Хасковските риболовни туристи!!

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

Nedeltcho Delev написа:Ееее,все грешно ме разбираш,ракиййкате бе Дедо,ракийката влизаше мъжката
:D :D :D :D

Много добре те разбирам! Влезе ли ракийката, после влиза и на т'слата дръжката!
Аватар
riboxva6tacha
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от riboxva6tacha »

браво баи НЕДЕЛЧО,до коч река ги хвана до марица ли :?: :roll: аре успех др път повече :D :)
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

[quote="Marco Polo"]Неделчо, Неделчооо...

Марко,Марко, какъв е тоя аватОр бе човек,така свикнах с тая табела сега гледам нещо стърчи ама кво е тва :roll: :roll: :smt102 :smt102

п.п.
Дедо след две седмици ще ти разкажа един виц за т'слата :D :D
PeTrOv
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от PeTrOv »

Градски на коя река ги хвана? :wink:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Рибка си си хванал бате!Кажи "берекет версин" и наблягай на туризма.Следващи дестинации :

Главно : Хасковска област : Димитровград :

1.Дом - музей "Пеньо Пенев"
Работно време: 09 - 12 часа и 13.30 - 17 часа; събота и неделя - по предварителна заявка
Описание: Дом -музей “Пеньо Пенев” съхранява над 650 музейни единици. Сградата е оборудвана с аудио-визуална система, която позволява да се чуят на запис оригиналните изпълнения на Пеньо Пенев на негови собствени произведения. На разположение на посетителите са и видеофилми, посветени на живота и творчеството на поета.

2.Исторически музей - Димитровград
Работно време: 09 - 12 часа и 13.30 - 17 часа; събота и неделя - по предварителна заявка
Описание: Музеят е създаден 1951 година. Той е първият по рода си в страната Музей на социалистическото строителство. От 1973 година експозицията отразява най-новата история на бившия Хасковски окръг. През 1998 година, Министерството на културата преименува музея в Исторически музей - Димитровград. Постепенно се разширява тематиката на дейността му, като се обхваща не само историята на града и общината, но и етнографията на района. Във фондовете му се съхраняват над 48 000 музейни единици. Запазена е и богата етнографска колекция.
Исторически музей - Димитровград има две експозиции, разположени в две отделни зали: зала 1 - "Младежко бригадирско движение в България1946 - 1986г."; зала 2 - "Димитровград".

От там нататък - http://btsbg.org/modules/xdirectory/ И събирай печатчета ей! :lol:

До тук с майтапа батка!
Браво за упорството.Знам,че за теб риболовния излет е религия и искренно завиждам на Жорето за компанията,в която е бил!
Успех момчета!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Marco Polo написа:
Nedeltcho Delev написа:Марко,Марко, какъв е тоя аватОр бе човек,така свикнах с тая табела сега гледам нещо стърчи ама кво е тва :roll: :roll: :smt102 :smt102
Кратуна бе, Неделчо, истинска, да си личи колко съм умничък! :lol:
Марко знам че си умниък ама това хич не ми мяза на кратуна а на някой изкилифирчен цъфнал х*й забит в попържен домат,вземи си истопосай тая табела деее :prayer: :prayer: :D :D :D
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

Nedeltcho Delev написа:
Marco Polo написа:
Nedeltcho Delev написа:Марко,Марко, какъв е тоя аватОр бе човек,така свикнах с тая табела сега гледам нещо стърчи ама кво е тва :roll: :roll: :smt102 :smt102
Кратуна бе, Неделчо, истинска, да си личи колко съм умничък! :lol:
Марко знам че си умниък ама това хич не ми мяза на кратуна а на някой изкилифирчен цъфнал х*й забит в попържен домат,вземи си истопосай тая табела деее :prayer: :prayer: :D :D :D
ТАЗИ КРАТУНА АКО Я Е ЗАРЕДИЛ С ВЗРИВ И МНОГО ФИТИЛ И Е НАСЛАГАЛ ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Ей на това му се вика туризъм , Неделчо !
С Гошо направо сте направили "показно" , как човек може да изкара един хубав излет , нищо че това за което сте тръгнали , така и не се е "показало" от водата !
Все пак накрая две рибета са се престрашили , а това е достатъчно за един хубав завършек на зимният ви поход !
Абе , гледам Гошо преглъща на "сухо" , едно "червено" щеше да му сгрее душичката , пък може и да има , но "фотографа" изглежда го е преварил ... !!!
Да сте ми живи и здрави !!!
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Неделчо -СУПЕР :wink: Много добре сте си го организирали,само дето огънчето и основните му атрибути липсва :lol: Но нищо де ,нали следващият излет трябва да се различава от предходния :lol: :D :wink:
ХАЙДЕ САМО УСПЕХИ :!: :!: :!:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”