Риболова в Несебър през август

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

карид
сериозен играч
сериозен играч

Re: Риболова в Несебър през август

Мнение от карид »

xakera78 написа:Сноши бях на новия път на разходка и видях че излизат доста добри парчета зараган и утре съм почивка и ще отида да пробвам и аз
Какво стана с пробата хакер78?
sharo1

Мнение от sharo1 »

някой да даде инфо за Несебър, че утре заминавам.Там покрай корабите,на морска гара-имали илария.Благодарско предварително
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Платерива има, но ти трябва прясна цаца защото тя това яде.Ако нямаш поогледай дървените траверси на кея, като разтоварват риба риболовните корабчета...там пада по някоя шепа. :lol:
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

batmilen написа:Платерива има, но ти трябва прясна цаца защото тя това яде.Ако нямаш поогледай дървените траверси на кея, като разтоварват риба риболовните корабчета...там пада по някоя шепа. :lol:

:D :D :D :D :D :D :D
sharo1

Мнение от sharo1 »

за цацата ясно ,ама казват че не пускат на пристана :roll: :oops: :wink:
babushka
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от babushka »

В Несебър през август миналата година пускаха, като си платиш вход 3лв., но ако имаш закотвена лодка, влизаш без проблем. Тази година пак пускаха, с голям зор и молби.
Старите рибари казват - има ли медузи, има и сафрид.
Но, аз не съм съгласна, защото, медузи имаше много и все още са си там, но рибата я няма.Водата беше топла и може би затова сафрида го нямаше. А може да има и други причини, незнам, ако някой знае, да каже.
Най-лесно се лови на чепаре през деня и на плувка вечерта, стръв - белена скарида или парченца от хамсийка.
Успех на всички рибари!
Най-добрият начин да запазиш своите приятели е да не ги предаваш!
/Мизнер/
Parkinson
новобранец
новобранец

Мнение от Parkinson »

Извинявам се че вдигам темата, но да питам как стои въпроса с пристанището на Несебър тази година?Пускат ли рибари там и ако не някаде в района удобно място за улов на попче?
Аватар
lisygera
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от lisygera »

babushka написа:В Несебър през август миналата година пускаха, като си платиш вход 3лв., но ако имаш закотвена лодка, влизаш без проблем. Тази година пак пускаха, с голям зор и молби.
Старите рибари казват - има ли медузи, има и сафрид.
Но, аз не съм съгласна, защото, медузи имаше много и все още са си там, но рибата я няма.Водата беше топла и може би затова сафрида го нямаше. А може да има и други причини, незнам, ако някой знае, да каже.
Най-лесно се лови на чепаре през деня и на плувка вечерта, стръв - белена скарида или парченца от хамсийка.
Успех на всички рибари!
вчера бях в един комплес близо до влас, 6,7 лодки бяха набарали сафриданякъде на около 300метра от брега малко след влас
от страх файда няма
Parkinson
новобранец
новобранец

Мнение от Parkinson »

Колеги дайте поне информация на кои пристанища и кейове пускат рибари? Поморие,Несебър, Созопол или навсякъде в Бургаско където знаете....
satir
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от satir »

xakera78 написа:В Несебър в момента се хващат много дракони на чепаре на новия път.Вчера от 7:30 до 8:30 хванах 80 броя
има ли тема, в която да не си го написал това. отворих 3 теми и в тях все това чета
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

satir написа:най малкото в тази тема не е актуално, още не сме Юли, пък камоли Август. и смятам, че хората, които се интересуват от дракони, ще си погледнат конкретната тема ...
И си много прав.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов от брега”