На вниманието на Админа

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

chanio
разбира нещата
разбира нещата

Re: На вниманието на Админа

Мнение от chanio »

Писането на кирилица е задължително. За хората които нямат програма на компютъра си има преводач ЛАТ->БГ който горе долу се справя с тази мисия!
преводач ЛАТ->БГ? KADE GO?? обновлението ми допада
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Кире,когато не е прочетена,наистина е червена.Въпроса е,че когато не си писал във нея а само сия отворил,да се маркира сама че е отваряна.При мене понякога се маркира сама като прочетена,но понякога,ненапиша ли нещо по темата,последния който е писал във нея ми се показва на следващото превъртане,като нечетена.Това го нямаше преди.Отваряш,преглеждаш и после като се върнеш пак на тази тема,ако никой не е писал ти стои маркирана като прочетена.Абе то страшно писане и обяснения,ама нали трябва да се обясним за какво иде реч :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Винаги остава ника на последния писал в раздела/независимо по коя тема/!Значи отваряш по вариация на последно писал,четеш и се връщаш назад!В случая има друга тема в раздела с мнения,които не си отворил и прочел!Раздела ти остава маркиран в червено! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Как да изтривам снимки от "галерията"???
Изображение
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

След като влезеш с потребителско име и парола,отваряш дадена снимка и под нея търсиш полето:
dell.JPG
Слагаш отметката,изтриваш и си готов!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Вече писах, но явно не е забелязано. Новия сайт не приема снимки в поста, ако има кирилица в името на снимката:
sestrata написа:За едни нема - за други има. Глей неска ко лови СПИЙД РАСПЕРА :arrow:
Изображение
ТУИН РАСПЕР :wink:
Изображение
Туй иде да покаже, че капото не е заразна болест. :idea:
Да преправям ли всички снимки на латиница и съответно да коригирам постовете или да чакам? :roll:
Иначе, след последните корекции сайта стана много по-добър, ако и това се оправи...
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

На мене ми ги качва и със български текст под тях.Незнам какъв е проблема,трябва някой от модераторите да каже :roll:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Форума има правила !!! Според тях- тоя педераст , по-долу , няма ли кой да го банне??? Или трябва да се "хаква" :roll:
IDA написа:
laplandeca написа:Гледам много писане, много нещо.Ще с позволя да кажа следното и това ще е последния път когато споменавам думит България и българи.Трябва да мине доста време за да се нормализира ситоацията в България.Дори и след това България ще бъде място изпълнено с мъка и страдание, както и с безбрежна простота и невежество, това са думи казани за друга криза в бг , след 1 вата световна война от един буден Българин, точно си прилягат и сега.Вие живеете на Бълканите , това е място на вечен ужас в Европа,поне докато има Бедни и богати и сиренето се купува с пари :D .Вие нямате Бъдеще за един нормален живот, в България остават най силните духум и близки с власта хора :D ,много от тях блестят с безбрежна п/та. :D :wink: .Остават също и начетени с познания цигани,турци и българи с остър недостиг на въображение и други умствени способности :D .Та скоро ще се заформи и поредния военен конфликт, Бъдещето изглежда доста светло :wink: .Нима си мислите че хора като мен могат да оцелеят в Вашата държава?,това не е възможно.Никой от моите роднини и познати не желаеше да напуска родината, но това беше единственото решение,нас ни прогониха в продължение на век,други семейства само за 5 год.Положението ви не е никак розово,оставате без хора,имате само гласоподаватели :D ,които не си плащат тока и говорят Български така както аз говоря Suomea. :D .Та моля без упреци защо реших да живеа в друга държава и защо моите деца и внуци няма да говорят бг език, въпро са е защо така се случва и ще продължава да се случва още много дълго време.Помислете си добре какво ще правите за в бъдеще.На тези от вас с положение в БГ бих казал да дават възможност за изява както и власт на по можещи и талантливи хора, и да не испитват злоба и завист към тях,трябват ви много такива хора за да оцелеете.Другото е ясно ,ходете на риба,бъдете здрави и щастливи, доколкото е възможно,пийте си ракийката и се надявайте да съм бил пиян докато съм писал това :wink: .

Ползване на Форума за антибългарски публикации и инсинуации като ситуация и факти се точи вече седмици без адекватна реакция от АДМИНИСТРАТОРА и МОДЕРАТОРИТЕ!!!!!
Изображение
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Верно форума има правила които казват,че обидите не се толерират.Също се казва,че всеки има право на мнение макар да не се харесва на останалите.Колкото до това кое е антибългарско и кое не не си ти човека който ще преценяваш. :evil:
До сега имаш 2 предупреждения с това стават 3 и получаваш бан за 2 седмици. :!: :!: :!:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Колега , да попитам , като се изтъркаля един Банн , по-нататък като във футбола ли е - пак два жълти картона и после пак на "скамейката" , с червен кертон :roll: Питам , щото май съм на път пак да настъпя мотиката по независещи от мен причини :wink:
Изображение
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Казвай бате какъв е проблема докато е малък! :lol: :lol: :lol: Ако искаш може и на лични.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

barutchiata написа:Казвай бате какъв е проблема докато е малък! :lol: :lol: :lol: Ако искаш може и на лични.
"Големият проблем"- не е голям проблем , "малкият проблем"- е голям проблем- /Конфуций"/

Това в кръга на афоризмите. Проблема е че "колеги" не ползват форума за това за което е създаден и се потдържа. Сериозни теми и сериозни идеи се "взривяват" в зародиш- целенасочено. Визирам laplandeca , първо мен , сега krokibg , отделно цял още един форум , отделно колегите тук които си мълчат и търпят простотиите му. Това е.
Пример - темите "Сдруженията.." и тази на Крокибг в "Разни"...
Мъча се за сега да се сдържам- по принцип за такива простотии не пиша на лични , личните са си за нещо лично :wink:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”