Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Малко помощ за най-новия фен на спининга
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Малко помощ за най-новия фен на спининга
Значи като ви гледам какви риби хващате с тея воблери направо ми светят очичките. Особено колегата от Русе sestrata направо скъсва рибата по Дунава и къде ли още не. В момента съм решил да си купя една пръчка и една макарка които да използвам само за спининг. Значи питанията ми към вас са:
1. От какъв вид трябва да е пръчката, нещо специфично има ли( дължина, акция ...)
2. Макарата мисля че няма значение каква ще е. Имам една Jaxon Adventure 500 мисля да я сложа на новия прът, а за стария да си купя някаква друга макарка.
1. От какъв вид трябва да е пръчката, нещо специфично има ли( дължина, акция ...)
2. Макарата мисля че няма значение каква ще е. Имам една Jaxon Adventure 500 мисля да я сложа на новия прът, а за стария да си купя някаква друга макарка.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Специално за спининг макарата си има голямо значение ! Прегледай темите в подфорума и тъй 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Долкова съм спинингист де,ама да кажа.
И аз съм с Jaxon,модел Simphony RT 300 на спинингарката.Оборотите и са 6,2:1 и са много високи за този вид риболов.При теб се явяват 5,1:1 и мисля,че по може да се направи компромис,но определено не е това макарата!
И аз съм с Jaxon,модел Simphony RT 300 на спинингарката.Оборотите и са 6,2:1 и са много високи за този вид риболов.При теб се явяват 5,1:1 и мисля,че по може да се направи компромис,но определено не е това макарата!
А за пръчка да кажете нещо. Четох че трябва да е или цяла или колянна. Друго какво да гледам като я избирам
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Последно промяна от AL KAPONE на Вто Апр 15, 2008 6:26 pm, променено общо 1 път.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Еми до Русе къде мога да ловя: предимно на Дунава мисля, някъде на платено, Янтра казаха че е много добра за спининг.
Относно парите за сега съм заделил 25лв за прът, но ако трябва и повече ще дам, без това сега има забрана мога да се оборудвам през тоя месец.
Относно парите за сега съм заделил 25лв за прът, но ако трябва и повече ще дам, без това сега има забрана мога да се оборудвам през тоя месец.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Много бе
май най-добре да си остана на предишния метод... системата и на дъно
толкова пари не ми се дават в момента все пак не работя и не ми се отделят толкова парички. Много скъпи тея такъми бре ще ми орежат бюджета 

-
- вече хвърля и на тежко
Дебни за ползвани такъми...
...много от колегите продават старите си такъми, преди да се сдобият с нови.
Това е твоят момент.За 100-тина лева можеш да си вземеш неподозирано добри работи!
Поздрави!
...много от колегите продават старите си такъми, преди да се сдобият с нови.
Това е твоят момент.За 100-тина лева можеш да си вземеш неподозирано добри работи!
Поздрави!
Love & Ribolov