Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

3 дена мъка
-
- сериозен играч
В нашия регион си го знаем като Малкото топлоsnegk написа:Благодаря за хубавите думи.Дидо това място не е нито на студеното,нито на топлото.Както писах,намирасе отляво на първи скендер,нещо като топлото езеро само,че по мако и е надоло до студеното.Минава се през стената отам покрай студеното и долу до садките в ляво от 2 барера.Има малко места за риболов.Избягват го защото има въжета,камъни,миди и канала с много силно течение и когато хванеш голяма риба трудно се вади.Плащасе 15лв на ден.

-
- сериозен играч
Съжалявам за острия тон от моя страна
Но съм израснал по яз. Овчарица и ми е голяма мъка липсата на достъп до целия водоем
Някой път пробвай на тънката вода до стената на Куневския язовир там където изтича каналчето
Заложи на грозд торен червей и вярвай ми няма да сбъркаш-но да е по това време на годината 

-
- новобранец
- Обратна връзка:
това може би е единствения водоем с толкова рибаgrandal_331 написа:Съжалявам за острия тон от моя странаНо съм израснал по яз. Овчарица и ми е голяма мъка липсата на достъп до целия водоем
Някой път пробвай на тънката вода до стената на Куневския язовир там където изтича каналчето
Заложи на грозд торен червей и вярвай ми няма да сбъркаш-но да е по това време на годината
всяко зло за добро-ако не се пази и що годе има някакви правила
водоема ще стане като един от всичките в страната

-
- и господ не е толокова добър
Да ама сапунджака не ме иска,защото после трябва нас да спасяват.bkd написа:Опа..ла ..Илийка ти направо си за Гражданска защита![]()
ЕМЕЛ...........виж кво прави момчето ,де
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
stanimir197_7 прав си брат,но Нончо много не го пази,смисъл всеки ден се вдигат километри мрежи,добре,че рибата е свикнала и ги избягва.А аз въпреки,че плащам всичката риба я пускам,за което си навличам гнева на колегите на водоема.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
колега може да бъде много по зле-вервайsnegk написа:Да ама сапунджака не ме иска,защото после трябва нас да спасяват.bkd написа:Опа..ла ..Илийка ти направо си за Гражданска защита![]()
ЕМЕЛ...........виж кво прави момчето ,де
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
stanimir197_7 прав си брат,но Нончо много не го пази,смисъл всеки ден се вдигат километри мрежи,добре,че рибата е свикнала и ги избягва.А аз въпреки,че плащам всичката риба я пускам,за което си навличам гнева на колегите на водоема.

- GODzillata
- и господ не е толокова добър