Забрана за яз.Студена !

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
bradata
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Забрана за яз.Студена !

Мнение от bradata »

Колеги, искам да попитам забранен ли е сега язовира или не, защото имам намерение да ходя утре и все пак да знам, за да не се разкарвам напразно. Благодаря!
Скромността е качество за тези, които нямат други качества!
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

bradata написа:Колеги, искам да попитам забранен ли е сега язовира или не, защото имам намерение да ходя утре и все пак да знам, за да не се разкарвам напразно. Благодаря!
Отивай спокойно...и аз в неделя мисля да съм там
Изображение
сандокан
новобранец
новобранец

Мнение от сандокан »

определено смятам че не толкова риболовците са замърсители а тези дебелосерковци които идват на водоемите да се освинят и ореват и осерат красивите места....но на тях кой може с нещо да им въздейства...
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

сандокан написа:определено смятам че не толкова риболовците са замърсители а тези дебелосерковци които идват на водоемите да се освинят и ореват и осерат красивите места....но на тях кой може с нещо да им въздейства...
Замърсителите наистина не са риболовци а са лумпени, но са с въдици и се наричат риболовци... :twisted:
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

indalo написа:Замърсителите наистина не са риболовци а са лумпени, но са с въдици и се наричат риболовци... :twisted:
сандокан написа:определено смятам че не толкова риболовците са замърсители а тези дебелосерковци които идват на водоемите да се освинят и ореват и осерат красивите места....но на тях кой може с нещо да им въздейства...
Точно това имах впредвид с това си мнение:
CERRUTI написа:Според мен добра работа би свършил един по строг пропусквателен режим-без риболовен билет човек да не се допуска,няма ама това е жена ми,гаджето,детето и т.н.Като е отворен за спортен роболов да го посещават само хора практикуващи спортен риболов а не компаний по 10човека там да се плацикат в водата да надуват музика,да правят боклук и да викат.....Така наистина малко кофти става че не можеж да отидеш с жената ама това не пречи да и изкараш едно билитче,много се съмнявам че тея компаний от навлеци и полуидиоти ще се юрнат да си вадят билети като не ги пуснат.........Замислете се...-това би спестило доста идиотщини на язовира и би допринесло за добрия риболов там.......
Жалко че не са помислили и за този вариянт а направо са решили да го забраняват :(
Изображение
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Tака си е. Само че са малко мислещите хора и няма пари..... и ред други подобни.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”