Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Хасковските риболовни туристи!!
Хасковските риболовни туристи!!
Поради глад на нови теми последно време реших да пиша тука,не че не ми харесва тази тема ама май трябва да и променим заглавието,от "Не успешни излети" в "Туристическите подвизи на пишман рибарите"
Та така днес с Гошето/ribarq-както го знаем от форума/решихме да им разкажем играта на щуките и като се имаше и впредвид мойта напрегнатост от няколко седмици наред затова че никъде не бях излизал,още от снощи сън не ме хвана и сутринта рано рано срещата беше направена на оговореното място,едно голямо БРАКОНИЕРСТВО до съседния рибарси магазин за стръв от около 50 каракудки и газ към
Ами сега накъде
хайде към Войводовската река до Хасково.Речено сторено,снегът вали яко,вятърът брули ама мерака по голям от всичко,отидохме на реката,местата перфектни екипировките ни също,хвърлихме на рибе и зачакахме.....така чак до обяд,без да има и признак че има риба там,само две водни кокошки ни гледаха от водата и скришом се подсмихваха на нашия ентусиазъм

Но ние не предаваме току така богу дух,нали сме екипирани от всякви гледни точки например ейтакива

и пак находчиво упорстваме на студа и снега с надеждата че и на нас ще излезе късмета

Но остана само надеждата,отчаени от мъртвилото около нас решихме да дирим язовири и брегове дето рибата кълве
и потеглихме към едно място забравено от бога както казва един наш колега Ангел123.
Преход от 5-6 километра пеш и най на края го открихме

Видяхме колко е хубаво местото но нямаше много време за оставане но суговорката че пак някой дет ще го посетим
Нооооооо......упорита душица не трае,оставих Гошето в Хосково и аз хайде към Д-град...ама не.....хич не ми се прибира на мен в къщи като знам че има цял час докато се стъмни и беш към най близката река до Димитровград,добре че носих плувка и жълъдов червей,пет замятания и резултата беше на лице

Но се стъмни и хайде към къщи,отпочинал,почуствах се нов човек,заридих се енергия за цяла седмица,нооо следващия път наистина ще и разкажа играта
Това беше нашия туристически но красив излет.

Та така днес с Гошето/ribarq-както го знаем от форума/решихме да им разкажем играта на щуките и като се имаше и впредвид мойта напрегнатост от няколко седмици наред затова че никъде не бях излизал,още от снощи сън не ме хвана и сутринта рано рано срещата беше направена на оговореното място,едно голямо БРАКОНИЕРСТВО до съседния рибарси магазин за стръв от около 50 каракудки и газ към

Но ние не предаваме току така богу дух,нали сме екипирани от всякви гледни точки например ейтакива

и пак находчиво упорстваме на студа и снега с надеждата че и на нас ще излезе късмета

Но остана само надеждата,отчаени от мъртвилото около нас решихме да дирим язовири и брегове дето рибата кълве

Видяхме колко е хубаво местото но нямаше много време за оставане но суговорката че пак някой дет ще го посетим

Нооооооо......упорита душица не трае,оставих Гошето в Хосково и аз хайде към Д-град...ама не.....хич не ми се прибира на мен в къщи като знам че има цял час докато се стъмни и беш към най близката река до Димитровград,добре че носих плувка и жълъдов червей,пет замятания и резултата беше на лице

Но се стъмни и хайде към къщи,отпочинал,почуствах се нов човек,заридих се енергия за цяла седмица,нооо следващия път наистина ще и разкажа играта

