Моля за съвет относно ваглер.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Купувай не слушай,пухчета и вятър,нали затова е потъващото,на стационарна плувка не ловя с друго освен с мач или директен,а и той е висша класа риболов,никакви кореми на влакното,голяма чувствителност,можеш да облавяш големи дистанции,за малйките има ваглери тип кристал 0.8+0.3,1.2+0.5 ей от тоя вид.Смело напред!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

butnik написа:Купувай не слушай,пухчета и вятър,нали затова е потъващото,на стационарна плувка не ловя с друго освен с мач или директен,а и той е висша класа риболов,никакви кореми на влакното,голяма чувствителност,можеш да облавяш големи дистанции,за малйките има ваглери тип кристал 0.8+0.3,1.2+0.5 ей от тоя вид.Смело напред!
С тия ваглерчета на ква дистанция да лови,щото немога да се сетя.Момчето е от Русе няма да лови на гребната база.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Аватар
svil
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от svil »

Благодаря на всички, че взехте мнение по въпроса. Мислех да започна с ваглерите на Кралусо, защото четох доста добри отзиви за тях. Но вчера нещо ми досвидяха като начало да взема от тях и си взех 10 бройки от различни други марки. Общо взето покрих диапазона от 2 гр. до 14 гр. Ще взема още един два по големи и мисля с това да открия сезона. Добре ли направих?
Орлите може да летят на високо, но невестулките не ги кълцат в двигателите
на самолетите!
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

svil написа:Благодаря на всички, че взехте мнение по въпроса. Мислех да започна с ваглерите на Кралусо, защото четох доста добри отзиви за тях. Но вчера нещо ми досвидяха като начало да взема от тях и си взех 10 бройки от различни други марки. Общо взето покрих диапазона от 2 гр. до 14 гр. Ще взема още един два по големи и мисля с това да открия сезона. Добре ли направих?
:smt023 :smt023 :smt023 :smt023

Разумно решение! Успех с новите плувки!
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

svil написа:Благодаря на всички, че взехте мнение по въпроса. Мислех да започна с ваглерите на Кралусо, защото четох доста добри отзиви за тях. Но вчера нещо ми досвидяха като начало да взема от тях и си взех 10 бройки от различни други марки. Общо взето покрих диапазона от 2 гр. до 14 гр. Ще взема още един два по големи и мисля с това да открия сезона. Добре ли направих?
Успех и от мен. :supz:
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Ами не прочетох ,че търси ваглери за Дунав.А и ако няма опит в този риболов едва ли ще се справи да изтича с тях.Успех колега с ваглерите!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

shekira едно от условията на форума е да се включваш адекватно в темите.Чети по внимателно за да не бъркаш и подвеждаш хората.Човека може да е от Русе, но ясно е посочил, че ще лови в затворен водоем.
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

shekira написа:...неси давай парите за скъпи ваглери.Вземиси от паунови пера или трастика от 2 до 5гр. Пласмасовите са ташак.
Тези от паунови пера не са ли най-скъпите ?
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

приятлю куписи две паунови пера иси готов.ако несе справиш дай Skype
щетисе обадя да ти обясня.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”