Аз ли не съм в ред или...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Не се смейте така на хората ей,вие знаете ли,че аз не хвърлям зелевата чорба на вятъра,имам си едно водоемче и там си я хвърлям,после зарибявам с морска риба и готовооо.На мен море не ми требе,хем си хващам в сладководен водоем морска риба,хем като препия храз два чирпака направо от гьола и си кукуряк :D :D :D

Та да благодарим на....че се изучихме по най-долните системи сега дето ги отхвърлят и пълнят главите на децата със съчми.После се чудим що им трябват"металотърсачи" :roll: :roll: :roll:
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

Nedeltcho Delev написа:После се чудим що им трябват"металотърсачи" :roll: :roll: :roll:
:D :D :D :D

"металотърсЯчи"
Аватар
чпс
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от чпс »

Nedeltcho Delev написа:Не се смейте така на хората ей,вие знаете ли,че аз не хвърлям зелевата чорба на вятъра,имам си едно водоемче и там си я хвърлям,после зарибявам с морска риба и готовооо.На мен море не ми требе,хем си хващам в сладководен водоем морска риба,хем като препия храз два чирпака направо от гьола и си кукуряк :D :D :D

Та да благодарим на....че се изучихме по най-долните системи сега дето ги отхвърлят и пълнят главите на децата със съчми.После се чудим що им трябват"металотърсачи" :roll: :roll: :roll:
Бай Неделчо,

Ако ти е останало на дъното на някоя кофичка малко кисело мляко - защо не я изплакнеш в това водоемче - може да се подкваси и тогава ... храз ... с голямата лъжица ... :o

:wink: Шегувам се ееееееей !!!!
Аватар
Джамбазов
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Джамбазов »

еееееее отново на преден план изпъкна невероятното българското образование в тези дни!
Изображение
Изображение
Аватар
Тони 72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Тони 72 »

А как бихте коментирали най-новото историческо "откритие" поместено в учебниците по история,че в България не е имало турско робство,а само някакво си турско пресъствие.Срам и позор!!!
Наслука!
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Е нали искаме да ставаме европейци. :lol:

Тепърва ще затъпяваме по западен пример :evil:
Аватар
Тони 72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Тони 72 »

Ivak,че затъпяваме затъпяваме като нация и то прогресивно.Не съм националист братко ама умирам от яд като чета тези глупости за "османското пресъствие".Остана само да си врътним по един сюнет,да сложим наколенките и да се нагъзим по колене та да на опънат манафите.Умирам от яд като им чета глупостите в тези така наречени"учебници".
Наслука!
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

Тони 72 написа:А как бихте коментирали най-новото историческо "откритие" поместено в учебниците по история,че в България не е имало турско робство,а само някакво си турско пресъствие.Срам и позор!!!
Спрямо сегашното наистина си е било"присъствие".Тогава султана е взимал
10%(десятък) пък сега само ДДС е %20+още стотици данъци.
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Прав си,колега! :evil:
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Напълно си в ред колега :!: Само че нещо в държавата е объркано :cry: Синковеца е на 13 и същите даскали които протестираха сега му преподават частни уроци срещу 100 лева на месец :shock:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

османско-сьгласен сьм и подкрепям уточнението на ГРЕШКАТА..а относно тая простотия с ПОТРЕБИТЕЛИТЕ-ми то това не е за тука-то си е за СЖГФН :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: ареала :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”