Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

Вписване на излети???
Модератор: sapuna
Re: Вписване на излети???
Е да, ама аз откак си сбера багажа и се кача в колата, къде ще ме гонят и как ще ме спрат, та да ме проверят дали съм отбелязал излета и улова? Те ще трябва да чакат като катаджии на изхода от водоема, примерно, и да ми тарашат багажа за улова и да ме проверят за билет! Но не там е работното им място! А бе шибана история - всичко е много относително.IDA написа:
Според мен колегата е абсолютно прав. В старите билети изрично пишеше , че излета се вписва при пристигане на водоема , а след излета , вида и количество риба. По новия закон би трябвало да могат да те санкционират след като си приключил риболова и си тръгнал , но не си вписал необходимото!!!!!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

-
- фен клуб-скобар
Зависи от проверяващите. Кой как се е събудил и как е станал, кой препил,кой недоспал на кой не му дала жената и тн.
. Аз също често не вписвам излетите. Досега само веднъж са ме проверявали без да ми е вписан излета и
ми казаха , че по принцип е правилно да се вписва при пристигане на водоема. На въпроса като свърши билета мо отговориха, че спирам да пиша важно било да го имам.Така,че според мен зависи от настроението на проверяващите.

ми казаха , че по принцип е правилно да се вписва при пристигане на водоема. На въпроса като свърши билета мо отговориха, че спирам да пиша важно било да го имам.Така,че според мен зависи от настроението на проверяващите.
- stiv1961
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Ти му цитирай закона а той нека си оправя настроението както иска.За това си има горещи телефони.
-
- учете се от него
То точно така ще са най-достоверните проверки- спират те ( имат това право) , проверяват билета , вписването , количеството улов , има ли маломерки..... , да не говорим за мрежи и т.п. "съоръжения"gogolisec написа:Е да, ама аз откак си сбера багажа и се кача в колата, къде ще ме гонят и как ще ме спрат, та да ме проверят дали съм отбелязал излета и улова? Те ще трябва да чакат като катаджии на изхода от водоема, примерно, и да ми тарашат багажа за улова и да ме проверят за билет! Но не там е работното им място! А бе шибана история - всичко е много относително.IDA написа:
Според мен колегата е абсолютно прав. В старите билети изрично пишеше , че излета се вписва при пристигане на водоема , а след излета , вида и количество риба. По новия закон би трябвало да могат да те санкционират след като си приключил риболова и си тръгнал , но не си вписал необходимото!!!!!

п.п. смятай че ще си отпишат на актове

А ако няма повече място за вписване , какво ще стане /сядам , измислям си излети и попълвам всичко/?

- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Еми аз ги вписвам но искам да питам тъи като си копувам спирали със готови поводи с куки обаче са 4-ри на брои дали могат да ми направят проблем въпреки че фирмата ги прави с по 4 куки.
- CERRUTI
- сериозен играч
На мен пък ми подариха няква китайска пластмасова сфера с около 20куки,жалко че я изхвърлих за да я снимам но мисълтами беше друга-и колата ти фабрично може да дига 200км. но ограничението от закона е 50км.-дано да си ме разбрал.Protos_Immortal написа:Еми аз ги вписвам но искам да питам тъи като си копувам спирали със готови поводи с куки обаче са 4-ри на брои дали могат да ми направят проблем въпреки че фирмата ги прави с по 4 куки.
А за вписването-досега не съм вписвал,не че не съм се сещал ама все когат се сетя нямам под ръка химикал.....ще трябва да го прибавя към оборудването....

- Andrey82
- научил се да хвърля
Аз искам да попитам при положение че имам билет и взема гаджето с мене, а тя няма, а съм и дал на плувка да къца - би ли имало проблем или моя билет е достатъчен. Въобще как да го направя - аз и връзвам на някоя пръчка и съм и казал ако има проверка просто да хвърли сопата в водата 

На Текето ми е най-добре