Предложение за нов подфорум

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

ПИчове, доколкото си спомням казах,че идеята ми харесва и трябва да я развиеме в правилната посока.Бързата кучка слепи ги ражда.Моето виждане е като това на Ангел, предполагам и Кроки е имал това в предвид.Друго е важно, където и да е темата ще иска здраво почистване защото винаги има безмислени постове.Безмислено е цял подфорум воблери.Утре някой с право ще поиска подфорум за блесни , друг туистери, трети куки, влакна и всеки ще е прав за себе си. Има си риболовни такъми където спокойно може да има няколко важни теми :arrow: ВОБЛЕРИ,БЛЕСНИ,ТУИСТЕРИ,КУКИ и какво ли още не.Важното е да се трият спамовете защото те правят миш-маша.То ако се не трие дори и в отделен форум пак ще е боза.Просто има някокло човека във форума които в която и тема да се появят правят мазало и темите стават за коша.Ама кога ли ще яхна метлата :twisted:

И много Ви моля, не бързайте с разочарованията. :wink:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Баруте,говорим за едно и също нещо и под форума може да е Изкуственни примамки а не - воблери.Мисля че нямат работа при такъмите.Тогава вече може да се направят вътре важните теми и да се трие всичко което застрашава подфорума,да се превърне във поредната каша. "ИСКУСТВЕННИ ПРИМАМКИ"както каза Ангата,трябва да е като справочник а не ЗНАЕТЕ ЛИ НЕЩО ЗА ТОЗИ ВОБЛЕР ИЛИ ОНЗИ :!: :!: :!:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”