Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

мразя да ми казват наслука когато тръгвам за риба
Модератор: dantho.mihov
- петър власев
- разбира нещата
мразя да ми казват наслука когато тръгвам за риба
аз лично много мразя да ми кажат наслука преди да тръгна за риба штото като ми го кажат и хич не ми върви даже е имало случаи кагато са ми го казвали няколко души подред и направо сам се връштал предпочитам да ми кажат успех при вас колеги имали нещо такова
я чувствась себя очен хорошо
и на мен така
и на мене така колега като ми го кажат тва откачам или да слагам ли тигана или довечера ше ядеме риба откачам хващам по 2-3 рибки а по някой път и даже нищо
ре
и аз съм така колеги. като ме види някой да тръгвам за риба и само се моля да не ми каже "НАСЛУКА" баси гадното като ми го кажат и усмивката ми изчезва. и най-кофтито е че нищо не можеш да кажеш - те хората с добри намерения сигурно го казват ама... 

кога нема риба и рака е риба
-
- ще става разбирач
- barutchiata ©
- Администратор
!!!!!
Дамм доста честа случка!!!кажат ли ми Наслука и никога не хваштам ништо!!!;((((
Хе-хее, а аз си мислех, че само ние с видинския ми риболовен другар го мразим това пожелание. Как ли не се крием, но все ще се намери някой да го каже. От множеството наблюдения досега сме забелязали, че проклятието не е в слиа само когато се отправя от една продавачка (бивша) в един от риболовните магазини на Видин. Иначе определено най-сигурния начин да избегнеш всякакви пожелания е да станеш по късни доби и да се изнижеш тихомълком към гьола. Но и при тази тактика има неуспехи!!! Имал съм случаи да изляза в 4.30 сутринта от нас и доволен, че никой не ме е усетил се натъквам на комшията, който се прибира от дискотека или кръчма
От друга страна хич не са малко и случаите, когато никой нищо не ти казва, пък резултата си е същия....

От друга страна хич не са малко и случаите, когато никой нищо не ти казва, пък резултата си е същия....

И на мен ми се случва мното пъти се случвало да ми я казват така един път с кума тръгваме за искъра и една баба минава по улицата и ни вика а бре деца на риба ли сте трагнали наслука тогава
такава слука видяхме отидохме до шипоченския заваля
още докато распъвахме палатките и до довечера вичко подгизна а и не пипаше вобще
та в колта и още на същатата вечер се прибрахме 

- barutchiata ©
- Администратор