Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

мразя да ми казват наслука когато тръгвам за риба
Модератор: dantho.mihov
- ribar ot klasa
- новобранец
Re: мразя да ми казват наслука когато тръгвам за риба
ина мен не ми вари като ми кажат наслука като го кажат направо полудявам хващам некви супер малки рибки или пак са супер малко на брои направо ми иди

Мене не ме е яд кой ме среща като се връщам- със или без риба- няма значение- смях да пада!
Ама на тръгване се изнизвам като Рамбо докато се метна в колата, после е по- спокойно-
на язовира има достатъчно нежелаещи да ми пожелават гадните пожелателни думички,
...даже от суеверие не ги и пиша тука...
Ама на тръгване се изнизвам като Рамбо докато се метна в колата, после е по- спокойно-
на язовира има достатъчно нежелаещи да ми пожелават гадните пожелателни думички,
...даже от суеверие не ги и пиша тука...

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
И аз се присъединявам.Кажат ли на ТРЪГВАНЕ, наслука -край.Я време ще се скапе ,я риба ще изгуби апетит(после се оказва,че в Турция имало земетресение и в цяла България не кълве)или атмосферното налягане,или нивото на Дунава при Мохач
.....,абе нещо се случва та се прибирам без риба.От всички рибарски суеверия това най-работи.
Чувал съм и др.Ако на тръгване ,първия който срещнеш е жена -връщай се!
Палиш колата и тръгваш напред.Един сантиметър, но напред. Сещам се и още,но да не прекалявам.
Богат улов на всички!

Чувал съм и др.Ако на тръгване ,първия който срещнеш е жена -връщай се!
Палиш колата и тръгваш напред.Един сантиметър, но напред. Сещам се и още,но да не прекалявам.
Богат улов на всички!
Последно промяна от vladoto на Пет Май 30, 2008 7:48 am, променено общо 1 път.
Риболовът не е слука,а наука!
Е,аз за риба не съм ходила,но......мисля,че ви разбирам
Мразя когато тръгвам за работа да ми казват "Приятна работа","Лека работа" или нещо от сорта.Чуя ли го,си знам,че поне няколко "екшъна ще има.У нас всички знаят,че като заизлизам никой нищо не трябва да ми казва.......
Изнизвам се като мокра връв......
Все едно излизам до магазина (независимо дали излизам в 7.30 ,или в 19.30)
П.с. Е,като не ви кажат наслука какво ви казват?

П.с. Е,като не ви кажат наслука какво ви казват?
И аз като цяло намразих тази дума
!Само веднъж се изкефих когато тръгвах за една от многото ми дестинации срещнах един свещеник
и ми пожела много риба да хвана еми казвам ви разцепих се от хващане
.И всеки път като тръгвам таиничко си се надявам пак да го срещна тоя свят човек та да ми се повтори улова!
Поздрави!

Поздрави!
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
дядо ми Петко /лека му пръст!/ все ни се караше с баща ми: "Къде сте тръгнали да си губите времето! Ще ви дам 2лв да си купите риба от пазара!" и т.н. и ни все хващахме по много /то преди 20-25 години си имаше и повече риба/...
Веднъж /след много успешен излет с трофеен шаран/ дядо ни пожела "Наслука! По-голям да хванете!" и познайте... и слънчак не хванахме даже
Веднъж /след много успешен излет с трофеен шаран/ дядо ни пожела "Наслука! По-голям да хванете!" и познайте... и слънчак не хванахме даже

- RUZBATA
- ще става разбирач
Баба ми Минка(лека и пръст)и бях казал когато тръгвам за риба да ми пожелава НАСЛУКА и да ви кажа ловях си винаги доволно рибка
Явно при мен не деиства тва проклятие и за това доста често пожелавам на колегите по водоемите НАСЛУКА , но като гледам колко народ не му върви след тва пожелание ще се спра да не си изкарам някъде боя

Някой някъде беше казал "Кат върви върви,кат не върви не върви"па който каквото си иска да пожелава

НАСЛУКА=НАСКУКА 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Еми в такъв случай НАСЛУКА колеги

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Пабло, не съм те чул, не съм ти чел пожеланието.
Заключ!
Заключ!

-
- кандидат преподавател
Хапсолютно няма значение - един колега всеки път псуваше по два дни,когато на път за язовира или Чам дере катерица или язовец /тези двете най-често,а понякога и заек /пресечеше пред колата.И въпреки това,хващаше доволно риби.И с "на слуката"е така -ако ти се е паднал каръшки ден,и да ти казват и да не ти казват,все е тая.Ако пък ти е писано да ти върви,си върви и без всякакви благословии и поличби.
- Димича
- ще става разбирач
Аз пък съм си карък,тъй че каквото и да ми кажат на тръгване,резултатът е един и същ. По-важно е като се върна,жената да не гълчи,че пак съм замръкнал и да пита къде ми е рибата

Ракията не е за малки дЯца!!!! 

-
- кандидат преподавател
Абе неам точни думи които ми са карък ама като разберат комшиите , че ще се ходи и все гледам да се измъквам Нооооооооооооо ако жената се нацупи , че отивам за риба значи си губя времето и се разхождам , което пак е добре.