Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Около Карлово
-
- учете се от него
Около Карлово
.....
Последно промяна от Бачо Илия на Вто Мар 11, 2008 6:35 pm, променено общо 2 пъти.
-
- учете се от него
Re: Около Карлово
....
Последно промяна от Бачо Илия на Пон Мар 10, 2008 10:17 pm, променено общо 1 път.
- cecodevil
- сериозен играч
Браво да са ви честити новите придобивки и като гледам добре сте ги сефтосали
.Другия път една каракуда и двадесет-тридесет шаранчета.

- Николай Неделков
- учете се от него
СТРАХОТНИ КАРАКУДИ 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- учете се от него
....
Последно промяна от Бачо Илия на Пон Мар 10, 2008 10:18 pm, променено общо 2 пъти.
-
- разбира нещата
IDA написа:Вчера на водоема е имало около 30-35 човека и няколко шарана по 1.5. Днаска явно заради лошото време нямаше много народ , но на по горния гьол имаче 7-8 циганина , всичките с платена такса и нормално и културно ловящи. Колегата изказа мнение че щом са на "платено" , значи условията на платеното са нормални..... Попресметнах-ми те като хванат по 20-тина такива каракуди(5-6кг) и по едно две шаранчета по кило... как няма да ловят нормално за 5 лева такса![]()
![]()
, то това е риба за 20 лева и ще откара барем две кила ракия и каса бира на моабет
Бачо предлагам да се съсредото4им върху ракийката, щото беше много хубава.

-
- разбира нещата
да да аз паса треваshekira написа:почти позна,ама умножи по 3 и ще нацелиш бройката.

-
- учете се от него
..........
Последно промяна от Бачо Илия на Пон Мар 10, 2008 10:18 pm, променено общо 1 път.
-
- фен клуб-скобар
браво колега . И все такива и по-успешни излети да имаш. и аз може да го посетя тези дни.
-
- разбира нещата
Колеги днес направих още един полууспешен излет на горепосо4ения язовир. РЕЗУЛТАТЪТ БЕ 15 КАРАКУДИ, а и духа6е доста вятър. Днес собственика на язовира пусна още 500 кг. шарани между 1-3 кг. Условията остават същите описани от колегата ИДА. Съжалявам но няма снимков материал. 

Колега, а какъв е статута на яз. Климент - големия? Отново ли е под аренда? Това ми е любимия язовир и сърцето ме болеше преди години, когато беше арендован и беше забранен за риболов. Не знам какво успяха да изловят арендаторите и дали е останала риба. Не съм ходил много отдавна. Последно съм ловил много кефали и много червеноперка. Имаш ли представа как е всичко в момента. Питам, защото имам баба и дядо в КаравеловоIDA написа:Като става дума за "около Карлово", то има само един свободен за риболов язовир-Домлян. Билетите се издават само в ловното и са комплект с членска карта на СЛРБ. Ако язовира се вземе от сдружение би трябвало тази карта да е валиднаНякой наясно ли е по този въпрос
![]()
![]()

-
- учете се от него
.........
Последно промяна от Бачо Илия на Пон Мар 10, 2008 10:19 pm, променено общо 1 път.
MapuaH написа:Колега, а какъв е статута на яз. Климент - големия? Отново ли е под аренда? Това ми е любимия язовир и сърцето ме болеше преди години, когато беше арендован и беше забранен за риболов. Не знам какво успяха да изловят арендаторите и дали е останала риба. Не съм ходил много отдавна. Последно съм ловил много кефали и много червеноперка. Имаш ли представа как е всичко в момента. Питам, защото имам баба и дядо в Каравелово
Отново е под аренда - за съжаление.
ПП.Този път арендаторите сигурно и кефала и червеноперката ще изловят

За един ден на риба , Господ два дена дава !