въпрос за влакното

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Re: въпрос за влакното

Мнение от Павел Иванов »

Колко пъти си ползвал Аяка ?!?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Павел Иванов написа:Колко пъти си ползвал Аяка ?!?
Само един път- за последен път!!! На Мустад ползвам само куки(поне десетина вида) и Stpoft -GTM 0.10 , 0.08 за поводи. Аяка до колко е цветно , или то така изглежда :roll: Ти ползвал ли си горепосоченото влакно на Колмик и кое не му е наред?!?
Изображение
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:mrgreen: Само да вметна, че като прос човечец, малко четящ по чуждоезичните сайтове си изградих впечатление, че (0.18 е най-тънкото от "AXIAL") е 100% влакно за фидер :roll:
:lol: sestrata... каза нещо ма внимание никой не обърна :roll: :roll:
:lol: А вие си спорете да има за четене :lol:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

В случая не виждам как да не се съглася с Капоне :lol: ИДА , без да се сърдиш ама думите ти ме убеждават че не си и помирисвал Аяка :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Павел Иванов написа:В случая не виждам как да не се съглася с Капоне :lol: ИДА , без да се сърдиш ама думите ти ме убеждават че не си и помирисвал Аяка :wink:
Не се сърдя разбира се , цъкни една картинка на ролка , може и аз да съм се объркал и да е било друго , това което ползвах ми наката сто бради и замина в коша , иначе от колмиците и не само от това конкретното нямам оплаквания за последните десетина години!!!

п.п.Капоне , ето ти сайта им , че да си четеш на български.
http://www.colmic-bg.com/
Да 0.18 е най-тънкото от аксиалите-точно защото е за спининг , това че аз го ползвам и за фидер , боло и сбиро е друга тема.
Изображение
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

IDA.... благодаря, че си направи труда да ме осветлиш на български :roll: но доверие на нашите търговци нямам, точно поради тази причина :lol:
Не само ти си в голяма заблуда но и вносителя е излъгал с превода си на български :idea:
Влакното е само за сърф кастинг, фидер.... никаде не е споменат СПИНИНГА в презентирането от производителя :!: Това че вносителя си е позволил да излъже в своя сайт говори само лошо за него панимаеш http://www.colmic.it/
:roll: Да не говорим, че по други Европейски форуми ... отзивите са крайно незадоволителни :roll:
и пак :roll: sestrata... каза нещо, ма внимание никой не обърна :roll:
:roll: Спининговите влакна се експлоатират варварски .... можеш да ги използваш за друг вид риболов, но другите за спининг :smt017
Поздрав
Прикачени файлове
monofilo-11.jpg
monofilo-11.jpg (81.94 KiB) Преглеждано 786 пъти
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Капоне, аз по начало не съм спинингист. Ако все пак мятам от време на време , то по-често е сбиролино с малки блесни , воблерчета или мухи(има ги в галерията). Ползвам това влакно (0.18) и едно млечнобяло на Трабуко(0.16). Това влакно основно го ползвам за фидер и боло!
Изображение
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

IDA, и aз не ги разбирам много нещата и затова се дразня на търговци, които не уважават клиента :mrgreen: щото ние отиваме с мерак да си оставим парите и разчитаме на компетентно мнение :roll: А после се оказва, че са решили да ми продадат квото имат налично без да се интересуват от моите интереси като клиент :roll: затова съм сменил доста магазини и съм смалил кръга до 2-ма търговци.... за цяла София (неги посочвам да няма реклама) но поне като не знаят нещо, не ме лъжат! :roll:

:mrgreen: Добре е, че има интернет :roll: та може да се черпи информация от първа ръка и реално практикуващи риболовци :roll:
Поздрав
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

аз съм ползвал и Аяка Спинкаст, и Колмик Аксиал, и К15. И трите са много добри влакна, не мога да кажа нещо лошо за кое да е от тях. Като че на Колмик са малко по-твърди, което в спининговия риболов, особено на блесна, е предимство, защото са по-устойчиви на деформация на усукване. Но по този показтел Аяката им отстъпва съвсем малко. На възел всички държат много добре.
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”