Хасковските риболовни туристи!!

Модератори: bobopeli, sapuna

Nedeltcho Delev

Хасковските риболовни туристи!!

Мнение от Nedeltcho Delev »

Поради глад на нови теми последно време реших да пиша тука,не че не ми харесва тази тема ама май трябва да и променим заглавието,от "Не успешни излети" в "Туристическите подвизи на пишман рибарите" :roll: :roll:
Та така днес с Гошето/ribarq-както го знаем от форума/решихме да им разкажем играта на щуките и като се имаше и впредвид мойта напрегнатост от няколко седмици наред затова че никъде не бях излизал,още от снощи сън не ме хвана и сутринта рано рано срещата беше направена на оговореното място,едно голямо БРАКОНИЕРСТВО до съседния рибарси магазин за стръв от около 50 каракудки и газ към :roll: :roll: :roll: Ами сега накъде :idea: :idea: хайде към Войводовската река до Хасково.Речено сторено,снегът вали яко,вятърът брули ама мерака по голям от всичко,отидохме на реката,местата перфектни екипировките ни също,хвърлихме на рибе и зачакахме.....така чак до обяд,без да има и признак че има риба там,само две водни кокошки ни гледаха от водата и скришом се подсмихваха на нашия ентусиазъм :D

Изображение

Но ние не предаваме току така богу дух,нали сме екипирани от всякви гледни точки например ейтакива

Изображение

и пак находчиво упорстваме на студа и снега с надеждата че и на нас ще излезе късмета

Изображение

Изображение
Изображение

Но остана само надеждата,отчаени от мъртвилото около нас решихме да дирим язовири и брегове дето рибата кълве :D :D :D и потеглихме към едно място забравено от бога както казва един наш колега Ангел123.
Преход от 5-6 километра пеш и най на края го открихме
Изображение

Изображение

Видяхме колко е хубаво местото но нямаше много време за оставане но суговорката че пак някой дет ще го посетим :wink: :wink:

Нооооооо......упорита душица не трае,оставих Гошето в Хосково и аз хайде към Д-град...ама не.....хич не ми се прибира на мен в къщи като знам че има цял час докато се стъмни и беш към най близката река до Димитровград,добре че носих плувка и жълъдов червей,пет замятания и резултата беше на лице
Изображение

Изображение

Но се стъмни и хайде към къщи,отпочинал,почуствах се нов човек,заридих се енергия за цяла седмица,нооо следващия път наистина ще и разкажа играта :wink: :wink: :wink:

Това беше нашия туристически но красив излет.
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Неделчоооо, аз ако бях един модернизатор, щях да ти преместя темата малко по-нагоре, с последно предупреждение! :D :shock: :shock: :shock: . Огин, Огин!!!!
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Ша стане работата следващият път ама с повече ракийка, на сухо трудно кълве. Не виждам по снимките от новата реколта, мали как ме боля от нея главата кат я пихме с Краси Поборников, ама нали беше пресна слагаи в бурето да отлежава. Иначе евала за риболова все пак не си бил капо а за този сезон си е екстра, другият път по десет.
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

КАКВИ СТЕ СИМПАТЯГИ.Другия път на това стабилно мезе му треба винце.
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

железни сте отсякаде :)
те на това му казвам рибар от лошо време се не плаши :)))
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Re: Хасковските риболовни туристи!!

Мнение от ivan_yo »

Nedeltcho Delev написа:Поради глад на нови теми последно време реших да пиша тука,не че не ми харесва тази тема ама май трябва да и променим заглавието,от "Не успешни излети" в "Туристическите подвизи на пишман рибарите" :roll: :roll:
Та така днес с Гошето/ribarq-както го знаем от форума/решихме да им разкажем играта на щуките и като се имаше и впредвид мойта напрегнатост от няколко седмици наред затова че никъде не бях излизал,още от снощи сън не ме хвана и сутринта рано рано срещата беше направена на оговореното място,едно голямо БРАКОНИЕРСТВО до съседния рибарси магазин за стръв от около 50 каракудки и газ към :roll: :roll: :roll: Ами сега накъде :idea: :idea: хайде към Войводовската река до Хасково.Речено сторено,снегът вали яко,вятърът брули ама мерака по голям от всичко,отидохме на реката,местата перфектни екипировките ни също,хвърлихме на рибе и зачакахме.....така чак до обяд,без да има и признак че има риба там,само две водни кокошки ни гледаха от водата и скришом се подсмихваха на нашия ентусиазъм :D

Изображение

Но ние не предаваме току така богу дух,нали сме екипирани от всякви гледни точки например ейтакива

Изображение

и пак находчиво упорстваме на студа и снега с надеждата че и на нас ще излезе късмета

Изображение

Изображение
Изображение

Но остана само надеждата,отчаени от мъртвилото около нас решихме да дирим язовири и брегове дето рибата кълве :D :D :D и потеглихме към едно място забравено от бога както казва един наш колега Ангел123.
Преход от 5-6 километра пеш и най на края го открихме
Изображение

Изображение

Видяхме колко е хубаво местото но нямаше много време за оставане но суговорката че пак някой дет ще го посетим :wink: :wink:

