Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Скобари в центъра
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Скобари в центъра
Днес следобед ходих за риба на Марица,в самия център на града.Въпреки гадното време си хванах доволно рибка.Лових с болото 1гр.плувка,повод 0.09 Ксило,за стръв ползвах хляб-респект.Захранвах с Jaxon-универсал объркана с хляб.Рибите които хванах са между 200-400гр,22бройки.Доста активно си взимаше,едрите нещо се назландисваха,дано утре да излъжа и тях.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- разбира нещата
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Току що се прибирам мокър ми е чак и г...а.Бяхме с Малкото Мите-Димитър Кузманов,по гадно време за риба не бях избирал.Всички предпоставки за капо си бяха на лице,но въпреки всичко разпънахме.ловях с директна 5-ца,а Митето с мача,заради дъжда.хвърлихме си манджата,заметнахме и зачакахме да ни удари някоя от играещите риби.Пред нас е фул с риба,но останахме с по една уловена риба и то случайно боднати.Коце ловим до пешеходния мост,дано до неделя се избистри водата,че е бълвоч.Дано колегите които са били за риба да са имали слука.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- ще става разбирач
Вчера се разхождах покрай Марица и като гледам каква боза е страх ме хвана. Пълна е от бряг до бряг и носи едни грамадни дървета . Така че преди събота не се надявай те на нещо около Пловдив.
Мисляси дали тея дни заради наводненията ,скобара няма да се шмугне в каналите .Мръсния Виница Рогош и маноле?
Мисляси дали тея дни заради наводненията ,скобара няма да се шмугне в каналите .Мръсния Виница Рогош и маноле?
- Диканаров
- кандидат преподавател
скобари в центъра.
Бутник, виждал съм много често по няколко колеги да ловят алая на брега от страна на бомбонената фабрика, между железния и първия мост. При по-ниска вода там се оформя удобен остров. Шурея ми живее близо до колелото на тролей 5 и аз общо взето 1-2 пъти в седмицата съм командирован в пловдивско, та наминавам да се видим и винага хвърлям по едно око.
Утре също ще бъда в Цалапица и Пловдив и ако имам време ще погледам малко, как другите ловят.