Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Коректност - Има ли такова животно !!!
Модератор: sapuna
- krokibg
- учете се от него
Re: Коректност - Има ли такова животно !!!
Момчета,нестава дума за измама !!!! просто некоректен във обещанията !!! Обещава едно и него изпълнява а започва със управдания и глупости.До последно,когато носача си тръгваше за България ми каза че ги е качил на контейнера заедно със колата на въпросния човек.Колата със контейнера щяла да престигне на 10-12 миналия месец в Германия и човека до 16ти щеше да ми се обади.Нещо е усрал и сега се крие защото няма какво да ми каже,нямам такъв проблем - измама,при мене неможе да се получи.Има само човешка простотия и тъпотия на приятел,който незнае как да излезе от ситуацията.Направил е някаква простотия и затова е всичко.Той ще се обади сам,знам го и го очаквам всеки момент ,да обмисли извинението или новата лъжа,ако има такава
Да забравим за сега за случая и ви благодаря за подкрепата,нека му дам последен шанс да ме запази за приятел,което е само в негова полбза !!!

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Предполагам той не е рибар защото рибар не може да направи такова нещо. Предполагам че ще си вземеш парите тъй че ако те е много яд отиди на риба за да ти мине. Поне на мен ми минава така. А пък такъмите можеш да си ги поръчаш и от БГ мисля. Общо взето този "приятел" не те е оценил като такъв щом не е разбрал страстта ти.
Поздрави от мен и смятам че ще ти прати такъма .
Поздрави от мен и смятам че ще ти прати такъма .
- krokibg
- учете се от него
tazi,рибар е,рибар,но .............овцата,стадото,дрън,дрън.....еби му мамата,чакам и ще видим !!!Marco Polo написа:tazy написа:Предполагам той не е рибар защото рибар не може да направи такова нещо.
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Да се ядосваш за грешките на другите, значи да наказваш себе си.
Не знам кои го е казал но е прав. Както ти е писал Сапуна отговора е в подписа ти.
Много е гадно но се случва, мога да си представя какво ти е. Маината им, не ги мисли, ще си го получат рано или късно.
Не знам кои го е казал но е прав. Както ти е писал Сапуна отговора е в подписа ти.
Много е гадно но се случва, мога да си представя какво ти е. Маината им, не ги мисли, ще си го получат рано или късно.
- krokibg
- учете се от него
Аз му го начуках вече,но нищо не казва
Стои като щраусите,с гъзъ нагоре и главата в пясъка
Вече му минах отзад и ша го завтарям,но чакам да ми звънне,да видя какво ще каже,боли ли,не боли ли
Насе,в това съм майстор и рядко оставям неплатени сметки