Обединяване на подфоруми

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Обединяване на подфоруми

Мнение от rumci »

Идеята ми е за обединяване на подфоруми-информация за водоемите и къде кълве в момента. Въпреки, че е обяснено съвсем ясно за какво са двата подфорума, малко съфорумци си правят труда да прочетат за какво всъщност става въпрос и постоянно се задават въпроси за състоянието на водоемите или наличие на риба в информация за водоемите. Друго нещо което ми прави впечатление е, че примерно за един водоем се пускат по няколко десетки теми в порядъка на година. Предложението ми е, ако е възможно да бъдат вкарани в подфорум-информация за водоемите всички значими язовири и реки в България по азбучен ред и там да се дискутира всичко каквото ни интересува. Смятам, че по този начин по-лесно бихме споделили и открили информацията която ни интересува.
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Re: Обединяване на подфоруми

Мнение от maranzika »

Напълно подкрепям.
Аватар
ЗАЕКА
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ЗАЕКА »

Добра идея
Аватар
Harmanlieca
новобранец
новобранец

Мнение от Harmanlieca »

Да съгласен съм и аз,нека по известните язовири да бъдат вкарани по области което е май по-прегледно.И всеки да си дава инфото,така мисля че по-бързо ще се ориентираме във форума.
Риба с въдица свършване НЯМА!!!
Аватар
zapalen_92
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zapalen_92 »

Да,но като по големите язовири в страната да не се разбира около София.Примерно един такъв като Александър Стамболийски да не се забрави,че ми е на близо :)И също така и за реките.Да не стане така по пълноводните да се вкарат,а по малките да не се засегнат.Примерно налице може да оглавява река Дунав,но след нея да я следват и по малките,защото ако ги няма по малките реки Дунав ще има ли :)Ще има ама ще е значително по малка.Не бива да се подценяват и останалите маловодни реки/чки
Velikana
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Velikana »

С две ръце съм ЗА :)
Имаш крава - пиеш мляко , нямаш крава - пиеш ...уиски
Аватар
Румбата
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Румбата »

:D :D :D Това ако стане би било прекрасно и ще направи форума перфектен за разглеждане !!! Да се започне с реките /тези с постоянен отток / и после язовирите ! :D Така би се спестило място и спамване на темите ! :oops:
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

rumci написа:Идеята ми е за обединяване на подфоруми-информация за водоемите и къде кълве в момента. Въпреки, че е обяснено съвсем ясно за какво са двата подфорума, малко съфорумци си правят труда да прочетат за какво всъщност става въпрос и постоянно се задават въпроси за състоянието на водоемите или наличие на риба в информация за водоемите. Друго нещо което ми прави впечатление е, че примерно за един водоем се пускат по няколко десетки теми в порядъка на година. Предложението ми е, ако е възможно да бъдат вкарани в подфорум-информация за водоемите всички значими язовири и реки в България по азбучен ред и там да се дискутира всичко каквото ни интересува. Смятам, че по този начин по-лесно бихме споделили и открили информацията която ни интересува.

Опа, това е болната ми тема!!!Отдавна исках тези подфоруми да се слеят, по простата причина, че нещата се възприемат двусмислено от колегите и става боза.Имах предложение преди време да създадеме теми които да се допълват към днешна дата. Хората след като влезнат в темата "Жребчево" ще трябва да си постват заглавие към темата ТЪРСЯ или ДАВАМ инфо.Така ще се избягва разводняването на темата, сиреч темата "Жребчево" да фигурира на много места, и да не се знае кое мнение е актуално и кое не .
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

barutchiata написа:
rumci написа:Идеята ми е за обединяване на подфоруми-информация за водоемите и къде кълве в момента. Въпреки, че е обяснено съвсем ясно за какво са двата подфорума, малко съфорумци си правят труда да прочетат за какво всъщност става въпрос и постоянно се задават въпроси за състоянието на водоемите или наличие на риба в информация за водоемите. Друго нещо което ми прави впечатление е, че примерно за един водоем се пускат по няколко десетки теми в порядъка на година. Предложението ми е, ако е възможно да бъдат вкарани в подфорум-информация за водоемите всички значими язовири и реки в България по азбучен ред и там да се дискутира всичко каквото ни интересува. Смятам, че по този начин по-лесно бихме споделили и открили информацията която ни интересува.

Опа, това е болната ми тема!!!Отдавна исках тези подфоруми да се слеят, по простата причина, че нещата се възприемат двусмислено от колегите и става боза.Имах предложение преди време да създадеме теми които да се допълват към днешна дата. Хората след като влезнат в темата "Жребчево" ще трябва да си постват заглавие към темата ТЪРСЯ или ДАВАМ инфо.Така ще се избягва разводняването на темата, сиреч темата "Жребчево" да фигурира на много места, и да не се знае кое мнение е актуално и кое не .
:smt023
Никога на колене пред когото и да е.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Абсолютно съм "ЗА" , предложението - и за сливане на двата подфорума и за отделен подфорум за популярните водоеми. Дори е за препоръчване колегите които постват в "успешни" , или в " неуспешни" да дублират част от инфото и към темата за съответния гьол. Аз така бях подкарал теми за Домлян , Копринка и Душанци ... но после поизтрих доста постове заради бракониерски изпълнения по тези водоеми. Сега вече си мисля че със или без моята информация , пак щеше да ги има както ги и имало и преди да пропиша тук :wink:
Изображение
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Предложението е много добро и необходимо ,а варианта на модератора е точния :wink: Подкрепям идеята.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

zapalen_92 написа:Да,но като по големите язовири в страната да не се разбира около София.Примерно един такъв като Александър Стамболийски да не се забрави,че ми е на близо :)И също така и за реките.Да не стане така по пълноводните да се вкарат,а по малките да не се засегнат.Примерно налице може да оглавява река Дунав,но след нея да я следват и по малките,защото ако ги няма по малките реки Дунав ще има ли :)Ще има ама ще е значително по малка.Не бива да се подценяват и останалите маловодни реки/чки

идеята е по различна ,писането пак е на клавиатура.......Но!
очите се затварят..............
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
kalcho
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от kalcho »

:smt023
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

Harmanlieca написа:Да съгласен съм и аз,нека по известните язовири да бъдат вкарани по области което е май по-прегледно.И всеки да си дава инфото,така мисля че по-бързо ще се ориентираме във форума.
Точно така
нямам живарник
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

barutchiata написа:

Че сам отези ли??? Я по смело :lol: :lol: :lol:
Мисля че в подфорум "Излети" е достатъчно да има и Информация за водоеми и споделени Излети , в тях може да се каже всичко :roll:
Неуспешни , отивам на.. , къде кълве... са просто излишни!
Изображение
LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”