Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Около Карлово
Re: Около Карлово
Стига бе.... ебаси... как може така ?! И не е разрешен ли ? Има ли някакви условия за риболов или ?tetko написа: Отново е под аренда - за съжаление.
ПП.Този път арендаторите сигурно и кефала и червеноперката ще изловят![]()
![]()
Тетко, а този, който е преди Сопот на пазата до пътя, не си спомням как се казваше, той с какъв статут е, може ли да се лови там? Преди време съм правил страхотен риболов на каракуда. Имаше повече от водата. А какви амури имаше майко........... плуваха като торпеда отгоре ..........тцтцтц

-
- учете се от него
...........
Последно промяна от Бачо Илия на Пон Мар 10, 2008 10:19 pm, променено общо 1 път.
Преди 1.5 - 2 години имаше и пъстърв и щука.
За момента незнам дали има още от тези видове и какво им е съотношението с водата.
За момента незнам дали има още от тези видове и какво им е съотношението с водата.
За един ден на риба , Господ два дена дава !
-
- учете се от него
...
Последно промяна от Бачо Илия на Пон Мар 10, 2008 10:20 pm, променено общо 1 път.
-
- разбира нещата
Здравеите отново. След днешния успешен риболов на язовира до Карлово, описан така добре от колегата ИДА, мога отножо да се похваля с отли4ен улов. Този път сефтосах щеката и с малко шарковци
Към улова имаше и гарнитура от 7 отли4ни каракуди
ПП Снимките могата да будат разгледани в ли4ната ми галерия.

ПП Снимките могата да будат разгледани в ли4ната ми галерия.

-
- учете се от него
............
Последно промяна от Бачо Илия на Пон Мар 10, 2008 10:21 pm, променено общо 1 път.
ей братле този облечения шаран не го хвана ти а циганина до теб не си преписвай чужди заслуги ти хвана само каракуда 3 или 4 бр.
bimbo73 написа:ей братле този облечения шаран не го хвана ти а циганина до теб не си преписвай чужди заслуги ти хвана само каракуда 3 или 4 бр.

-
- разбира нещата
Eй Братле циганина хвана гол шаран и него изобщо не съм го снимал. Сниманият гол шаран е на Миро/ мисля че така се казваше/ от Карлово който седеше на 10 м. вляво от мен, а асистенцията за шарана му бе извършена с моя кеп. По въпроса за каракудите не са 3-4 а 7 и то доста добри. И трето като са научиш да ловиш риба тогава ще коментираш и завиждаш и най-важното ако искаш да опонираш ще си носиш камера да записваш. И за да не се получава нещо криво разбрано ще добавя че люспестият шаран на снимката е към 3 кг. а на циганина нямаше два.bimbo73 написа:ей братле този облечения шаран не го хвана ти а циганина до теб не си преписвай чужди заслуги ти хвана само каракуда 3 или 4 бр.
И още по на последно място ще добавя че за цял ден съм станал от платформата два пъти / за разлика от други цветарки които не се спряха/ за да снимам уловения шаран от Миро и да пикая.
Последно промяна от BZI на Пон Мар 10, 2008 5:21 pm, променено общо 2 пъти.

-
- разбира нещата
"ЕЙ БРАТЛЕ" Ако се загледаш в дрехите ще разбереш кой е шарана на Миро. И не те знам къде си стоял но до мен цигани нямаше те бяха зад Миро . Зад мен имаше един дядо и един който безуспешно се опитваше да хване нещо на дъно след това и на плувка и след като не можа обиколи целия гьол. БЕЗ завистливи погледи моля.carbolino написа:bimbo73 написа:ей братле този облечения шаран не го хвана ти а циганина до теб не си преписвай чужди заслуги ти хвана само каракуда 3 или 4 бр.![]()
![]()

-
- разбира нещата
Като се прибера ще пусна снимки на изчистения шаран и на 7-те каракуди за да разсея всички ваши съмнения и да спрете да пишете във форума само за да си намирате работа или да се заяждате. Това ще го правите като достигнете риболовните висоти на някои потребители и модератори в този сайт. Дотогава можете да умирате от завист гледайки "А" отбора на Карлово:twisted:carbolino написа:bimbo73 написа:ей братле този облечения шаран не го хвана ти а циганина до теб не си преписвай чужди заслуги ти хвана само каракуда 3 или 4 бр.![]()
![]()

Снимките бяха публикувани на вниманието на ИДА и той ги е постнал като прикачени файлове за което му благодаря.
ПП. Едва ли циганина ще си подари шарана, още повече такъв като моя, да си го нося у дома и да си го хапна с биричка. Или пъкможе би съм отишъл у тях за да се снимам а ?:twisted:
Последно промяна от BZI на Пон Мар 10, 2008 2:51 pm, променено общо 1 път.

-
- разбира нещата
BZI написа:"ЕЙ БРАТЛЕ" Ако се загледаш в дрехите ще разбереш кой е шарана на Миро. И не те знам къде си стоял но до мен цигани нямаше те бяха зад Миро . Зад мен имаше един дядо и един който безуспешно се опитваше да хване нещо на дъно след това и на плувка и след като не можа обиколи целия гьол. БЕЗ завистливи погледи моля.carbolino написа:bimbo73 написа:ей братле този облечения шаран не го хвана ти а циганина до теб не си преписвай чужди заслуги ти хвана само каракуда 3 или 4 бр.![]()
![]()

-
- разбира нещата
Понеже не смятам да отговарям повече на несериозни обвинения ще допълня / специално за арендатора на язовира, който в знак на благодарност за неволната реклама даде един шаран 2 килца курбан / че изказвам личната си благодарност за отношението му към спортния риболов, за условията които е предоставил, за да можем ние да удовлетворяваме риболовната си страст, за постоянната подръжка на чистотата на язовира и ежеседмичното му зарибяване. Евала Спасе ти си №1. Продължавай все така.

Последно промяна от BZI на Пон Мар 10, 2008 5:23 pm, променено общо 1 път.

-
- учете се от него
...
Последно промяна от Бачо Илия на Пон Мар 10, 2008 10:21 pm, променено общо 1 път.
-
- вече хвърля и на тежко
Колега извинявай, ама да те питам на каква стръв ловите там, защото и аз мисля да намина да се порадвам на рибките, и да знак какво да нося. Благодаря ти предварително.BZI написа:Понеже не смятам да отговарям повече на несериозни обвинения ще допълня / специално за арендатора на язовира / че изказвам личната си благодарност за отношението му към спортния риболов, за условията които е предоставил, за да можем ние да удовлетворяваме риболовната си страст, за постоянната подръжка на чистотата на язовира и ежеседмичното му зарибяване. Евала Спасе ти си №1. Продължавай все така.![]()
![]()
![]()