Топъл канал на неква шибана ТЕЦ

Модератори: bobopeli, sapuna

kolio78
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kolio78 »

Това колеги е истинския риболов нее само скубането на риба самият кеф даси до водата сас добри приятели е нешто невероятно
Аватар
Спец-костур
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Спец-костур »

IVKOPIVKO написа:Ех жалко и аз мислех началото на другия месец да отскоча до този канал, много ми е интересно как такова хубаво място като гълъбово е все още свободна зона за риболов а не е взето от частни лица, ето Овчарица отдавна смучат злато от такива като нас, а Гълъбово ...много странно също че такова място не е обект на чести проверки от страна на ИАРА, а далеч по отдалечен район като Дуранкулак е посещавано по два пъти на ден.
Братле Дуранкулак ако дойдат да го проверят 2 пъти в годината си е цяло чудо !!! Те вече нема какво да вардят - остана само червеноперка каракуда и тук там по някое дребно сомче или кустурче !!! Всичко едро го обраха с мрежи и ток и сега се правят на ударени - теэи дето пускат мрежите са рибари на местната хижа ЭЛАТНА РИБКА до еэерото - обраха квалитетните риби и сега като им кажат эа эарибяване си правят углушки ама иначе всяка вечер стотици метри мрежи хвърлят !!!
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Август бях там, от риболова на каракуда останах адски доволен за по малко от денонощие извадих над 25 кила и то доста едра като се има в предвид че действах с 2 въдици само на дъно.Май за 10 години това ми е личния рекорд по улов на каракуда изобщо тази година почти нямам излети капо само един имах лятото на 45 градуса защото поради жегите се отказахме. Иначе горските минаха и двата дена но при мене не спряха само ме погледнаха и продължиха но на колата си пишеше ИАРА и нататък ги виждах като спираха бавеха се по 10 мин и преминаваха на следващите рибари, ама пък ония бяха с по 10-20 въдици аз културно с двечки само и бях съвсем сам. Мрежи имаше чак към долната част откъм морето явно там където е забранената за риболов зона.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”