Някой ще ми разясни ли...

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

Аватар
kriki
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от kriki »

ами ако изненадата е 5+ кг ?
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Тогава си изпуснал най-едрата риба :wink:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

А не се ли нарушава баланса на пръта от това жило (когато е допълнително монтилано)
и още нещо - за да се тури ластик колко трябва да е сечението на върха - (на дупката вътре де)
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

:lol: :lol: Супер сте колеги!! Но!? За този вид риболов - "на цицанье",дето му викат, не може да се ползва повече от шестица, зашото нищо не виждаш и трябва да пускаш дръжката назад за да му го подадеш :D Представям си с една осмица каква вършидба ще падне :D :D Това за ластика е добра идея и ще отприпкам до магазина още утре :D :D И един въпрос: - Какви куки ползвате за шарковци над две кила и влакна съответно :?: :?: :?: - Защото има изненади :!: :!:
Аватар
zograf
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от zograf »

old fox написа::lol: :lol: Супер сте колеги!! Но!? За този вид риболов - "на цицанье",дето му викат, не може да се ползва повече от шестица, зашото нищо не виждаш и трябва да пускаш дръжката назад за да му го подадеш :D Представям си с една осмица каква вършидба ще падне :D :D Това за ластика е добра идея и ще отприпкам до магазина още утре :D :D И един въпрос: - Какви куки ползвате за шарковци над две кила и влакна съответно :?: :?: :?: - Защото има изненади :!: :!:
За куките-най добре е между 12 и 15 номер. А за влакното 0.16 основно 0.14 повод. Въпреки че след последните издънки минах на 0.16 директно.Минаването на по дебели влакна води до смяна на телескопа :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"

Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
Аватар
zograf
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от zograf »

Жоро Гоцов написа:Зографе избяга ми от въпросчето..казвай в каква осмица да се меткам!

..и бая народ се е наточил да чуе препоръката ти :
Е от този въпрос най много ме е страх! Ще Ви кажа защо преди доста време препоръчах на едно приятелче да си купи карбонова пръчка че е супер за риболов и какво мислите че стана след първия му излет- хванал я за върховите секций да я повдигне и тя се счупила.Тогава карбона струваше майка си и баща си и затуй се въздържам да давам препоръки за да не ме сърби кадето не трябва :D Ще Ви дам леко жокерче-ПРЕСТИЖ 8м 350гр. Но има пак Но аз съм си взел същата дължина тип щека теглото утива на 700гр и тук трябва столче че тежи-RON TOMSAN и въпреки здравината и след удебеляване на линията заради едрите екземпляри пак съм пукнал една секция. Е та за това не писах до сега за което моля за извинение :oops:
"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"

Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
Аватар
kriki
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от kriki »

E заради това си взех ефтина, здрава и лека 8м :) Като се счупи, сменям квото трябва, даже ако трябва си купувам друга и живота си продължава, а не да и трепера че съм дал примерно 600лв. и като се счупи да чакам 2 месеца да ми доставят коляното ...
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

:D Ще Ви дам леко жокерче-ПРЕСТИЖ 8м 350гр.

За Джаксън- престиж ли става дума защото аз ловя с такава 8-ца с ластик 1,3 и съм изключително доволен. :P :P :P
Аватар
zograf
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от zograf »

Skorpi написа::D Ще Ви дам леко жокерче-ПРЕСТИЖ 8м 350гр.

За Джаксън- престиж ли става дума защото аз ловя с такава 8-ца с ластик 1,3 и съм изключително доволен. :P :P :P
DA DA DA

Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

Искаме още един джокер - коко ли струва?
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Беше около 240-250лв , но преди време сега не знам колко ще е може да му е паднала цената. :roll:
Аватар
zograf
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от zograf »

Skorpi написа:Беше около 240-250лв , но преди време сега не знам колко ще е може да му е паднала цената. :roll:
Около 180 лева :roll:

Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Значи паднала е цената Аз моита я взех преди 3г и от тогава не съм виждал такива :oops:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”