Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Нещо ново за "иларията"
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
и аз чакам отговора на този въпрос...а да видим сегаДели написа:Virbel, ти познаваш ли зарганите. Да не си збъркал породата . Как сте я хванали тая заргана като по даляните в ахтопол още една майка не е влязла .
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Оня ден разбили рибата на къмпинг "Градина",по 30 на килограма взели,инфото е от проверен источник.Толкова риба хванали,че чак консерви започнали да правят.НО има едно голямо - НО , времето е променливо,днес има а утре НЕ.Пък и "Градина" е на един хвърлей /въх щях да кажа често употребяваната по морето дума
.../ място от "Лайнян Бурун"- място в края на СОЗОПОЛ където се изхвърлят всичките фекални води на града,извесно с популацията а най-едрите платерини,съответно и най-миризливите... 

-
- научил се да хвърля
Многоуважаеми колеги и приятели.
На всички се извинявам за това, че предизвиках неприятни емоции с моето писание.
Само исках малко информация от Вас, тъй като сте по-близо до морето, а то какво излезе.
Колкото до заргана, нали по някакъв начин трябваше да ви размърдам.
Ако някои от Вас реши да дойде насам, може да разчита на пълна информация за гьоловете в радиус 150 км. около София /доколкото я имам/.
С уважение към всички Ви оставам.Дано има възможност като дойда това лято на север - този път, да се видя с някои от Вас.
На всички се извинявам за това, че предизвиках неприятни емоции с моето писание.
Само исках малко информация от Вас, тъй като сте по-близо до морето, а то какво излезе.
Колкото до заргана, нали по някакъв начин трябваше да ви размърдам.
Ако някои от Вас реши да дойде насам, може да разчита на пълна информация за гьоловете в радиус 150 км. около София /доколкото я имам/.
С уважение към всички Ви оставам.Дано има възможност като дойда това лято на север - този път, да се видя с някои от Вас.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е
virbela
ич през у.. мен ми не е
virbela
Вирбел има вече сафрид,показва се и лефер,а колегите от Варна хващат и барбун.За платерината и иларията не ти пиша защото я има навсякъде.Само кефала не се обажда още, иначе играе на повърхността но не пипа,може още да е в "любовен" период.Някой "косачи" май пробват,но не е спортменско траленето и косенето с търмъци.Не се засягай никой не иска да те обиди,малко им е по "солен" езика на колегите. 

-
- научил се да хвърля
Огромна благодарност Батмилене,
смятам, че това е най-добрият тон за комуникация в този форум.
Бая си мислех по-вече да не пиша след като на колегите не им е приятно да отговарят.
Още веднъж благодаря, а то и без друго рядко идваме към морето, ако няма и ского да споделиш информация, ега ти и колегите.
Бъди жив и здрав и дано има повод да се видим и похортуваме.
смятам, че това е най-добрият тон за комуникация в този форум.
Бая си мислех по-вече да не пиша след като на колегите не им е приятно да отговарят.
Още веднъж благодаря, а то и без друго рядко идваме към морето, ако няма и ского да споделиш информация, ега ти и колегите.
Бъди жив и здрав и дано има повод да се видим и похортуваме.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е
virbela
ич през у.. мен ми не е
virbela
-
- научил се да хвърля
Харби братле,
с огромно удоволствие.Къде се срещате във Варна или надолу? На морето идвам общо взето два или три пъти в годината. Рано напролет и около 15.08 директно от яз. Доспат където изкарваме по 10-15 дни.
Много бих се радвал да се запознаеме и поразтегнем лакардиите.Ако идвате насам само се обадете. С каквото мога съм насреща.
с огромно удоволствие.Къде се срещате във Варна или надолу? На морето идвам общо взето два или три пъти в годината. Рано напролет и около 15.08 директно от яз. Доспат където изкарваме по 10-15 дни.
Много бих се радвал да се запознаеме и поразтегнем лакардиите.Ако идвате насам само се обадете. С каквото мога съм насреща.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е
virbela
ич през у.. мен ми не е
virbela
-
- научил се да хвърля
То за риболов - винаги готов.
За сега си обикалям в периметър 150 км. от София, но само да се "отвържа" и идвам.Не съм много голям спец по морският обаче се надявам на колегиална подкрепа.
Бъдете живи и здрави и ги морете с мярка да остане нещо и за такива като мен.
За сега си обикалям в периметър 150 км. от София, но само да се "отвържа" и идвам.Не съм много голям спец по морският обаче се надявам на колегиална подкрепа.
Бъдете живи и здрави и ги морете с мярка да остане нещо и за такива като мен.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е
virbela
ич през у.. мен ми не е
virbela
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
в канала е...в канал е...и в пристанището вадели до малкия фар, разузнаването от Морското у-ще по време учебен час по гребане ги видяло да вадят иларии по 20-25см. на дъно...не знам дали може да се хвърля и от Морска гара, едно време можеше...тва е за тез дето питат дей иларията. Ще намина сутринта към 8-9 да видя има ли някой да е хвърлил и извадил нещо за да е сигурно, защото пишлеметата-бъдещи капитани може и да им се привидяло...много са зелени още все пак 

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!