Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от брега
naRiba.com

Форум

Риболова в Несебър през август
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Риболова в Несебър през август
Какво стана с пробата хакер78?xakera78 написа:Сноши бях на новия път на разходка и видях че излизат доста добри парчета зараган и утре съм почивка и ще отида да пробвам и аз
някой да даде инфо за Несебър, че утре заминавам.Там покрай корабите,на морска гара-имали илария.Благодарско предварително
Платерива има, но ти трябва прясна цаца защото тя това яде.Ако нямаш поогледай дървените траверси на кея, като разтоварват риба риболовните корабчета...там пада по някоя шепа. 

batmilen написа:Платерива има, но ти трябва прясна цаца защото тя това яде.Ако нямаш поогледай дървените траверси на кея, като разтоварват риба риболовните корабчета...там пада по някоя шепа.

за цацата ясно ,ама казват че не пускат на пристана

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
В Несебър през август миналата година пускаха, като си платиш вход 3лв., но ако имаш закотвена лодка, влизаш без проблем. Тази година пак пускаха, с голям зор и молби.
Старите рибари казват - има ли медузи, има и сафрид.
Но, аз не съм съгласна, защото, медузи имаше много и все още са си там, но рибата я няма.Водата беше топла и може би затова сафрида го нямаше. А може да има и други причини, незнам, ако някой знае, да каже.
Най-лесно се лови на чепаре през деня и на плувка вечерта, стръв - белена скарида или парченца от хамсийка.
Успех на всички рибари!
Но, аз не съм съгласна, защото, медузи имаше много и все още са си там, но рибата я няма.Водата беше топла и може би затова сафрида го нямаше. А може да има и други причини, незнам, ако някой знае, да каже.
Най-лесно се лови на чепаре през деня и на плувка вечерта, стръв - белена скарида или парченца от хамсийка.
Успех на всички рибари!
Най-добрият начин да запазиш своите приятели е да не ги предаваш!
/Мизнер/
/Мизнер/
Извинявам се че вдигам темата, но да питам как стои въпроса с пристанището на Несебър тази година?Пускат ли рибари там и ако не някаде в района удобно място за улов на попче?
- lisygera
- научил се да хвърля
вчера бях в един комплес близо до влас, 6,7 лодки бяха набарали сафриданякъде на около 300метра от брега малко след власbabushka написа:В Несебър през август миналата година пускаха, като си платиш вход 3лв., но ако имаш закотвена лодка, влизаш без проблем. Тази година пак пускаха, с голям зор и молби.
Успех на всички рибари!
от страх файда няма
Колеги дайте поне информация на кои пристанища и кейове пускат рибари? Поморие,Несебър, Созопол или навсякъде в Бургаско където знаете....
-
- новобранец
- Обратна връзка:
има ли тема, в която да не си го написал това. отворих 3 теми и в тях все това четаxakera78 написа:В Несебър в момента се хващат много дракони на чепаре на новия път.Вчера от 7:30 до 8:30 хванах 80 броя
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
И си много прав.satir написа:най малкото в тази тема не е актуално, още не сме Юли, пък камоли Август. и смятам, че хората, които се интересуват от дракони, ще си погледнат конкретната тема ...
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА