Обединяване на подфоруми

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

snegk
и господ не е толокова добър

Re: Обединяване на подфоруми

Мнение от snegk »

Незнам,но влизам в подфорума шаран и гледам доста теми не са за там.Някой хора като споменат думата шаран и слагат веднага там темата,да,ама не.Има толкова много подфоруми а се слагат теми най където не трябва. :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Има и други подфоруми за преработка.Например дали не е достатъчно да има плувка, дъно,риболов на муха и спиининг и други техники.И с рибите е подобна историята, нещата могат да се изчерпят с мирни риби и хишници.
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

barutchiata написа:Има и други подфоруми за преработка.Например дали не е достатъчно да има плувка, дъно,риболов на муха и спиининг и други техники.И с рибите е подобна историята, нещата могат да се изчерпят с мирни риби и хишници.
:!: :!: :!: :!:

Точно това исках да кажа, че има доста раздели за които ще е добре да се обединят. Плюс таве е възможно "Океански риболов" и "Промишлен риболов" да бъдат премахнати, защото едва ли има смисъл от съществуването им. Другото ми предложение е "Разни" да не е в раздел "Относно сайта", а в "Рибарски игрички и закачки" примерно.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

И в морския има трески за дялане.Показа се сафрида,къде е сафрида,за сафрид еди къде си и още много такива.
Също се чудя къде да си пускам репортажите,дали в морски / защото става въпрос за морска риба / или в успешни.
Относно такъмите,мисля,че един раздел за всички е достатъчен,както и за стръвта.
Да се ограничи достъпа за пускане нови теми,това не го налагам,само идея някаква,може би за членове с по-голямо участие,или някакви други критерии.Не съм съгласен,записал се,и веднага нова тема,без да си е направил труда да прочете поне малко.
Има още много,но се надявам лека полека да се изяснят нещата.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
snegk

Мнение от snegk »

Те нещата са прости,подфорума е успешни излети,там трябва да се пишат всички успешни излети независимо от вида на риболова.Сом,щука,бяла,морска,дребна,едра риба,щом излета е успешен в успешни,ако не в неуспешни или в информация за водоемите.Специалезираните подфоруми са направени да се разисква самата риба,начина на риболов,навици и др.В подфорума такъми се разисква всички допълнителни аксесоари към въдица и макара а за тях си има подфорум,а не в риболов на щука да питат каква въдица да си купя за щука.Та значи може нещо да се обедини,но ако не се научим като грамотни хора да пускаме темите на място,няма да се оправим,освен ако барута не обедини всички подфоруми в едно. :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Прав си Илийка,нека и ние помагаме на Барута,но едно обединение на темите е необходимо.Наша работа е да даваме предложения.Хем да е интересно,хем не така раздут форума.
Почвам да мисля по морския,всеки модератор да действа.Някъде казах,че ние ще си отидем,но форума може да ни надживее,нека да си оставим следата.Да свършат отпуските,и да се действа.Барута има предпоследната дума.
Изображение

Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

To океански и промишлен са ясни отдавна.Направо са си пътници.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Само ще развалите на Жоре разстановката :?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

snegk написа:... подфорума е успешни излети,там трябва да се пишат всички успешни излети независимо от вида на риболова ...
:!: :!: :!: :!:

Илийка, какво значи "успешни излети" бе брат!? Отишъл някой колега на някой рибарник и хванал N шарана и за него излета е успешен, ама за мен не е. За мене 10 скобара си е успех, но за теб може би не е защото една твоя риба тежи повече от всичките взети заедно. Абе всичко е относително, така че май ще е по-добре да има само един подфорум "Моя излет". Иначе в раздел "Излети" кашата е тотална. Опитах се да внеса ред в "Информация за водоемите" та там само да се дава инфо, писах правила, трих и местих теми, но не става! Дори и ние настоящите потребители на форума да се научим като грамотни хора (както ти казваш) да играем по правилата, след нас идват други, които тепърва ще се лутат из форума и ще ръсят теми където им падне. И за да има ред в този кръговрат, трябва да организираме форума така, че да улесним максимално и новите колеги и нас "старите пушки".
В "Специализиран риболов" има няколко подраздела за риболов на мач, директен, щека и боло, които през повечето време си седят като сирачета и завиждат на другарчетата си за вниманието което им се оказва. Единственото спасение за тях да плеснат с ръчички и да се прегърнат в "Риболов на плувка".
Идеята на Румци за теми в "Къде кълве в момента" (или там каквото ще е след обединението) за по-важните водоеми в страната е много добра, но едва ли има сила на света да спре гошко96 да си пусне негова тема! Въпреки това си струва да опитаме!
Та това е от мене, от тук нататък топката е у Барута!
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Нема нужда да се квалифицират излетите с това съм съгласен на 100 % . Успешни или не, нека всеки сам решава и си го оценява, дори излет без хваната риба би могъл да бъде успешен така чеее.... :wink:
Но пък съм на мнение , че би следвало излетите на платено да бъдат разделени от свободния риболов.
Изображение
LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
Аватар
rdochev
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от rdochev »

И аз мисля , че има подфоруми които се припокриват-ако хванеш например голям сом къде ще пуснеш хвалбата?-в успешни ли,в риболов на сом или в сладководен-а де?
i don't drink water cos fish fuck in it
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

rdochev написа:И аз мисля , че има подфоруми които се припокриват-ако хванеш например голям сом къде ще пуснеш хвалбата?-в успешни ли,в риболов на сом или в сладководен-а де?
:D :D :D :D

Бе ти го фани, па мое и по bTV да те дават!
Аватар
rdochev
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от rdochev »

Аз ако хвана некоя засукана булка може и по XXL да ме дадат-айде пак оспамихме темата :lol:
i don't drink water cos fish fuck in it
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Информация за водоемите + Къде кълве = 1
Риболов на Мач, Болонезе, Щека и директен = 1
Успешни и неуспешни = 1
Отивам на излет да остане

Мое мнение
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

В сладководния,има една тема / риболов от лодка /.
Мисля,че може да стане като основна.В личен план,излизам за определен вид риба,но хващам и други "модели".Получава се спам при репортажите.
Изображение

Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”