Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Нещо ново за "иларията"
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- научил се да хвърля
Нещо ново за "иларията"
Колеги пиша от София,
изпратихме трима разузнавачи на юг - Ахтопол, към момента нещата нещо не вървят.Миналата година по това време се изкефихме, но за сега нещата май не са добри.Та въпроса ми, е ако може малко по-вече инфо за района и как дава в момента, защото все пак 500 километра са до Вас.
С благодарност на всички които ще пишат.
изпратихме трима разузнавачи на юг - Ахтопол, към момента нещата нещо не вървят.Миналата година по това време се изкефихме, но за сега нещата май не са добри.Та въпроса ми, е ако може малко по-вече инфо за района и как дава в момента, защото все пак 500 километра са до Вас.
С благодарност на всички които ще пишат.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е
virbela
ич през у.. мен ми не е
virbela
- HEMINGUEI
- ще става разбирач
Ако четеш внимателно морския форум сигурно си разбрал че кефаловите започнаха! Рибите обаче и край Бургас и тук край Варна не са трофейни .Не че лично аз имам нещо против 300 - 400 грамови красавици! Има инфо и за сафрид но лично не съм се убедил така че не го твърдя. Абе тези 500 километра си струват - ако няма риби времето вече е топло, че и водата покрай нея стана 16-17 градуса/ако не ти пречи/ 

Който може хваща!
-
- научил се да хвърля
С голяма благодарност за информацията.
Проблема при нас от полето, е дали да фатяме към Вас на морето или към високите язовири където пастървата в момента е разрешена.Та в тази връзка е важна информацията .
Иначе 500 км. се оказават нищо като те зачеша крастата.
Проблема при нас от полето, е дали да фатяме към Вас на морето или към високите язовири където пастървата в момента е разрешена.Та в тази връзка е важна информацията .
Иначе 500 км. се оказават нищо като те зачеша крастата.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е
virbela
ич през у.. мен ми не е
virbela
-
- научил се да хвърля
За себе си и двамата сте прави.Уважавам Вашите идеи и се радвам когато се осъществяват.
Аз лично си мислех, че в сайта пишат само риболовци-зевзеци, а не само зевзеци.
Все пак благодаря за информацията дошла откъм морето.Дано попадна някога на по-сериозни колеги.
Аз лично си мислех, че в сайта пишат само риболовци-зевзеци, а не само зевзеци.
Все пак благодаря за информацията дошла откъм морето.Дано попадна някога на по-сериозни колеги.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е
virbela
ич през у.. мен ми не е
virbela
-
- ще става разбирач
Вирбел,не се сърди сега!Сигурен съм че никой не иска да те засегне или обиди.Шегаджи са колегите,какво да правиш.Ако все пак избереш морето като риболовна дестинация(което аз поне за момента не ти препоръчвам),съм убеден че колегите ще ти окажат необходимата помощ със стръв,места и т.н.
Поздрави и наслука!
Поздрави и наслука!

То ако не беше хубаво и весело щяхме да си седим на топло при жените...Като дойдеш в Бургас мини през магазините в Краставицата/това е един дълъг панелен блок в Бургас/Питай някой таксиджия ще ти го покажат.Ще си купиш стръв,ще научиш новините за рибите и ако ти липсва нещо ще си го купиш на поносими цени...Ха наслука... 

-
- научил се да хвърля
Абре колеги,
не помня, но май споменах, че вече 15 години идвам напролет и късна есен главно на юг.На "Краставицата" миналата година ядох попарата.Пуснаха ми десетина дози от"косматия" дето в хладилника не издържа и три дена. Че то на Ахтопол има едно магазинче дето "има всичко" само косматко няма, добре че имаше замразена скумрия поне за попчета.
Въпроса ми беше тръгна ли рибата та да тръгвам и аз.
Иначе благодарско с поклон доземи, че ми обърнахте внимание.
не помня, но май споменах, че вече 15 години идвам напролет и късна есен главно на юг.На "Краставицата" миналата година ядох попарата.Пуснаха ми десетина дози от"косматия" дето в хладилника не издържа и три дена. Че то на Ахтопол има едно магазинче дето "има всичко" само косматко няма, добре че имаше замразена скумрия поне за попчета.
Въпроса ми беше тръгна ли рибата та да тръгвам и аз.
Иначе благодарско с поклон доземи, че ми обърнахте внимание.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е
virbela
ич през у.. мен ми не е
virbela
-
- научил се да хвърля
Е понеже Вие нямате информация дето си топите т.....е всеки ден в морето то аз да ви обадя.
На Ахтопол илария и зарган на корем.За четири дена улов горе долу като за една рибена борса от 4 човека с по една тояга.
Айде на слука пък ние ще си продължим по язовирите.
То ние че си крием кога дава на някои язовир е логично, ама морето голямо.Риба има за всички.
Бъдете живи и здрави и дано се видим на по чашка и въдица.
На Ахтопол илария и зарган на корем.За четири дена улов горе долу като за една рибена борса от 4 човека с по една тояга.
Айде на слука пък ние ще си продължим по язовирите.
То ние че си крием кога дава на някои язовир е логично, ама морето голямо.Риба има за всички.
Бъдете живи и здрави и дано се видим на по чашка и въдица.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е
virbela
ич през у.. мен ми не е
virbela