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ша стане работата следващият път ама с повече ракийка, на сухо трудно кълве. Не виждам по снимките от новата реколта, мали как ме боля от нея главата кат я пихме с Краси Поборников, ама нали беше пресна слагаи в бурето да отлежава. Иначе евала за риболова все пак не си бил капо а за този сезон си е екстра, другият път по десет.
- ivan_yo
- разбира нещата
Re: Хасковските риболовни туристи!!
Ама някои туристи имат и други мисли. Виждам една въдица сочи назад, та мисълта ми беше .Nedeltcho Delev написа:Поради глад на нови теми последно време реших да пиша тука,не че не ми харесва тази тема ама май трябва да и променим заглавието,от "Не успешни излети" в "Туристическите подвизи на пишман рибарите"![]()
![]()
Та така днес с Гошето/ribarq-както го знаем от форума/решихме да им разкажем играта на щуките и като се имаше и впредвид мойта напрегнатост от няколко седмици наред затова че никъде не бях излизал,още от снощи сън не ме хвана и сутринта рано рано срещата беше направена на оговореното място,едно голямо БРАКОНИЕРСТВО до съседния рибарси магазин за стръв от около 50 каракудки и газ към![]()
![]()
Ами сега накъде
![]()
хайде към Войводовската река до Хасково.Речено сторено,снегът вали яко,вятърът брули ама мерака по голям от всичко,отидохме на реката,местата перфектни екипировките ни също,хвърлихме на рибе и зачакахме.....така чак до обяд,без да има и признак че има риба там,само две водни кокошки ни гледаха от водата и скришом се подсмихваха на нашия ентусиазъм
![]()
Но остана само надеждата,отчаени от мъртвилото около нас решихме да дирим язовири и брегове дето рибата кълве![]()
![]()
и потеглихме към едно място забравено от бога както казва един наш колега Ангел123.
Видяхме колко е хубаво местото но нямаше много време за оставане но суговорката че пак някой дет ще го посетим![]()
![]()
Но се стъмни и хайде към къщи,отпочинал,почуствах се нов човек,заридих се енергия за цяла седмица,нооо следващия път наистина ще и разкажа играта![]()
![]()
![]()
Тези туристи май им се ще да фанат и някои куростиски

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- КрасиПловдив
- вече хвърля и на тежко
Никой не е застрахован от валатите. Според мен обаче и разходка да е, в тази красива зима си заслужава! Тихо, спокойно, чист въздух!
Това забравено от бога место ми се струва познато:) Но може и да греша.
И не на последно място две хубави риби!Както Вие обичате да ги наричате- "аклами"
:):) Близката река до Димитровград да не е Банска река?
Там съм правил десетки излети! Страхотна река! Лощото е че точно по това време търмъкчиите в долното и течение я косят яко!
Това забравено от бога место ми се струва познато:) Но може и да греша.
И не на последно място две хубави риби!Както Вие обичате да ги наричате- "аклами"

Re: Хасковските риболовни туристи!!
Иване,Иване все мислиш на човек да му се случи най хубавото,то неможе душата да е в рая и к......................ivan_yo написа:qТези туристи май им се ще да фанат и някои куростиски![]()
само дет неказваш каква ви беше стръвта за тях
.Сигурни сме че не е ЖЪЛЪДОВ ЧЕРВЕЙ
![]()
![]()
Или пък можеби зелен гущер. Знам ли
Пък и имали ги на ткива места в такова време
![]()
![]()
![]()

snegk-умишлено не взех такива екстри,че като знам какъв съм си

Вярно бе,то риболова и пиенето си вървят ръка за ръка,едното не може без другото-Най хубавото мезе за ракийката си остава-риболова

- BAT TODOR RIBARA
- научил се да хвърля

Така вече ми се поизясниха нещата! Колега Delev, за ботушете - добре, но виждам, че все още не си събрал смелост да наденеш вожаризона! Що така бе брат!? На този студ може да ти премръзне апаратурата, което ще рече - край на предобивките от "златната"!
Иначе, еваля за излета! Както писах съвсем скоро - има и по-важни неща от рибата в риболова!
[quote="Dedy"]

, но виждам, че все още не си събрал смелост да наденеш вожаризона! Що така бе брат!? На този студ може да ти премръзне апаратурата, което ще рече - край на предобивките от "златната"!
То и с вожоризон и без все същите л..на само че по редки,а за предобивките от "златната"!
подобре да съм на някой гьол та ако ще и без въдица

, но виждам, че все още не си събрал смелост да наденеш вожаризона! Що така бе брат!? На този студ може да ти премръзне апаратурата, което ще рече - край на предобивките от "златната"!

Ееее,все грешно ме разбираш,ракиййкате бе Дедо,ракийката влизаше мъжкатаDedy написа:Nedeltcho Delev написа:а за предобивките от "златната"!подобре да съм на някой гьол та ако ще и без въдица
Nedeltcho Delev написа: Ама снощи кат се прибрах,майкоооооо,нямате си на представа как влизаше мъжката ...![]()
![]()
![]()
Както казват русняците - "Не нам этот пенизьi"

- riboxva6tacha
- ще става разбирач