Вписване на излети???

Информация за риболовния билет

Модератор: sapuna

gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Re: Вписване на излети???

Мнение от gogolisec »

IDA написа:
Според мен колегата е абсолютно прав. В старите билети изрично пишеше , че излета се вписва при пристигане на водоема , а след излета , вида и количество риба. По новия закон би трябвало да могат да те санкционират след като си приключил риболова и си тръгнал , но не си вписал необходимото!!!!!
Е да, ама аз откак си сбера багажа и се кача в колата, къде ще ме гонят и как ще ме спрат, та да ме проверят дали съм отбелязал излета и улова? Те ще трябва да чакат като катаджии на изхода от водоема, примерно, и да ми тарашат багажа за улова и да ме проверят за билет! Но не там е работното им място! А бе шибана история - всичко е много относително.
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
marinov1973
фен клуб-скобар

Мнение от marinov1973 »

Зависи от проверяващите. Кой как се е събудил и как е станал, кой препил,кой недоспал на кой не му дала жената и тн. :ANAL: . Аз също често не вписвам излетите. Досега само веднъж са ме проверявали без да ми е вписан излета и
ми казаха , че по принцип е правилно да се вписва при пристигане на водоема. На въпроса като свърши билета мо отговориха, че спирам да пиша важно било да го имам.Така,че според мен зависи от настроението на проверяващите.
Аватар
stiv1961
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от stiv1961 »

Ти му цитирай закона а той нека си оправя настроението както иска.За това си има горещи телефони.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

gogolisec написа:
IDA написа:
Според мен колегата е абсолютно прав. В старите билети изрично пишеше , че излета се вписва при пристигане на водоема , а след излета , вида и количество риба. По новия закон би трябвало да могат да те санкционират след като си приключил риболова и си тръгнал , но не си вписал необходимото!!!!!
Е да, ама аз откак си сбера багажа и се кача в колата, къде ще ме гонят и как ще ме спрат, та да ме проверят дали съм отбелязал излета и улова? Те ще трябва да чакат като катаджии на изхода от водоема, примерно, и да ми тарашат багажа за улова и да ме проверят за билет! Но не там е работното им място! А бе шибана история - всичко е много относително.
То точно така ще са най-достоверните проверки- спират те ( имат това право) , проверяват билета , вписването , количеството улов , има ли маломерки..... , да не говорим за мрежи и т.п. "съоръжения" 8) 8) 8)

п.п. смятай че ще си отпишат на актове :D :D :D
Изображение
Аватар
fireman
новобранец
новобранец

Мнение от fireman »

А ако няма повече място за вписване , какво ще стане /сядам , измислям си излети и попълвам всичко/? :lol: :lol: :lol:
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Protos_Immortal »

Еми аз ги вписвам но искам да питам тъи като си копувам спирали със готови поводи с куки обаче са 4-ри на брои дали могат да ми направят проблем въпреки че фирмата ги прави с по 4 куки.
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Protos_Immortal написа:Еми аз ги вписвам но искам да питам тъи като си копувам спирали със готови поводи с куки обаче са 4-ри на брои дали могат да ми направят проблем въпреки че фирмата ги прави с по 4 куки.
На мен пък ми подариха няква китайска пластмасова сфера с около 20куки,жалко че я изхвърлих за да я снимам но мисълтами беше друга-и колата ти фабрично може да дига 200км. но ограничението от закона е 50км.-дано да си ме разбрал.
А за вписването-досега не съм вписвал,не че не съм се сещал ама все когат се сетя нямам под ръка химикал.....ще трябва да го прибавя към оборудването....
Изображение
Аватар
Andrey82
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Andrey82 »

Аз искам да попитам при положение че имам билет и взема гаджето с мене, а тя няма, а съм и дал на плувка да къца - би ли имало проблем или моя билет е достатъчен. Въобще как да го направя - аз и връзвам на някоя пръчка и съм и казал ако има проверка просто да хвърли сопата в водата :D
На Текето ми е най-добре :)
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовен билет и документи”