Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Да си спомним с нусталгия за миналото
Модератор: dantho.mihov
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Re: Да си спомним с нусталгия за миналото
Мойте първи стъпки в рибола са още от три годишен когато дядо ми и бащата са ме повели по язовиритве и реките,но от тогава нямам никакъв спомен.Първите спомени са ми от мойто бившо село Дундоково близо до град Лом (бившо защото баба ми смотаната продаде къщата) там на река Лома както и викахме изобилстваше от риба и то всякаква,защото се вливаше в Дунава.Там ставах всяка сутрин взимах бамбуковия директен
и гас към реката нямаше пропуск със всяко мятане овисваше различен вид риба като се почне от каракуда та се стигне до сом.Не се ползваха подготовки захранки и т.н.Минаваш покрай губрето копнеш два пъти с един по дебел кол и те ти червеи.Много ми липсват тези дни
Ето и Директния!

Ето и Директния!

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Да си спомним с нусталгия за миналото
на теб-далечна,на мен вчера беше..аз се запалих сравително отскоро .но манията ми достигна внушителни размери....преди ходех по хижи,по гори или само на пикник,а са нема нещо такова..всичко заебах и само ако вода нема наоколо..кофти-не отивам..то отскоро....ама дето викаш-на около 23-24 бях значи-баш некьде около 1992раnikejo написа:Първите ми стъпки в риболова бяха през лятото на далечната вече 1992 година. ...

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".