Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

магията на риболова + снимки
- ceno cenov
- разбира нещата
- ceno cenov
- разбира нещата
Има мноооого умрели рибоци!!! Хубаво е че ги ловиш!!! Още по хубаво ще е ако малките си ги пускаш обратно!!! Като почнеш да пускаш и някой от едрите ще усетиш истинската тръпка от риболова! Като почнеш да гониш големите ще разбереш на какво му се вика АДРЕНАЛИН!!!asini написа:Колега какво ми е на галериятаЕ верно, че скоро не съм правил чистка ама...Имам малко повече снимки, които не са свързани с риболов, но пък това не пречи

ето това визирам:

Ако намекваш, че не съм си снимал излетите, то е защото нямам цифров апарат, а с телефон не стават хубави снимки.Убеден съм 99%, че имам най много излети сред повечето съфорумци, тъй като до скоро имах въжможност всяка година някъде от март месец до ноември да ходя често на риба.Говорим за поне 15 пъти на месец, а когато е по-топло времето даже и 5 пъти за 7 дни в седмицата.Не съм сигурен колко от колегите във форума могат да се похвалят с такъв запас от излети, най вероятно тези, които все още са ученици и не ходят на работа.Направете си сметка, ако съм заснемал всеки един от риболовните си излети каква галерия щях да имам и уловената риба като количество също нямаше да е малко, особено миналата година със добрите шаранджийски дни.За напред ще го имам в предвид и ще се опитам да споделям риболовните си приключения, пък тогава ще видите, че и аз ловя в хубави водоемиceno cenov написа:Галерията ти е грозна картинаДано с годините поумнееш!!!

П.С.А колега много се извинявам, ама тази снимка, която си показъл не е моя.Някъде в някоя галерия я видях и си я добавих

Последно промяна от asini на Пон Яну 28, 2008 10:30 pm, променено общо 2 пъти.
Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
- ceno cenov
- разбира нещата
Благодаря колега
Ще се опитам да направя нещо по въпроса.Досега по-голяма риба от 4 кг. не съм пускал, а и незнам каква мяра има всеки за голяма риба.
Поздрави

Поздрави

Последно промяна от asini на Пон Яну 28, 2008 10:37 pm, променено общо 1 път.
Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
- ceno cenov
- разбира нещата
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Точен както винаги ... той си е мухар по душа ама нещо не ще да кълве на муха на ледаxenohаck написа:[
Еййй от къде го намерия тоз Риболовен ЧЕШИТ !![]()
Мухарче бе той ! На блесните ли го научихте !?![]()
Мазниславе тва ващо гьолче има потенцял шъ знаеш !

от тогава все там и пак там ... А след тази слука почна да се замисля дали истинската риба не е в дълбокото ... мухите му само дребосъци убират

колкото до водоемчето .... Дай Боже да се развива в същите темпове както до сега ...
Даже си мислим да му помогнем малко .... Сега има червеноперка и уклеи за храна на 4 -те вида хищници ( чува се че и сомчета са пускани преди 4 г с тях стават 5) ... ама на пролет си мисля да понахвърлям там малко плодовита каракуда .... колкото повече храна за хищниците ... толкова по-големи трофей за нас спинингистите ...

Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Е повече аз му влиая ,че тази зима да не е мъртъв сезон за нас ...spiner написа:Васето е точен,
Тоя М.. е най-заклетия мухар!!??
Какво стана??Дали М..../братовчетката/,която също е заклета мухарка..има силното влияние,та М....лови любимите си риби и на лед??
Браво за постоянството и успехите!!
Големи сладури са и 2 -мата и се надявам като се запролети и братчетката (М... ) да идва с малката с нас

Успех на всички
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!