Нооооооо......упорита душица не трае,оставих Гошето в Хосково и аз хайде към Д-град...ама не.....хич не ми се прибира на мен в къщи като знам че има цял час докато се стъмни и беш към най близката река до Димитровград,добре че носих плувка и жълъдов червей,пет замятания и резултата беше на лице
Изображение

Изображение

Но се стъмни и хайде към къщи,отпочинал,почуствах се нов човек,заридих се енергия за цяла седмица,нооо следващия път наистина ще и разкажа играта :wink: :wink: :wink:

Това беше нашия туристически но красив излет.
Ама някои туристи имат и други мисли. Виждам една въдица сочи назад, та мисълта ми беше .
Тези туристи май им се ще да фанат и някои куростиски :wink: :lol: само дет неказваш каква ви беше стръвта за тях :roll: .Сигурни сме че не е ЖЪЛЪДОВ ЧЕРВЕЙ :lol: :lol: :lol:Или пък можеби зелен гущер. Знам ли :roll: Пък и имали ги на ткива места в такова време :roll: :wink: :lol: :lol:
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
КрасиПловдив
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от КрасиПловдив »

Никой не е застрахован от валатите. Според мен обаче и разходка да е, в тази красива зима си заслужава! Тихо, спокойно, чист въздух!
Това забравено от бога место ми се струва познато:) Но може и да греша.
И не на последно място две хубави риби!Както Вие обичате да ги наричате- "аклами" :):):) Близката река до Димитровград да не е Банска река? ;) Там съм правил десетки излети! Страхотна река! Лощото е че точно по това време търмъкчиите в долното и течение я косят яко!
Nedeltcho Delev

Re: Хасковските риболовни туристи!!

ivan_yo написа:qТези туристи май им се ще да фанат и някои куростиски :wink: :lol: само дет неказваш каква ви беше стръвта за тях :roll: .Сигурни сме че не е ЖЪЛЪДОВ ЧЕРВЕЙ :lol: :lol: :lol:Или пък можеби зелен гущер. Знам ли :roll: Пък и имали ги на ткива места в такова време :roll: :wink: :lol: :lol:
Иване,Иване все мислиш на човек да му се случи най хубавото,то неможе душата да е в рая и к...................... :wink: :wink: :wink:

snegk-умишлено не взех такива екстри,че като знам какъв съм си :drinkers: :oops: Жорето трябваше и днес да ме обикаля цял ден :idea: Ама снощи кат се прибрах,майкоооооо,нямате си на представа как влизаше мъжката :shock:
Вярно бе,то риболова и пиенето си вървят ръка за ръка,едното не може без другото-Най хубавото мезе за ракийката си остава-риболова :wink: :wink: :wink: :wink:
Аватар
BAT TODOR RIBARA
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от BAT TODOR RIBARA »

Браво колеги страхотни местенца сте посетили а и не сте пълен валат .Другия път още по голяма слука :D
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:smt023 :smt023 :smt023 :smt023

Изображение

Така вече ми се поизясниха нещата! Колега Delev, за ботушете - добре, но виждам, че все още не си събрал смелост да наденеш вожаризона! Що така бе брат!? На този студ може да ти премръзне апаратурата, което ще рече - край на предобивките от "златната"!
Иначе, еваля за излета! Както писах съвсем скоро - има и по-важни неща от рибата в риболова!
Nedeltcho Delev

[quote="Dedy"]:smt023 :smt023 :smt023 :smt023

Изображение

, но виждам, че все още не си събрал смелост да наденеш вожаризона! Що така бе брат!? На този студ може да ти премръзне апаратурата, което ще рече - край на предобивките от "златната"!

:roll: :roll: :roll: То и с вожоризон и без все същите л..на само че по редки,а за предобивките от "златната"! :smt115 подобре да съм на някой гьол та ако ще и без въдица :( :( :(
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

Nedeltcho Delev написа:а за предобивките от "златната"! :smt115 подобре да съм на някой гьол та ако ще и без въдица
Nedeltcho Delev написа: Ама снощи кат се прибрах,майкоооооо,нямате си на представа как влизаше мъжката ...
:D :D :D :D

Както казват русняците - "Не нам этот пенизьi"
Nedeltcho Delev

Dedy написа:
Nedeltcho Delev написа:а за предобивките от "златната"! :smt115 подобре да съм на някой гьол та ако ще и без въдица
Nedeltcho Delev написа: Ама снощи кат се прибрах,майкоооооо,нямате си на представа как влизаше мъжката ...

Както казват русняците - "Не нам этот пенизьi"
Ееее,все грешно ме разбираш,ракиййкате бе Дедо,ракийката влизаше мъжката :idea: :idea: :D :D
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

Nedeltcho Delev написа:Ееее,все грешно ме разбираш,ракиййкате бе Дедо,ракийката влизаше мъжката

Много добре те разбирам! Влезе ли ракийката, после влиза и на т'слата дръжката!
Аватар
riboxva6tacha
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от riboxva6tacha »

браво баи НЕДЕЛЧО,до коч река ги хвана до марица ли :?: :roll: аре успех др път повече :D :)
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”