Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Столче - платформа
Модератор: emo vasilev
Ето една идея и от мен за тунинговане на любимото ни столче и по точно по въпроса за поставяне на стойката за директния телскоп.
Трябва ви нещо подобно на това:
http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... cts_id=847
и една шина. Пробиват се два отвора с дрелка на шините които държат седалката и един на рамката на столчето и чрез тях се хваща с болтове допълнителната шина на която е вече заварена част от горепоказаната стойка... ето и резултата:

Хубавото е че може да се регулира ъгъла на въдицата. Другото положително е че има разстояние до стойката с въдицата.... При по дълги и тежки въдици, при ставане от стола обаче той се накланя напред и въдицат цопва във водата.... но това мисля че не е болка за умиране
Дано да съм бил полезен
Трябва ви нещо подобно на това:
http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... cts_id=847
и една шина. Пробиват се два отвора с дрелка на шините които държат седалката и един на рамката на столчето и чрез тях се хваща с болтове допълнителната шина на която е вече заварена част от горепоказаната стойка... ето и резултата:

Хубавото е че може да се регулира ъгъла на въдицата. Другото положително е че има разстояние до стойката с въдицата.... При по дълги и тежки въдици, при ставане от стола обаче той се накланя напред и въдицат цопва във водата.... но това мисля че не е болка за умиране

Дано да съм бил полезен

-
- разбира нещата
- gogobogo
- кандидат преподавател
Re: Столче - платформа
Ето и от мен моята модификация без проблем като стана издържа седмицата ми

КЕФА ЦЕНА НЯМА.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Столче - платформа
Абе Танасе,арно,ама за първи път виждам,прикачните да са в пъти по-скъпи от стола.Нали имаш приказна платформа,или това е лайт варианта.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....