Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Риболов с лък
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
...ми ако преместят колегата Ходжов, отче ... те сами ша са намерятотец Ми Го Нафърфорий написа:......другата митничка Лесово или Капитана та да ми е близичко...

...п.с. шшш...ш.......дай да направим инТрига зад гърба му, а...

... ако ни са представи с кака Мара Бора ...

... от ония нахакания качак дет'ма черпи с него в несебъра ни'земи
... гу отнася...Ти нали си с мен, отче .... нема да ма изоставяш - аз ши гу залъжа, мискинина

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Re: Риболов с лък
Камба здравей.Аз сам от Велинград,и успешно практикувам риболова с лък.Направих си го сам,нее трудно стига 4овек да има желание.тия дето казват 4ее пълна щуротия просто не са опъвали тетива.Аз те подкрепям
.Купих си лък каупланд 150лв.стрелях по мишени,но един ден попаднах на саит риболов с лък и се запалих,изпробвах да го направя сам и се полу4и,миналата година одарих един 3кг.,на язовир Батак.Като ме видят с лъка в ръка и ми се смеят,ама дремими на патето.Все ми го искат да ходят на бракониерски лов с него,но това е оръжие,и просто не става.Някои си мислят 4е това е игра4ка,а ваздушните оръжия какво са?Пушката е марзелив лов,има вика4и дето гонят,диве4а а другите милиуци 4акат на готово,испонапият се и ве4е голямите ловци.Практикувайте лова като лов-не като при4ина да избвгате от къщи

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Много интересно!
Няма да ти правя забележка за 4-ките,защото вероятно няма да има нужда!!!
Няма да ти правя забележка за 4-ките,защото вероятно няма да има нужда!!!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Бракониера с лъка вече е с бан.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.