Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

ПЕТРОМАКС ...всичко за него ?
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Бул. Стамболийски , пресичаш бул.К.Величков в посока Западен парк , и на 150 метра в дясно /има локално платно/ има малко магазинче , в което предлагат части и извършват ремонти .TheXfiles написа:Къде има сервиз за тези фенери и от къде мога а си купя чорапчета?
Хубаво е да се обадиш предварително по телефона /0898544739-Добромир/, щото собственика бръмчи и по адреси чат пат ..
От тоя магазин си купих турска газова лампа за 14 лв. , свети перфектно , и никога няма и да помисля за петромакс , а чорапчетата и стъклото и са същите , като на стандартен китайски петромакс ..
Сега я ползвам със тънък и мек армиран автомобилен маркуч / вътр.Ф-4мм., външен Ф-8мм./ , а газовите накрайници ги преработих на новия диаметър .. Голям рахат е !!

Ааааа , забравих да кажа , че същата лампа си купи един приятел за 11 или 12 лв. от един железарски магазин във орландовци .... /последната спирка на трамвая и след това в дясно по ул Мара Бунева на около 200м./

На платено не одим !
къде могат да сае намерят
в кой магазин могат да се намерят резервни части за китайски петромакс, стъкло, фасунга и т.н. ?
Re: къде могат да сае намерят
Бул. Стамболийски , пресичаш бул.К.Величков в посока Западен парк , и на 150 метра в дясно /има локално платно/ има малко магазинче , в което предлагат части и извършват ремонти .каръка написа:в кой магазин могат да се намерят резервни части за китайски петромакс, стъкло, фасунга и т.н. ?
Хубаво е да се обадиш предварително по телефона /0898544739-Добромир/, щото собственика бръмчи и по адреси чат пат
На платено не одим !
Re: ПЕТРОМАКС ...всичко за него ?
От къде може да се закупи петромакс?
Колеги някои знае ли къде мога в София да купя рефлектор за петромакса че съм решил малко да го тунинговам?
И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
bobir написа:Колеги някои знае ли къде мога в София да купя рефлектор за петромакса че съм решил малко да го тунинговам?
Нещо не мога да кача снимка за да го видите не знам защо!
И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
Здравейте, знам че темата е стара но къде мога да купя керамична фасунка за петромакс? Става въпрос за Варна. евентуално може да дадете телефон и на магазин в друг град за да поръчам по куриер.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
http://www.vbox7.com/play:6c77645e61" onclick="window.open(this.href);return false;
Постарах се да ви направя клип за прословутото палене защото докато се науча исхабих много нерви......