Кои са най-добрите прачки и макари?

Модератор: sapuna

Ray-Ban
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Кои са най-добрите прачки и макари?

Мнение от Ray-Ban »

s risk da me iztrie moderatora she si pozvolya da napisha neshto....Van Staal koga e dokosval kolegata ta go sravnyava s Shimano ili Daiwa ili prosto e vidyal che sa skupi .? Daiwa byaha nai -golemyat konkurent na Shimano no kazvam byaha ne i sled kato razdadoha licenzi na kyoravo i sakato )) sega v vsyako kitaisko selo gi proizvejdat...tova beshe ...sega moje da triesh i moderatora sloji molya te nyakakva opcia da se pishe i na kirilica ..ima dosta kolegi koito iskat da pishat v tozi sait no nemogat da se vzeme i tova pod vnimanie ..mersi
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Рей - Бан , много малко Шимана както и Дайви се правят в Япония но ползвам и съпоставям новата им продукция която ако и да е произведена извън Япония е перфектна ( пак доуточнявам от средният клас включително и нагоре ) , виж за групата на Пуре Фишинг ( АБУ , Мичел ) както и Риоби може да се каже че вече не са това което бяха ! Имал съм от всички изредени марки та за туй коментирам :idea: Другият въпрос за Ван Стайл както виждаш съм написал че никога не съм имал и няма да имам по простата причина че не ме влече риболова с тежки въдици и макари а мнението ми се базира на мненията на хора гоито ги имат и ползват :idea: Друго модератора не може да даде опция кирилизация а това може да го направи само администратора :idea: Още по-друго - не си единственният извън страната който пише във форума ама си единственният който го прави на маймуница ! Има една купчина онлайн кредори които ако много държиш да пишеш тук и да не те трият можеш да си отвориш в отделен прозорец , пишеш във тях , трансклираш , копи , пейс и готово :idea: :idea: :idea:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Ray-Ban
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ray-Ban »

Павел Иванов написа:Рей - Бан , много малко Шимана както и Дайви се правят в Япония но ползвам и съпоставям новата им продукция която ако и да е произведена извън Япония е перфектна ( пак доуточнявам от средният клас включително и нагоре ) , виж за групата на Пуре Фишинг ( АБУ , Мичел ) както и Риоби може да се каже че вече не са това което бяха ! Имал съм от всички изредени марки та за туй коментирам :idea: Другият въпрос за Ван Стайл както виждаш съм написал че никога не съм имал и няма да имам по простата причина че не ме влече риболова с тежки въдици и макари а мнението ми се базира на мненията на хора гоито ги имат и ползват :idea: Друго модератора не може да даде опция кирилизация а това може да го направи само администратора :idea: Още по-друго - не си единственният извън страната който пише във форума ама си единственният който го прави на маймуница ! Има една купчина онлайн кредори които ако много държиш да пишеш тук и да не те трият можеш да си отвориш в отделен прозорец , пишеш във тях , трансклираш , копи , пейс и готово :idea: :idea: :idea:
kolega blagodarya ti ..ako mojesh da mi kajesh ot kade da si svalya kirilica she ti bada bezkraino priznatelen ...
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Павле,подпалих ли ти фурната а :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :wink: Абе,ти неразбра ли че аз съм си фен на Шимано и съм ползувал доста и дайви,но за мен, лично за мен Шимано са си номер едно :lol: :lol: :lol: :lol: Нали прочете какво написах във началото на моя пост/предния/ :[quote="Krokibg"]Би-бип,би-бип,всеки си избира колата на която да се вози :lol: :wink: И не разбра ли,че се бъзикам и гледам да става шоу :idea: :lol: :lol: :lol: :wink:

[quote="Павел Иванов"] за разлика от неколко Шимана които вече ги нямам пък и няма да имам , пък и не вярвам да си взема щото нямам въдици които биха се балансирали с 300+ грамова макара , пък и не мисля скоро да си взимам такива :wink: ) :lol:

Май ти неси го написал както трябва за да го разбера,когато го чета.Мисля чо точно това си имал в предвит в частта му за баланса на Шимано макара и неква пръчка,която не си споменал марката или марки които да не пасват на Шимано :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Рей - Бан , клик :wink:

Любе , нема таквизи работи бре :wink: Виж че почти във всеко мнение споменавам че на мем това ми най-допада което е съвсем нормално на други друго да допада :lol: Инак увпоследно време гледам да си изграждам некой правила - макарата и колата японски , въдицата американска , часовника швейцарски , виното и жената български и т.н. :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

:lol: :lol: :lol: При мен пръчките и макарите Японски,кола Хамериканка /дълги години карах американки/Жена ми,изобщо не знам каква е/но карам всякви жени/ И пия само българска гроздова ракия,ако ще да има един бидон със 20 годишно Уиски/тук съм фен на българското,както при Шиманата/ :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

IBRAMS
новобранец
новобранец

Мнение от IBRAMS »

Имам макари от миналият век на Дайва,Риоби,Мичел,на тях пише ,че са правени в Франция,и Япония досега проблем с тях не съм имал,никога не са дефектирали.Може да са морално остарели но си ловя още с тях.Сега да мача си поръчах една мачова Абу Гарсия и я чакам с нетърпение.Колкото до ракията Кроки аз не съм съгласен с теб.Хубавото уиски и оргиналният френски коняк на мен лично ми доставят по голямо удоволствия от гроздовата ракия.Но и аз си пия гроздова с удоволствие защото е на достъпна цена а и на вкус също бива!Иначе Кроки е прав ,че марката Шимано "съсипва" в добрия смисъл на думата!!!А относно пръчките нямам мнение.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

IBRAMS написа:Имам макари от миналият век на Дайва,Риоби,Мичел,на тях пише ,че са правени в Франция,и Япония досега проблем с тях не съм имал,никога не са дефектирали.Може да са морално остарели но си ловя още с тях.Сега да мача си поръчах една мачова Абу Гарсия и я чакам с нетърпение.Колкото до ракията Кроки аз не съм съгласен с теб.Хубавото уиски и оргиналният френски коняк на мен лично ми доставят по голямо удоволствия от гроздовата ракия.Но и аз си пия гроздова с удоволствие защото е на достъпна цена а и на вкус също бива!Иначе Кроки е прав ,че марката Шимано "съсипва" в добрия смисъл на думата!!!А относно пръчките нямам мнение.
Надявам се,не мислиш че съм някакво изкопаемо и незнам кое е хубаво да се пи е и кое не :shock: Имало е моменти в които съм пиел всичко което може да се пие,но си предпочитам ракията/добре направената/пред уискито.Хубавата ракийка със салатката и сода,ъмммм,направо ми се препи,но е 8:00 часа и няма как да се наливам от сутринта а и сам никога не пия. :lol: :lol: :lol: :wink: :drinkers: :lol: :lol: :wink:

Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”