Коректност - Има ли такова животно !!!

Модератор: sapuna

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: Коректност - Има ли такова животно !!!

Мнение от krokibg »

Момчета,нестава дума за измама !!!! просто некоректен във обещанията !!! Обещава едно и него изпълнява а започва със управдания и глупости.До последно,когато носача си тръгваше за България ми каза че ги е качил на контейнера заедно със колата на въпросния човек.Колата със контейнера щяла да престигне на 10-12 миналия месец в Германия и човека до 16ти щеше да ми се обади.Нещо е усрал и сега се крие защото няма какво да ми каже,нямам такъв проблем - измама,при мене неможе да се получи.Има само човешка простотия и тъпотия на приятел,който незнае как да излезе от ситуацията.Направил е някаква простотия и затова е всичко.Той ще се обади сам,знам го и го очаквам всеки момент ,да обмисли извинението или новата лъжа,ако има такава :idea: Да забравим за сега за случая и ви благодаря за подкрепата,нека му дам последен шанс да ме запази за приятел,което е само в негова полбза !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
tazy
новобранец
новобранец

Мнение от tazy »

Предполагам той не е рибар защото рибар не може да направи такова нещо. Предполагам че ще си вземеш парите тъй че ако те е много яд отиди на риба за да ти мине. Поне на мен ми минава така. А пък такъмите можеш да си ги поръчаш и от БГ мисля. Общо взето този "приятел" не те е оценил като такъв щом не е разбрал страстта ти.
Поздрави от мен и смятам че ще ти прати такъма .
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Marco Polo написа:
tazy написа:Предполагам той не е рибар защото рибар не може да направи такова нещо.
tazi,рибар е,рибар,но .............овцата,стадото,дрън,дрън.....еби му мамата,чакам и ще видим !!!

Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Да се ядосваш за грешките на другите, значи да наказваш себе си.

Не знам кои го е казал но е прав. Както ти е писал Сапуна отговора е в подписа ти.

Много е гадно но се случва, мога да си представя какво ти е. Маината им, не ги мисли, ще си го получат рано или късно.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Аз му го начуках вече,но нищо не казва :smt102 :smt102 :smt102 Стои като щраусите,с гъзъ нагоре и главата в пясъка :twisted: Вече му минах отзад и ша го завтарям,но чакам да ми звънне,да видя какво ще каже,боли ли,не боли ли :lol: :lol: :lol: :wink: Насе,в това съм майстор и рядко оставям неплатени сметки :wink: :wink: :wink:

Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”