Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

На вниманието на Админа
Модератор: sapuna
На вниманието на Админа
Колега , дай да оправим първо галерията ,да можем да качваме снимки
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: На вниманието на Админа
прав е колегата !!!!!!!!!!!!!!!
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Да наистина е така и мн неща други има за поправяне , Но мен специално така саита не ми харесва , се едно е някой обикновен саит за музика или игри

- Ivan Hadgiev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
браво Admine, най после се показа някакво обновление в този сайт, моите поздравления за вас и колектива ви, напред - ние сме с вас и сме готови да окажем съдействие, може да ударим някой ленински съботник за развитието на сайта
- barutchiata ©
- Администратор
imitev72 написа:Колега , дай да оправим първо галерията ,да можем да качваме снимки
Баце в момента Fixxer работи точно по галерията, ама някой неща не стават от раз и за час.
-
- учете се от него
Кое да натисна за да ми маркира всички теми и простотии които не искам да чета , като маркирани , все едно че съм ги прочел

- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
маи не ти харесва щото е синMiTaKa™ написа:Да наистина е така и мн неща други има за поправяне , Но мен специално така саита не ми харесва , се едно е някой обикновен саит за музика или игри![]()

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- barutchiata ©
- Администратор
IDA написа:Кое да натисна за да ми маркира всички теми и простотии които не искам да чета , като маркирани , все едно че съм ги прочел![]()
![]()
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
окbarutchiata написа:imitev72 написа:Колега , дай да оправим първо галерията ,да можем да качваме снимки
Баце в момента Fixxer работи точно по галерията, ама някой неща не стават от раз и за час.

окbarutchiata написа:imitev72 написа:Колега , дай да оправим първо галерията ,да можем да качваме снимки

Аз предлагам на Админа след като завърши изцяло обновлението на сайта да опише всички икони и да посочи коя икона за какво служи,например на мен не ми е ясно закакво служат едни малки звездички в иконата в началото на темата,а в други има и кламерче
тава е само пример а има и доста други които незнам точно закакво служат.

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Звездичката значи,че си писал в тая тема,а кламерчето е ,че има прикачен файл.Nedeltcho Delev написа:Аз предлагам на Админа след като завърши изцяло обновлението на сайта да опише всички икони и да посочи коя икона за какво служи,например на мен не ми е ясно закакво служат едни малки звездички в иконата в началото на темата,а в други има и кламерчетава е само пример а има и доста други които незнам точно закакво служат.

- krokibg
- учете се от него
Хубаво ще бъде,когато човек отвори дадена тема и няма интерес да пише във нея или е некомпетентен по въпроса,темата автоматично да му излиза при следващо връщане на страницата на всички теми,като прочетена.Мисля че преди беше така,но не съм сигурен.Имаше ли я тази опция преди или не ???
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Май оцветените в червено са непрочетените.След като я минеш,става синя.Но може и да се лъжа.Krokibg написа:Хубаво ще бъде,когато човек отвори дадена тема и няма интерес да пише във нея или е некомпетентен по въпроса,темата автоматично да му излиза при следващо връщане на страницата на всички теми,като прочетена.Мисля че преди беше така,но не съм сигурен.Имаше ли я тази опция преди или не ???