Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дунав - 17 Ноември
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
ц-ц-ц...Стефииии, талант си ти - на спининга и на перото.
Ама бас държа, че ако ти трябва перушина за направата на изкуствена рибка, ще зарежеш перото за сметка на риболова.
За Коледа няма ли да си идваш насам, че имам демоничен план за едни щуки през декемри.
Ама бас държа, че ако ти трябва перушина за направата на изкуствена рибка, ще зарежеш перото за сметка на риболова.

За Коледа няма ли да си идваш насам, че имам демоничен план за едни щуки през декемри.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Ооо, Кириле, къде се изгуби бре човек?GODzillata написа:ц-ц-ц...Стефииии, талант си ти - на спининга и на перото.
Ама бас държа, че ако ти трябва перушина за направата на изкуствена рибка, ще зарежеш перото за сметка на риболова.![]()

За перото нищо не мога да кажа, но определено няколко гъби за миене на чинии бяха накълцани подобаващо

Дребна рибка, но не това е важно

Демоничния ти план съм сигурен, че ще ми допадне доста

Поздрави

П.П. Задължително да поздравиш 'чо Милчо от мен

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
То добре ще пробваш, но гледам Дунава много се качва майGODzillata написа:Задължително. За всичко.![]()
Мой приятел от Испания се връща за около 2 седмици, та през това време задължително ще идем за риба. Иначе аз смятам още този уикенд да пробвам.

- чпс
- ще става разбирач
Колега Stefko,
Поздравления за успеха - в твоя случай не размера на хванатата рибка има значение, а успеха на твоя замисъл.
И аз топих днес в локвата до Чепинци една жълтеникава гъба за миене на чинии, но уви - нямах твоя успех.
Пълно капо - и на жива рибка, и на туистер, и на въртяща блесна, и на лъжичка.
Поздравления за успеха - в твоя случай не размера на хванатата рибка има значение, а успеха на твоя замисъл.
И аз топих днес в локвата до Чепинци една жълтеникава гъба за миене на чинии, но уви - нямах твоя успех.
Е, замисълът разбира се не е мой, но наистина размерът беше без никакво значение в случая...чавдар петров написа:Колега Stefko,
Ти не се отказвай, трябват упоритост и мноооого тренировки. Моето сефте идва след повече от година неуспешни проби

Поздрави