Топъл канал на неква шибана ТЕЦ

Модератори: bobopeli, sapuna

INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Топъл канал на неква шибана ТЕЦ

Мнение от INCUBUS »

Закараха ме,братя,през гъстата могла до някакъв топъл канал-близо до Гълъбово.Не ме и питайте кой е и къде точно се намира-след Кърджали в посока Хасково започна такава мъгла,бедна ви е фантазията.Разбрах,че минахме Симеоновград и после една табела,дет сочеше на майната си някъде -Раднево-10 км.Канал като канал - пълно обаче с "тройкаджии".Доминиращо присъствие-гледат зверски и копче не можеш да кажеш-почтените плувкаджии с нормално утежнение и плувки бяхме като бели врани.Температура на въздуха- - 9 градуса.Стоя с нещастната въдица "Тика Тъндър "4 метра в ръка и усещам,че яйцата ми започват да се замразяват за бъдните поколения,по брадата ми се образуват ледунки.И пълно некълване-ама съвсем,на никаква стръв,дълбочина и мурафети!Три часа нещастни опити за почтен риболов,след което се оттеглихме безславно към слънчевите Родопи и греяната ракия.Тройкаджиите взеха надмощие -през минута,някой от тях /общо към 25-30 лица/,вадеше шаранче или каракуда закачени отстрани или за опашката.Една риба нямаше /наблюдавах ги около час почти с научна цел,щот за съжаление не бях въоръжен с автоматично оръжие /,която да е закачена за муцунката.Това е положението,братя- "неуспешни" и това е,но съвестта ми е чиста,чиста е и на другите 3-ма смолянски риболовци,с които бях.Не успяхме да хванем риба там,но не изпаднахме до наподобяващото рибоулов месарство.
Аватар
stoianoff
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stoianoff »

Ами това е най-лошото! Такива като тези тройкаджий се смятат за "господари на ефира" и нормален риболовец /като нас/ трябва да се чувства гузен, затова че не е като тях.
Още по-лошото, че и ИАРА знае за подобни места и нищо не предприема. За това по-добре човек да не ходи на такива прехвалени места, че да не си къса нервите...
Едри!
fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

Мамкаим на тея селяци тройкаджийте.
Колега всеки от нас е попадал в такова положение, нямам никакви успокойтелни думи за теб .И времето в гъза,и рибата и тя там.
Да си жив и здрав годината е пред нас пожелавамти повече слука и добро здраве.За топкаляците, внимавай защото ще ни трябват има няма още 50-60 години.
kolio78
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kolio78 »

КОЛЕГА 40% ОТ ТИЯ ТРОИКАДЖИИ СА ВЪВ ТОЯ САИТ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ

Желателно е писането с нормален шрифт

Ivak
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Е, аз за това се отказах от този риболов по Струма.Ама като се замисля за моя сметка ,ония си правят "кефа".Чак ми се хвалят,с 0.35 и тройки за щука ловят скобар :shock: :lol: Ама ония е.....ци дето ни събират парите ги няма никакви.Миналата година за момент ,ги насметоха та се криеха с тройките ,а сега вярно 90% са и си ловят спокойно.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

kolio78 написа:КОЛЕГА 40% ОТ ТИЯ ТРОИКАДЖИИ СА ВЪВ ТОЯ САИТ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ
АААА ,не си прав.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Ivak
Пич ако е така посочи хората, иначе си е гола обида по форума и потребителите в него.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Ivak

Това е много "на ангро" твърдение , поне го пиши като предположение и без да има "фиксиран" процент , процента ако става въпрос и за потребители и за гости може и да е и по-голям , може и да е и по-малък Информацията струва пари , тя може да струва и страшно много пари и/или отношения , които са пак пари :wink: Във всички случаи сайта и форума се ползва като информация и от категории "колеги" от "а " до "я" , проблема не е в сайта или във форума , проблема е много по сериозен и папките за решаването му , мухлясват вече почти две десетилетия на много по високи етажи!!!! :wink:
Изображение
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Ех жалко и аз мислех началото на другия месец да отскоча до този канал, много ми е интересно как такова хубаво място като гълъбово е все още свободна зона за риболов а не е взето от частни лица, ето Овчарица отдавна смучат злато от такива като нас, а Гълъбово ...много странно също че такова място не е обект на чести проверки от страна на ИАРА, а далеч по отдалечен район като Дуранкулак е посещавано по два пъти на ден.
kolio78
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kolio78 »

Колеги извенете ме за неправилното изказване не искам да обидя никои от вас вие сте наистина добри риболовци Но станах свидетел на хора които преглеждат този саит за информация и после върлуват сас троиките
Аватар
Джамбазов
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Джамбазов »

kolio78 Я кажи кои са те! Да знаем за напред!
Изображение
Изображение
kolio78
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kolio78 »

Колега аз мисля че те достатъчно ясно се издават и сами штети дам един пример влез на раздел КАДЕ КЪЛВЕ В МОМЕНТА там ште видиш другите сами съграждани тях незнам как се пишат но за тях ште има специална изненада
kolio78
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kolio78 »

kolio78 написа:Колега аз мисля че те достатъчно ясно се издават и сами штети дам един пример влез на раздел КАДЕ КЪЛВЕ В МОМЕНТА там ште видиш другите сами съграждани тях незнам как се пишат но за тях ште има специална изненада
ГОСПОД ЗАБРАВЯ НО АЗ НЕ
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Като гледам как си въртиш главата лошо им са пише, незнам за бракониерите ама на мен ми прави кеф да отида за рибка и тръпката ми е да ми клъвне да потегли плувката или да звънне звънеца на дънарката ей тва ма изпълва отвсякъде...обичам да си подреждам такъмите все едно съм на изложба, а колегите които са с мене да идват и да ме питат (например за кохера са ме питали), а това за какво служи, или пък еее каква кутия само или охооо нова макара...това ми доставя наслада рибата толкоз чак не ме топли, но да ви кажа като си изпипаш всичко да е подредено, прецизно и финно и вложиш малко разум някак си рибата се към твойте въдици посяга.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Последния ми риболов на Марица приключи с една риба,даже ми направиха забележка,че сподхранката съм им плашел групираната риба.Но човек трябва да има идеали,моя не е риболова на тройка.А канала си го косят всяка зима,тъй,че нищо ново под слънцето.Сменям мястото,но не начина.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”