Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Кои са най-добрите прачки и макари?
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Кои са най-добрите прачки и макари?
s risk da me iztrie moderatora she si pozvolya da napisha neshto....Van Staal koga e dokosval kolegata ta go sravnyava s Shimano ili Daiwa ili prosto e vidyal che sa skupi .? Daiwa byaha nai -golemyat konkurent na Shimano no kazvam byaha ne i sled kato razdadoha licenzi na kyoravo i sakato )) sega v vsyako kitaisko selo gi proizvejdat...tova beshe ...sega moje da triesh i moderatora sloji molya te nyakakva opcia da se pishe i na kirilica ..ima dosta kolegi koito iskat da pishat v tozi sait no nemogat da se vzeme i tova pod vnimanie ..mersi
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Рей - Бан , много малко Шимана както и Дайви се правят в Япония но ползвам и съпоставям новата им продукция която ако и да е произведена извън Япония е перфектна ( пак доуточнявам от средният клас включително и нагоре ) , виж за групата на Пуре Фишинг ( АБУ , Мичел ) както и Риоби може да се каже че вече не са това което бяха ! Имал съм от всички изредени марки та за туй коментирам
Другият въпрос за Ван Стайл както виждаш съм написал че никога не съм имал и няма да имам по простата причина че не ме влече риболова с тежки въдици и макари а мнението ми се базира на мненията на хора гоито ги имат и ползват
Друго модератора не може да даде опция кирилизация а това може да го направи само администратора
Още по-друго - не си единственният извън страната който пише във форума ама си единственният който го прави на маймуница ! Има една купчина онлайн кредори които ако много държиш да пишеш тук и да не те трият можеш да си отвориш в отделен прозорец , пишеш във тях , трансклираш , копи , пейс и готово

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- научил се да хвърля
kolega blagodarya ti ..ako mojesh da mi kajesh ot kade da si svalya kirilica she ti bada bezkraino priznatelen ...Павел Иванов написа:Рей - Бан , много малко Шимана както и Дайви се правят в Япония но ползвам и съпоставям новата им продукция която ако и да е произведена извън Япония е перфектна ( пак доуточнявам от средният клас включително и нагоре ) , виж за групата на Пуре Фишинг ( АБУ , Мичел ) както и Риоби може да се каже че вече не са това което бяха ! Имал съм от всички изредени марки та за туй коментирамДругият въпрос за Ван Стайл както виждаш съм написал че никога не съм имал и няма да имам по простата причина че не ме влече риболова с тежки въдици и макари а мнението ми се базира на мненията на хора гоито ги имат и ползват
Друго модератора не може да даде опция кирилизация а това може да го направи само администратора
Още по-друго - не си единственният извън страната който пише във форума ама си единственният който го прави на маймуница ! Има една купчина онлайн кредори които ако много държиш да пишеш тук и да не те трият можеш да си отвориш в отделен прозорец , пишеш във тях , трансклираш , копи , пейс и готово
![]()
![]()
- krokibg
- учете се от него
Павле,подпалих ли ти фурната а
Абе,ти неразбра ли че аз съм си фен на Шимано и съм ползувал доста и дайви,но за мен, лично за мен Шимано са си номер едно
Нали прочете какво написах във началото на моя пост/предния/ :[quote="Krokibg"]Би-бип,би-бип,всеки си избира колата на която да се вози
И не разбра ли,че се бъзикам и гледам да става шоу
[quote="Павел Иванов"] за разлика от неколко Шимана които вече ги нямам пък и няма да имам , пък и не вярвам да си взема щото нямам въдици които биха се балансирали с 300+ грамова макара , пък и не мисля скоро да си взимам такива
) 
Май ти неси го написал както трябва за да го разбера,когато го чета.Мисля чо точно това си имал в предвит в частта му за баланса на Шимано макара и неква пръчка,която не си споменал марката или марки които да не пасват на Шимано
:wink

[quote="Павел Иванов"] за разлика от неколко Шимана които вече ги нямам пък и няма да имам , пък и не вярвам да си взема щото нямам въдици които биха се балансирали с 300+ грамова макара , пък и не мисля скоро да си взимам такива

Май ти неси го написал както трябва за да го разбера,когато го чета.Мисля чо точно това си имал в предвит в частта му за баланса на Шимано макара и неква пръчка,която не си споменал марката или марки които да не пасват на Шимано

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Рей - Бан , клик
Любе , нема таквизи работи бре
Виж че почти във всеко мнение споменавам че на мем това ми най-допада което е съвсем нормално на други друго да допада
Инак увпоследно време гледам да си изграждам некой правила - макарата и колата японски , въдицата американска , часовника швейцарски , виното и жената български и т.н. 

Любе , нема таквизи работи бре

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- krokibg
- учете се от него

Имам макари от миналият век на Дайва,Риоби,Мичел,на тях пише ,че са правени в Франция,и Япония досега проблем с тях не съм имал,никога не са дефектирали.Може да са морално остарели но си ловя още с тях.Сега да мача си поръчах една мачова Абу Гарсия и я чакам с нетърпение.Колкото до ракията Кроки аз не съм съгласен с теб.Хубавото уиски и оргиналният френски коняк на мен лично ми доставят по голямо удоволствия от гроздовата ракия.Но и аз си пия гроздова с удоволствие защото е на достъпна цена а и на вкус също бива!Иначе Кроки е прав ,че марката Шимано "съсипва" в добрия смисъл на думата!!!А относно пръчките нямам мнение.
- krokibg
- учете се от него
Надявам се,не мислиш че съм някакво изкопаемо и незнам кое е хубаво да се пи е и кое неIBRAMS написа:Имам макари от миналият век на Дайва,Риоби,Мичел,на тях пише ,че са правени в Франция,и Япония досега проблем с тях не съм имал,никога не са дефектирали.Може да са морално остарели но си ловя още с тях.Сега да мача си поръчах една мачова Абу Гарсия и я чакам с нетърпение.Колкото до ракията Кроки аз не съм съгласен с теб.Хубавото уиски и оргиналният френски коняк на мен лично ми доставят по голямо удоволствия от гроздовата ракия.Но и аз си пия гроздова с удоволствие защото е на достъпна цена а и на вкус също бива!Иначе Кроки е прав ,че марката Шимано "съсипва" в добрия смисъл на думата!!!А относно пръчките нямам мнение.