Моля за съвет
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Re: Моля за съвет
Приятел ,всичко с времето си
Вземи като начало дължината която си харесъл,но композит.След което ти сам ще избереш /от опита си/ телескоп от качествен карбон , но вече с изградени "обноски "към него.Пропуснеш ли я тази фаза,рискът към механично увреждане на пръта расте
Всичко това е за директен телескоп
Преценявай и решавай

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- учете се от него
Re:
Осмицата е добра , в интернет го няма , пък и няма за какво да го гледаш. Много здрав и много лек телескоп с прогресивен строй (320гр/ 8.0м). Държал съм го в ръка- за тази дължина и тези пари (около 200 лв.) е добър за риби до около 3-4 кг.( без ластик). Щом си ровил по форумите за телескопа , сигурно знаеш и от къде да си го купиш , ако решиш!yvan написа:Изчетах още куп мнения относно директните и ми се наби едно име focus finessa,но никаде в нета не го намирам.Дали мога да го видя някаде,(характеристики),бил подсилен и май ще мога да си ги вадя мренките без кеп като досега с композитния а и на достата закачания по дъното ще мога да си го поопъвам.
- indalo
- фен клуб-скобар
Аз ловя по Струма а и не само с директен Formax Visage, 330гр. на 8 м. или с боло Shimano Catana на 6 м., в зависимост от мястото където съм. Мога да кажа , че и от двете пръчки съм доволен и не се притеснявам дали ще ги счупи и литров скобар. Директния го купих от форума, на 4-5 излета за 130лв. , а болото за 200лв. от при Дария.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- фен клуб-скобар
Re:
И аз мисля да ис взема такъв 7-ца в близките 2-3 седмици. Виждал съм го на две места в София- на ул.Трапезица #4 и в Дружба 1 в магазин "При майсторите"yvan написа:Изчетах още куп мнения относно директните и ми се наби едно име focus finessa,но никаде в нета не го намирам.Дали мога да го видя някаде,(характеристики),бил подсилен и май ще мога да си ги вадя мренките без кеп като досега с композитния а и на достата закачания по дъното ще мога да си го поопъвам.
7-цата пише, че е 250 г. но може да е малко повече, отпред е с жило, много добър строй
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
На Финесата не о пасват колената като хората, груба въдица е. Като се разпъне има малък остатъчен луфт мещду колената от външната страна.
Ако искаш колега погледни болонезите на Sheckspire Victory X на 6 метра + макара Тика Либра 1000 или 1500 си малко под 200 лв и комплекта е много добър.
Здрав е щеможеш да вдигаш мренките без кеп, лек е и няма да имаш проблеми със скобарите.
Тиката Уондър е с много дебело сечение и поне на мен не ми допада.
Ако искаш колега погледни болонезите на Sheckspire Victory X на 6 метра + макара Тика Либра 1000 или 1500 си малко под 200 лв и комплекта е много добър.
Здрав е щеможеш да вдигаш мренките без кеп, лек е и няма да имаш проблеми със скобарите.
Тиката Уондър е с много дебело сечение и поне на мен не ми допада.