ще става разбирач
Хей пловдивски риболовци така сте се захласнали по алая та няма кой да драсне някой ред
Мазни аз се включих вчера ама само в гледането.Днес пак гледах и отстрани не изглежда толкова трудно.
Явно алая се групирал на няколко основни места и е въпрос да заемеш добра позиция,
В неделя тези които бяха точно над моста на ВХВИ ги вадеха през минута, а другите гледаха ( и аз гледах и се учех )
а ето и малко снимки

Мазни аз се включих вчера ама само в гледането.Днес пак гледах и отстрани не изглежда толкова трудно.
Явно алая се групирал на няколко основни места и е въпрос да заемеш добра позиция,
В неделя тези които бяха точно над моста на ВХВИ ги вадеха през минута, а другите гледаха ( и аз гледах и се учех )
а ето и малко снимки