Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

РЕАКТОР НА ПАНТОН
Модератор: dantho.mihov
- петър власев
- разбира нещата
Re: ГЕНЕРАТОР НА ПАНТОН
Ааааа мерси н е знаехDimich написа:Това са коренно различни нещапетър власев написа:Поразровете малко из нета и ще откриете,че руснаците още втората светомна война са имали автомобил с водороден двигател .Напълно успешен и функциониращ само дето е бил с малко кпд
Говоря за това че доста технологии са изобретени но ще бъдат пуснати на пазара когато му дойде времето

То и в момента принципа на двигатела с вътрешно гориво е да връща и доизгаря отработените газове

я чувствась себя очен хорошо
-
- кандидат преподавател
По тоя повод има поне окло 20GB информация,днес цял ден с това се занимавах гледах как работи 4 тактов двигател със смес от кетчуп,кока-кола,лимонов сок,олио и каво ли не друго му сипаха,първоначлно го стартираха докъто загрее с нормално гориво,после пуснаха този буламач през това устройство и двигателя продължи да си работи. 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
не знам,не знам....краси вече може и да го издирват задето пусна мухатаDimich написа:А някой знае ли какво стана с българина,дето запали водата?

пс-гледах ведньж странен филм за япония-там се оказва,че изхвьрлянето на боклука си е цело изкувство

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
Значи днес гледах и филма на Ал Гор и там се спомена за устройството на Паул Пантон живял в щатите и там го патентовал след което изчезва безследно,оставя в наследство много информация и сега се разпространява он-лайн.
Подробно се описва как и при какви обстоятелства може да се извлече гориво от водата,мисля че тук има нещо българско,защото БЪЛГАРИНЪТ си е жив ДЯВОЛ,та да запали водата това е нещо съвсем нормално а не откритие.
Ако ме няма 3 дена он-лайн да знаете че ЦРУ ма е отвлекло.

Подробно се описва как и при какви обстоятелства може да се извлече гориво от водата,мисля че тук има нещо българско,защото БЪЛГАРИНЪТ си е жив ДЯВОЛ,та да запали водата това е нещо съвсем нормално а не откритие.
Ако ме няма 3 дена он-лайн да знаете че ЦРУ ма е отвлекло.

Последно промяна от Краси_поборника на Чет Авг 21, 2008 9:25 pm, променено общо 1 път.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ще се срещнем значи при Филипи(за който е чел книгата Швейк)Поборников написа:Ако ме няма 3 дена он-лайн да знаете че ЦРУ ма е отвлекло.![]()
![]()

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
Ето ви схемата на принципа на дейсвие на устройството.

- Димича
- ще става разбирач
М/у другото,на времето,преди може би 20-тина г.,голям хит беше "паровия инжектор",даже един приятел си направи на москвича,казваше,че му икономисвал 7-10%.Принципът е същият-разлагане на водната пара,но това става в самия двигател,а тук е външно.Тъй че пак ще има някаква бълг.мушморощина и в тая работа!

Ракията не е за малки дЯца!!!! 

- Димича
- ще става разбирач
Re: РЕАКТОР НА ПАНТОН
И това ако не е пръст на съдбата-таман да си пусна поста,и сървърът се сринал,не ми се пише пак вс.отначало,затуй-накратко.Не видях,че си пуснал схема.Това си е точно "паров инжектор",само че усъвършенстван-получава се "прегрята",или "суха"пара,която по-лесно се разлага В ДВИГАТЕЛЯ,което води до повишаване % икономичност.
Ракията не е за малки дЯца!!!! 

- barutchiata ©
- Администратор
Поборников написа:Предполагам ще се заинтересувате как работи двигател с вътрешно горене със 25% гориво и 75% вода,тука съм извадил дава линка ама има и много други,просто се разровете в Гугала.![]()
http://beinsa.info/pantone_bg.html
http://napravi-si-sam.blogspot.com/2008 ... st_01.html
Баце за таа тема ще почерпя!!!Влезнах във матрицата.
-
- кандидат преподавател
Не знам,ама в работата са изкрейзили на тази тема
,трима рият в нета ,едни чертаят ,други влачат тръби и заваряват,жалко че септември ще съм отпуска и няма да мога да и гледам сеира.

Опа Краси ,ти май си знеш съдбата...............отпуска септемвриПоборников написа:Не знам,ама в работата са изкрейзили на тази тема![]()
,трима рият в нета ,едни чертаят ,други влачат тръби и заваряват,жалко че септември ще съм отпуска и няма да мога да и гледам сеира.
![]()
![]()

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...