Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

3 дена мъка
-
- и господ не е толокова добър
3 дена мъка
Заначи както повечето вече знаят действието се развива на теца.Не бях на скендерите понеже непонасям когато сме гъсто населени.Застанах от ляво на първия скендер,то е едно езеро като ръкав,прекъсва канала.Още с отиването започнаха ядовете,мястото където ловя е заето.Намерих друго място и започнах да оправям багажа и какво да видя,батериите на сигнализаторите са изхабени,а всеки знае,че вечер без сигнализатори е трудно.Бях си поръчал нови с дистанционно,но нещо дали дефект и ги върнали,както и да е нещо се отплеснах.След няколко часа мястото ми се освободи и се приместих и там започна хвърляне на въдиците.Естествено злото не идва самичко и започна да духа силен вятър,заваля дъжд и стана труден риболова.На сутринта времето поутихна малко и последва удар,засечка и започна вадене на гол шаран около 5-6 кила при кепчосването оловото се закачи поиска аванс,но кепа попречи и скъса.Следва последваха два удара и двата ги изкарах единия към 2кг другия1,5кг .После последва удар на грозд червей засяках го и започна борбата.Рибата беше сом и беше много голяма един час ме разкарва из водоема и накрая влезе в канала и тръгна към шлюзовете и бях пренуден да хвана шпулата да скъса,поне да спася влакното.Към обяд времето се развали и рибата тотално замря.Надругия ден времето беше лошо,но удари един сом който го извадих а надвечер още две по дребни сомчета.Имаше още един хубав шаран,но се заплете в въжетата които са сложени за ограничение на риболова.Ето и малко снимки.

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Значи това е било голямото нещо,за което си разказвал на брат ми!
Каквито и мъки да си преживял,да знаеш че пак ти завиждам!Не можах да се откъсна.Снегонавяванията объркаха всичките ми планове!Здраве да е!
А ти-ти си моята гордост!Браво!
п.п.М/у другото днес и аз бях за риба,но ще пиша в друга тема за това/спинингова/!

Каквито и мъки да си преживял,да знаеш че пак ти завиждам!Не можах да се откъсна.Снегонавяванията объркаха всичките ми планове!Здраве да е!
А ти-ти си моята гордост!Браво!
п.п.М/у другото днес и аз бях за риба,но ще пиша в друга тема за това/спинингова/!
- emo vasilev
- сериозен играч
-
- и господ не е толокова добър
Благодаря за хубавите думи.Дидо това място не е нито на студеното,нито на топлото.Както писах,намирасе отляво на първи скендер,нещо като топлото езеро само,че по мако и е надоло до студеното.Минава се през стената отам покрай студеното и долу до садките в ляво от 2 барера.Има малко места за риболов.Избягват го защото има въжета,камъни,миди и канала с много силно течение и когато хванеш голяма риба трудно се вади.Плащасе 15лв на ден.
-
- новобранец
- Обратна връзка: