Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Предложение за нов подфорум
Модератор: sapuna
- barutchiata ©
- Администратор
ПИчове, доколкото си спомням казах,че идеята ми харесва и трябва да я развиеме в правилната посока.Бързата кучка слепи ги ражда.Моето виждане е като това на Ангел, предполагам и Кроки е имал това в предвид.Друго е важно, където и да е темата ще иска здраво почистване защото винаги има безмислени постове.Безмислено е цял подфорум воблери.Утре някой с право ще поиска подфорум за блесни , друг туистери, трети куки, влакна и всеки ще е прав за себе си. Има си риболовни такъми където спокойно може да има няколко важни теми
ВОБЛЕРИ,БЛЕСНИ,ТУИСТЕРИ,КУКИ и какво ли още не.Важното е да се трият спамовете защото те правят миш-маша.То ако се не трие дори и в отделен форум пак ще е боза.Просто има някокло човека във форума които в която и тема да се появят правят мазало и темите стават за коша.Ама кога ли ще яхна метлата
И много Ви моля, не бързайте с разочарованията.

И много Ви моля, не бързайте с разочарованията.

- krokibg
- учете се от него
Баруте,говорим за едно и също нещо и под форума може да е Изкуственни примамки а не - воблери.Мисля че нямат работа при такъмите.Тогава вече може да се направят вътре важните теми и да се трие всичко което застрашава подфорума,да се превърне във поредната каша. "ИСКУСТВЕННИ ПРИМАМКИ"както каза Ангата,трябва да е като справочник а не ЗНАЕТЕ ЛИ НЕЩО ЗА ТОЗИ ВОБЛЕР ИЛИ ОНЗИ

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!