Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Обединяване на подфоруми
Модератор: sapuna
Обединяване на подфоруми
Идеята ми е за обединяване на подфоруми-информация за водоемите и къде кълве в момента. Въпреки, че е обяснено съвсем ясно за какво са двата подфорума, малко съфорумци си правят труда да прочетат за какво всъщност става въпрос и постоянно се задават въпроси за състоянието на водоемите или наличие на риба в информация за водоемите. Друго нещо което ми прави впечатление е, че примерно за един водоем се пускат по няколко десетки теми в порядъка на година. Предложението ми е, ако е възможно да бъдат вкарани в подфорум-информация за водоемите всички значими язовири и реки в България по азбучен ред и там да се дискутира всичко каквото ни интересува. Смятам, че по този начин по-лесно бихме споделили и открили информацията която ни интересува.
- maranzika
- сериозен играч
Re: Обединяване на подфоруми
Напълно подкрепям.
- ЗАЕКА
- ще става разбирач
Добра идея
- Harmanlieca
- новобранец
Да съгласен съм и аз,нека по известните язовири да бъдат вкарани по области което е май по-прегледно.И всеки да си дава инфото,така мисля че по-бързо ще се ориентираме във форума.
Риба с въдица свършване НЯМА!!!
- zapalen_92
- разбира нещата
Да,но като по големите язовири в страната да не се разбира около София.Примерно един такъв като Александър Стамболийски да не се забрави,че ми е на близо
И също така и за реките.Да не стане така по пълноводните да се вкарат,а по малките да не се засегнат.Примерно налице може да оглавява река Дунав,но след нея да я следват и по малките,защото ако ги няма по малките реки Дунав ще има ли
Ще има ама ще е значително по малка.Не бива да се подценяват и останалите маловодни реки/чки

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
С две ръце съм ЗА 

Имаш крава - пиеш мляко , нямаш крава - пиеш ...уиски
- Румбата
- разбира нещата

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
- barutchiata ©
- Администратор
rumci написа:Идеята ми е за обединяване на подфоруми-информация за водоемите и къде кълве в момента. Въпреки, че е обяснено съвсем ясно за какво са двата подфорума, малко съфорумци си правят труда да прочетат за какво всъщност става въпрос и постоянно се задават въпроси за състоянието на водоемите или наличие на риба в информация за водоемите. Друго нещо което ми прави впечатление е, че примерно за един водоем се пускат по няколко десетки теми в порядъка на година. Предложението ми е, ако е възможно да бъдат вкарани в подфорум-информация за водоемите всички значими язовири и реки в България по азбучен ред и там да се дискутира всичко каквото ни интересува. Смятам, че по този начин по-лесно бихме споделили и открили информацията която ни интересува.
Опа, това е болната ми тема!!!Отдавна исках тези подфоруми да се слеят, по простата причина, че нещата се възприемат двусмислено от колегите и става боза.Имах предложение преди време да създадеме теми които да се допълват към днешна дата. Хората след като влезнат в темата "Жребчево" ще трябва да си постват заглавие към темата ТЪРСЯ или ДАВАМ инфо.Така ще се избягва разводняването на темата, сиреч темата "Жребчево" да фигурира на много места, и да не се знае кое мнение е актуално и кое не .
barutchiata написа:rumci написа:Идеята ми е за обединяване на подфоруми-информация за водоемите и къде кълве в момента. Въпреки, че е обяснено съвсем ясно за какво са двата подфорума, малко съфорумци си правят труда да прочетат за какво всъщност става въпрос и постоянно се задават въпроси за състоянието на водоемите или наличие на риба в информация за водоемите. Друго нещо което ми прави впечатление е, че примерно за един водоем се пускат по няколко десетки теми в порядъка на година. Предложението ми е, ако е възможно да бъдат вкарани в подфорум-информация за водоемите всички значими язовири и реки в България по азбучен ред и там да се дискутира всичко каквото ни интересува. Смятам, че по този начин по-лесно бихме споделили и открили информацията която ни интересува.
Опа, това е болната ми тема!!!Отдавна исках тези подфоруми да се слеят, по простата причина, че нещата се възприемат двусмислено от колегите и става боза.Имах предложение преди време да създадеме теми които да се допълват към днешна дата. Хората след като влезнат в темата "Жребчево" ще трябва да си постват заглавие към темата ТЪРСЯ или ДАВАМ инфо.Така ще се избягва разводняването на темата, сиреч темата "Жребчево" да фигурира на много места, и да не се знае кое мнение е актуално и кое не .

Никога на колене пред когото и да е.
-
- учете се от него
Абсолютно съм "ЗА" , предложението - и за сливане на двата подфорума и за отделен подфорум за популярните водоеми. Дори е за препоръчване колегите които постват в "успешни" , или в " неуспешни" да дублират част от инфото и към темата за съответния гьол. Аз така бях подкарал теми за Домлян , Копринка и Душанци ... но после поизтрих доста постове заради бракониерски изпълнения по тези водоеми. Сега вече си мисля че със или без моята информация , пак щеше да ги има както ги и имало и преди да пропиша тук 

- MITKO70
- кандидат преподавател
Предложението е много добро и необходимо ,а варианта на модератора е точния
Подкрепям идеята.

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
zapalen_92 написа:Да,но като по големите язовири в страната да не се разбира около София.Примерно един такъв като Александър Стамболийски да не се забрави,че ми е на близоИ също така и за реките.Да не стане така по пълноводните да се вкарат,а по малките да не се засегнат.Примерно налице може да оглавява река Дунав,но след нея да я следват и по малките,защото ако ги няма по малките реки Дунав ще има ли
Ще има ама ще е значително по малка.Не бива да се подценяват и останалите маловодни реки/чки
идеята е по различна ,писането пак е на клавиатура.......Но!
очите се затварят..............

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Точно такаHarmanlieca написа:Да съгласен съм и аз,нека по известните язовири да бъдат вкарани по области което е май по-прегледно.И всеки да си дава инфото,така мисля че по-бързо ще се ориентираме във форума.
нямам живарник
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Че сам отези ли??? Я по смелоbarutchiata написа:rumci написа:Идеята ми е за обединяване на подфоруми-информация за водоемите и къде кълве в момента. Въпреки, че е обяснено съвсем ясно за какво са двата подфорума, малко съфорумци си правят труда да прочетат за какво всъщност става въпрос и постоянно се задават въпроси за състоянието на водоемите или наличие на риба в информация за водоемите. Друго нещо което ми прави впечатление е, че примерно за един водоем се пускат по няколко десетки теми в порядъка на година. Предложението ми е, ако е възможно да бъдат вкарани в подфорум-информация за водоемите всички значими язовири и реки в България по азбучен ред и там да се дискутира всичко каквото ни интересува. Смятам, че по този начин по-лесно бихме споделили и открили информацията която ни интересува.

Мисля че в подфорум "Излети" е достатъчно да има и Информация за водоеми и споделени Излети , в тях може да се каже всичко

Неуспешни , отивам на.. , къде кълве... са просто излишни!

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS