Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

магията на риболова + снимки
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Здравейте на всички...
Чета тук , че костура е кълвял като обезумял тези дни... е и аз да се похваля ...
при нас костурчетата направо ни направиха на луди ... Не даваше да пуснеш ... е 50 %
заминаваха обратно защото бяха под 10 см , но като се има в предвид , че големите костури които извадихме бяха натъпкани до ушите с риба .... направихме 4 кг от костур и червеноперка ( 6-7 броя).
До тук нищо ново ... но магията на този водоем не ни подмина .. След като преди 2 седмици изкарах на мормишка ЩУКА... този път изненадата беше още по-голяма..
Колегата реши да пробва една зимна блесна ... на 2 рата дупка последва рязък удър ..
10 мин борба с невероятно пъргавата и умна риба , за да може най-накрая да ликува с ето това

Оказа се прекрасна балканка 44 см натъпкана до горе с малки рибки .. явно след като се е освободила от бремето да остави поколение се е отдала на пиршество...
Никой от нас не очакваше подобна слука и това само потвърди правилото "не се знае - знае ли се"

П.С. Знам че половината от вас ще ме емнат , че пастървата е забранена ( остават още 4 дена) , но първо рибата не беше моя , а и беше повече от явно , че изтощена от хвърлянето на хайвера беше се натъпкала - буквално с дребна риба - едва ли точно тези 4 дена са от такова значение ... а и ние търсехме костур....
И нещо да попитам за край?
Може ли някои да ми отговори защо 80% от костурите по педя бяха пълни с хайвер ... не е ли още твърде рано за това?
На слука на всички колеги
Чета тук , че костура е кълвял като обезумял тези дни... е и аз да се похваля ...
при нас костурчетата направо ни направиха на луди ... Не даваше да пуснеш ... е 50 %
заминаваха обратно защото бяха под 10 см , но като се има в предвид , че големите костури които извадихме бяха натъпкани до ушите с риба .... направихме 4 кг от костур и червеноперка ( 6-7 броя).
До тук нищо ново ... но магията на този водоем не ни подмина .. След като преди 2 седмици изкарах на мормишка ЩУКА... този път изненадата беше още по-голяма..
Колегата реши да пробва една зимна блесна ... на 2 рата дупка последва рязък удър ..
10 мин борба с невероятно пъргавата и умна риба , за да може най-накрая да ликува с ето това

Оказа се прекрасна балканка 44 см натъпкана до горе с малки рибки .. явно след като се е освободила от бремето да остави поколение се е отдала на пиршество...
Никой от нас не очакваше подобна слука и това само потвърди правилото "не се знае - знае ли се"

П.С. Знам че половината от вас ще ме емнат , че пастървата е забранена ( остават още 4 дена) , но първо рибата не беше моя , а и беше повече от явно , че изтощена от хвърлянето на хайвера беше се натъпкала - буквално с дребна риба - едва ли точно тези 4 дена са от такова значение ... а и ние търсехме костур....
И нещо да попитам за край?
Може ли някои да ми отговори защо 80% от костурите по педя бяха пълни с хайвер ... не е ли още твърде рано за това?
На слука на всички колеги
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
10x
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
пак казвам .. рибата не я хванах аз, а колегата с който почти винаги сме заедно за риба ( пробутах му първата си братовчетка и ... сега вървим в комплектNedeltcho Delev написа:Колега Мазнислав,не може около тебе да не витае някаква магия,бе човек ти някой път бил ли си капо![]()
![]()
Я разкажи преди да тръгнеш за риба кво правиш,че чат пат и ний да се похвалваме помалко.
Браво,чудесен излет

Ето го гордия притежател на пенистата красавица
Ето и една бъдеща риболовка гордоста на таткото хванал подобна красавица
10 минути киснах на колене пред дупката ... кюлче злато да беше закачил нямаше така да се молим да излезне ... Добре , че бях с неопрена иначе щях да съм мокър до кости . Много беше трудно да се накара рибата да се подаде през дупката , в момента в които усетеше , че главата и се вдига към дупката се стрелваше обратно ... поне 20 пъти .. корда 0.14 ... 30 см лед ... всеки момент очакваш кордата да се пререже .. имахме невероятен късмет ... В момента в който подаде глава аз вече бръкнал в дупката се опитах да я хвана под хрилете , но вместо това се закачих на 3 -ката висяща от зимната блесна и така я хвърлих на леда - и аз след нея

П.С. това е водоема, в който ми се иска да пусна няколко десетки бройки балканки .. вижда се ,че ще имат поле за развитие .. та ако някой може да помогне с инфо от къде да намеря материала да драсне едно Л.С - така се надявам срещите с тези петнисти красавици да станат доста по-чести и след нас да се радват така както ние в неделя.
На слука на всички
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Адрес: 4003, гр. Пловдив, ул. "Васил Левски" 248, тел.:032/956033, факс: 032/953924, e-mail:iraplv@yahoo.com
Последно промяна от AL KAPONE на Пон Яну 28, 2008 5:16 pm, променено общо 1 път.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Благодаря ти за добрите думи.Радвам се че ти харесва .. описвам само това което съм почувствал по време на риболоваANGEL 123 написа:![]()
![]()
Въобще не ми пука, кой какво ще говори
Твоите теми Мазниславчо и на Стефко са ми любими
![]()
![]()
Чета ги по няколко пъти и винаги чуствам излета все едно съм бил с вас
радвам се че ви има
-
- новобранец